Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

xtreme max lastik

REKLAM ALANI

arkadaşlar dün extreme max ımı aldım yalnız üstünde dişli cros lastikler var bende asfaltta kullanacağım için lastikleri değiştirmek istiyorum. önerebileceğiniz lastik varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    cenkito bunu beğendi.

konu çok uzun daha önce çoğu yerini okumuştum ama tekrar burdan sormak istedim. kullanan memnun olan özel oloarak tavsiye edebileceği bir lastik varmı diye.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Abicim Max sayfasında her sorulana cevap veriyoruz ama buyur;
    lastik ve Jant;
    http://xtrememaxsevdalilari.blogspot...k-ve-jant.html
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Xtreme max sayfasında da bir arkadaş aynı lastiği.önermiş ama bu çok daha açıklayıcı oldu
    AttilaXtreme bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    canlı yayında aea'ya yazın. zaten lastik muhabbeti dışında bişey dönmüyo eline mikrofonu alıp ciddi ciddi sorarsın sende abi rossa mı alıyım corsa mı alıyım diye. bence ........

sadece arka için bulabildim ön için sava lastik bulamadım.http://www.lastikdeposu.com.tr/sava-...astigi-pmu2229 umarım doğru bulmuşturum.

afu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence değiştirme lastiği görüntüyü bozarsın. Düzgün kullandıktan sonra asfaltta da dişli lastikle yol yapılıyo. Motorun amacına ters yaptığın. O zaman yol motoru almalıydın

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Şu linkteki telefonları ara. İlgileniyorlar;
    http://www.sava-tires.com/sava/tr/about-us/contact-us/

görüntü konusunda haklısın ama bugün mecburen hız yapmak zorunda kaldım çok da fazla bir hız değil aslında arkadan otobüs geliyordu bastım biraz götü başı oynadı sanki motorun bian tırstım. yere daha sağlam basan bir lastik sanırım daha iyi olurdu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

teşekükr ederim abi yarın arıyacağım.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı Clearidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görüntü konusunda haklısın ama bugün mecburen hız yapmak zorunda kaldım çok da fazla bir hız değil aslında arkadan otobüs geliyordu bastım biraz götü başı oynadı sanki motorun bian tırstım. yere daha sağlam basan bir lastik sanırım daha iyi olurdu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

teşekükr ederim abi yarın arıyacağım.
    Bir an evel değiştir abicim lastiklerini. Caddede beladır orjinaller.

bu orjinal lastik te değil. 2. el aldığım için eski sahibi cros lastik almış arazi için tam bela gerçekten.bu hafta içi lastik işinide halledince skntı kalmıyacak inşallah. birde acemiyiz düşmiyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

benim arka teker 110 muş cross lastik. bu yeni alacağım 120 bir skntı olurmu pek anlamıyorum bu işlerden .
    AttilaXtreme bunu beğendi.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    bu orjinal lastik te değil. 2. el aldığım için eski sahibi cros lastik almış arazi için tam bela gerçekten.bu hafta içi lastik işinide halledince skntı kalmıyacak inşallah. birde acemiyiz düşmiyelim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

benim arka teker 110 muş cross lastik. bu yeni alacağım 120 bir skntı olurmu pek anlamıyorum bu işlerden .
    Olmaz 120 normal.
    cenkito bunu beğendi.

teşekkür ediyorum tekrardan

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    teşekkür ediyorum tekrardan
    orjınal 4,60 arka lastik de 11,68 cm dir

sorunsuzca 110 da takılır 120 de
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

teşekkür ederim pek bilmediğim için bu konuları yanlışta yapmak istemiyorum. mazur görün soruyorum sadece şimdilik sadece arka lastiğpi değiştirsem olur mu acaba. yoksa skntı devam mı eder.

Motosikleti
    Pulsar 200NS
    teşekkür ederim pek bilmediğim için bu konuları yanlışta yapmak istemiyorum. mazur görün soruyorum sadece şimdilik sadece arka lastiğpi değiştirsem olur mu acaba. yoksa skntı devam mı eder.
    Ön arka farklı olması önceki halinden bin kat daha tehlikeli. Ön ve arkayı birlikte değiştireceksin.

tamam abi çok teşekkür ederim. bir önceki arkadaş ön lastikleri orjinali duruyor arka lastiğe farklı bir cros lastik takmış dişli baya. ben ikisini birden değiştireyim .

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    mitas e08 düşünülebilir.

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    ben de aynı motordan kullanıyorum bizim konu başlıgında belki görmüşsündür ben arkaya duronun 130/70-18 lastiğini kullandım fiyatına göre çok iyi ama ön jantı baştan ördüm. normal haliyle lastik bulmak zor ya da çok masraflı olur. öne de 110/90-18 unilli kullandım

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)