zapalka adlı üyeden alıntı
motorumu yeni aldım bende,yeni yeni alışıyorum,1 ay kadar oldu. 50 km/h hızın üzerine çıkınca kask ve montun arasında kalan boyun kısmından ve boynun arka kısmından acayip bir şekilde rüzgar giriyor. 70 km/h hızın üzerine çıkınca ensemden giren rüzgar omuzlarımı resmen felç ediyor. yarım saat motor kullanıyorum,2 gün omuz agrısı çekiyorum. neyse eşime de bahsetmiştim,bir yerden bulmuş bu "buff" denen mereti,orjinal. almış bana. sonra bunu kullanayım dedim,tam kask ile mont arasına koydum. rüzgarı biraz kesse de yine pek bir faydası olmadı. sonra araştırmaya başladım ve bir yerde (reklam olmasın şimdi,yazmayayım) "windproof balaklava" buldum. hem balaklava hem de baya bi uzun,omuzlarıma kadar geliyor. bunu aldım. 80 km/h hıza çıktım rüzgar falan hak getire,rüzgar da neymiş,en ufak birşey bile hissetmedim,sanki yolda yürüyorum.yani hem kafam için hijyenik bir ortam sağşadım hem rüzgarı kestim. isteyen olursa özelden mesaj da atarım,reklam olmayacaksa buradan da paylaşırım.böyle bir sorunu olan varsa kesinlikle çözüyor,en ufak bir rüzgar dahi geçirmiyor.adı üstünde zaten rüzgar geçirmez.