Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

salcano 150 cc scooterım var aküsüz kullanıorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    salcano 150cc
    salcano 150 cc scooterım var yaklasık 3 aydan beridir aküsüz kullanıorum son günlerde elektrik tesisatında arıza çıktı motorsiklette suan elektrik yok ama kablolara bakıorum ölçüm cihazıyla elektrik var akım yok kısacası ne yapmam lasm sıkıntı neresindedir: teşkkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

aku baglantisina giden kablolar uzerinde sigorta vardir. akuyu soktugunde bu sigorta devre disi kaldigindan fazla elektrik gidip zarar vermis olabilir.

Motosikleti
    salcano 150cc
    olabilir. ama hatta bu gün motorsikleti tekrar onarıma aldım. motorsikletin aküsüne gelen kablolara hiç elektrik gelmioyr diyer kablolarada ölçtüğümde normal akımda yok ama alternatif akımda 11 12 gibi gösteriyor

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı maksatbilgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salcano 150 cc scooterım var yaklasık 3 aydan beridir aküsüz kullanıorum son günlerde elektrik tesisatında arıza çıktı motorsiklette suan elektrik yok ama kablolara bakıorum ölçüm cihazıyla elektrik var akım yok kısacası ne yapmam lasm sıkıntı neresindedir: teşkkürler.
    aslında şöyle bir durum olabilir , ölçüm cihazıyla baktığın ve hareketlilik gözlemlediğin üzerine yorum yapmak gerekirse bir yerlerde kısa devre olabilir, kablo, soket,anahtar vs. tarzı elemanlar akımı tam geçirmiyor olabilir ,

ama kesin olarak bir şey söylemeliyim ki buradan yazılarak yardımcı olunacak bir durum değil , birde kablolarda elektiriğin olmadığı ama ölçüm cihazında var olduğunu mu anlatmaya çalıştın ? ölçtüğün değer kaç wolt geliyor bence bir bilene danışmalısın kısa yoldan çabucak sorunu çözmek için ,iyi bir yol gibi görünmekte kolay gelsin
    maksatbilgi bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    salcano 150cc
    teşekkürler benim söylemeye çalıstıgım motorsikletin akü kablolarına hiç elektrik gelmiyor ama farların olduğu kısıma o kablolarda alternatif volt12 geliyor ama farları yakmıyor sanki motorsiklette hiç elektrik yok gibi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı maksatbilgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler benim söylemeye çalıstıgım motorsikletin akü kablolarına hiç elektrik gelmiyor ama farların olduğu kısıma o kablolarda alternatif volt12 geliyor ama farları yakmıyor sanki motorsiklette hiç elektrik yok gibi.
    dostum bu konu aslında tam benim ilgi alanıma giriyor lakin çok uzaksın bana mubarek yoksa ben onu güzel okuyup üfledimmiydi bir şeyciği kalmazdı keşke yakın olaydın biraz

şimdi burada ne söylersek boş ancak senin kafan daha da çok karışır , bu konu kesinlikle sistemi bilen birinin bakması gerekli yoksa senin için zaman kaybı ve sıkıntı olur
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    salcano 150cc
    saolasın ama burda öle çok güvendiğim bi usta yok ustaya götürsende adam gibi onarmıyo zaten dahga beter yapıyor unun için kendim yapmayı düşünüyorum.sen gine senden ricam bilgilendirsen beni:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)