Arkadaşlar benim 200 cc Asya'nın 200gy-tay cross motosikleti var.Artık hızı ve gücü olsun yetmemeye başladı ve bende şansımı denemek için takas etmek amacıyla ilan koydum.83 model Yamaha XT 600Z Tenere sahibi bir kişi takas teklif etti.Malumunuz ilk önce neden sattığını ve yakıt sarfiyatını sordum; Yakında evleneceği için ek iş olarak kuryelik yapacakmış ve benim motosikletin uygun olduğu için teklifte bulunmuş.Yakıt sarfiyatına cevabı ise 20 liralık benzinle 138 km gidiyorum şeklinde oldu.Diğer detayları ilanda görebilirsiniz.
Aslında amacım iş bulup para biriktirim 600 cc'lik tek silindirli bir makina almak.Aylardır iş arıyorum fakat derslerim yüzünden çoğu iş olmuyor.Uygun iş imkanlarında da şansım iyi gitmedi.
Sizce ne yapmalıyım? Bu motosiklete gidip bakmaya değer mi? Hatta temiz ise takas etmek mantıklı olur mu? Yoksa bekle iş bul daha yeni model bir şey al mı dersiniz?
83 model olması, ayaktan marşlı olması ve parçasının zor olsa da bulunması biraz korkutsa da keyifli bir motosiklete benziyor.
Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Tekeriniz düz bassın.
İlan linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75056362/detay