Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Lastik önerisi istiyorum.

REKLAM ALANI
    rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı hakanens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pirelli bizim yollara göre biraz daha uygun gibi. Dişli olması avantaj. Hem arazide yol tutuşu hemde ıslak zeminde su tahliyesi iyi olur diye düşünüyorum. kullananlar ne düşünüyor bilemem.
    Dün 50 km'si ormanlık alan olmak üzere 280 km yol yaptık. Mişlen takılı olan Ybr ormanlık alanda yere düştü. Pirelli takılı olan da çok zorlandı tabi ama düşmedi.
    Bu tür etkinlikler yapıyorsanız, Pirelli Mişlen'e göre daha iyi bir tercih olur.
    hakanens bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 250R '13
    merhaba

Diablo rosso alacağım, motolastik ve zenn motorda bulabildim. Zenn motorda kargo ücretsiz ve lastik fiyatıda biraz daha uygun. İki firmada da üretim tarihleri yaklaşık 2014 sonu. Zenn motordan alışveriş yapıp sorun yaşayan oldu mu hiç

Ön tekerim me22, 2 senelik sanırım, kışı pek bilmemde yazın şehir içinde bile motoru yatırmaya korkuyorum berbat kayıyor asfaltta namussuz.

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Alıntı Sado39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Malumunuz yaz geliyor, motosiklet faaliyetleri artıyor. Ve bu durumda riskler de katlanıyor. Ben de motoruma (Ybr Esd) lastik arayışına girdim orijinaller sıkıntılı olmaya başladı. Eleye eleye karşımda son 2 marka kaldı.

-Pirelli Dura Traction.
    -Metzeler me22.

Kulaktan dolma bilgileri değil de kullanıcıların tecrübelerini istiyorum. Fiyat problem değil, yeter ki memnun etsin.
    Pirelli ile ilgili kullanıcılarından çok çok olumlu yorumlar aldım. Açıkçası benim merakım Metzeler. Var mıdır kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum, saygılar.
    Arkadaşlar tekrardan merhaba. Bahsi geçen lastiklerden METZELER ME 22 olanı aldım. 1000 km'yi aşkındır tecrübe ettim. Tecrübe etmeden geri bildirim yapmayı uygun görmedim bu nedenle ancak şimdi yazıyorum. Ben almadan önce sağlıklı bilgi bulamadım kendimi bir nevi feda ettim, ama benden sonraki arkadaşlar okusun diye yazıyorum belki fikir oluşturur. Ben çiftine takma parası dahil 200 tl verdim. Lastikler 2014 ün son haftalarında üretilmiş yani gayet taze. 2 defa bol virajlı 250-300 km'lik turlar yaptık birinde iki kişi birinde tek kişiydim. Motor frenaj ve virajlarda beni oldukça şaşırttı. Fabrika çıkış lastiğine göre tek kelime ile mükemmel, adeta yere yapışıyor ve güven sağlıyor. Yağmurlu havada kullanma fırsatım olmadı ama kuru asfaltta üzerine düşen görevi harfi harfine yerine getirmede oldukça usta. Bence siz de lastik alacaksanız kendi listenize ekleyin derim. Oldukça memnunum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)