merhaba
Diablo rosso alacağım, motolastik ve zenn motorda bulabildim. Zenn motorda kargo ücretsiz ve lastik fiyatıda biraz daha uygun. İki firmada da üretim tarihleri yaklaşık 2014 sonu. Zenn motordan alışveriş yapıp sorun yaşayan oldu mu hiç
Ön tekerim me22, 2 senelik sanırım, kışı pek bilmemde yazın şehir içinde bile motoru yatırmaya korkuyorum berbat kayıyor asfaltta namussuz.
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bahsi geçen lastiklerden METZELER ME 22 olanı aldım. 1000 km'yi aşkındır tecrübe ettim. Tecrübe etmeden geri bildirim yapmayı uygun görmedim bu nedenle ancak şimdi yazıyorum. Ben almadan önce sağlıklı bilgi bulamadım kendimi bir nevi feda ettim, ama benden sonraki arkadaşlar okusun diye yazıyorum belki fikir oluşturur. Ben çiftine takma parası dahil 200 tl verdim. Lastikler 2014 ün son haftalarında üretilmiş yani gayet taze. 2 defa bol virajlı 250-300 km'lik turlar yaptık birinde iki kişi birinde tek kişiydim. Motor frenaj ve virajlarda beni oldukça şaşırttı. Fabrika çıkış lastiğine göre tek kelime ile mükemmel, adeta yere yapışıyor ve güven sağlıyor. Yağmurlu havada kullanma fırsatım olmadı ama kuru asfaltta üzerine düşen görevi harfi harfine yerine getirmede oldukça usta. Bence siz de lastik alacaksanız kendi listenize ekleyin derim. Oldukça memnunum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)