Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

lütfen yardımcı olurmusunuz arkadaşlar sizin fikirleriniz çok öenmli benim için..

REKLAM ALANI

Arkadaşlar 2000-3000 tl arasında bir bütçem var bana hangi marka hangi modeli önerirsiniz?Şehir içinde kullanmayı düşünüyorum.Ayrıca bu motorun bana artı masrafları neler olur.ehliyetim var şuan onun dışında plakaydı ruhsattı bakımdı üst baştı bunların hepsi ortlama ne kadar tutar öyle çok fazla kaliteli ve pahalı olsunda istemiyorum önerileriniz ve bilgileriniz nelerdir benimle paylaşırsanız çok memnun olurum....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ByR3D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa 250 Classic
    istediğin tarz ne öncelikle

125mh drift tarzı çok büyük olmayan birşey bakıyorum ama ne marka nede model hakkında bi fikrim var

ByR3D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa 250 Classic
    hocam sana en iyi gidecek ybr sağlam ve temizini bulursan ömürluk

hocam zaten ömürlük olsun istiyorum ama konyada nerden alınır kimden alınır hiç bilmiyorum sıfır almayı düşünüyorum bu güne kadar herşeyimi sıfır aldım ikinci elden bi kere dilim yandı.konyada şöyle bakabileceiğimiz bi yer varmı yarın çıkıp araştırmayı düşünüyorum

mstfkrfk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 600 SA & zongshen zs 200
    hocam sıfır alacaksanız mecbur bir çinli alacaksınız.kanuni terry ye bir bak derim.3 bin lira civarı olması lazım.konyada da kesin bir kanuni bayisi vardır.120 liraya bir ls2 kask 150 liraya da bir mont alırsın.30-40 liralıkta bir eldiven şimdilik işini görür zamanla kıyafetlerini de motorunu da geliştirirsin.
    cakturkc bunu beğendi.

Peki bu motorun bu saydığınız masraflarından başka ne tür masrafı olur?plaka ,ruhsat,vergi,bakım bunlar ne kadar tutar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Motorun herşeyi yasal ve dört dörtlük olsun istiyorum ilk aldığımda ve sonradan neler yapmam yaptırmam gerekiyor

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aylık vergisi 100-250cc arası en son hatırladığım 94tl bişi
    Muayneside 80tl civarı sıfır alacaksan ilk 2 yıl muayne yok daha sonrada bildiğim kadarıyla 2 yılda bir götürüyorsun
    Ekipman olarak mutlak surette sağlam bir kaskın ve eğer arkanada yolcu alacaksan bir tanede yolcu kaskın olsun. mont dizlik eldiven bunlarıda zamanla alırsın ancak mutlak surette sağlam bir kask almadan diğerlerine geçme (maddi durumun el veriyorsa tek seferde al uğraşma)

Bakım olarak zaten sıfır alacaksın birde 150cc ye kadar olan motosikletlerde özellikle kore ve japonlarda en az 10000 20000km de yağ harici masraf yapmıyorsun çin mallarında ise durum ne çıkarsa bahtına sağlam olanıda var olmayanıda var...

Birde zorunlu trafik sigortası var yıllık ücreti motosikletin tescil edildiği şehre göre ruhsatın üzerine kayıtlı olduğu kişinin yaşına motor hacmine göre ve firmadan firmaya fiyatlar değişim göstermekde ama net birşey söylenecek olursa kazasızlık indirimi haricinde 60 ile 90tl arasında da o tutuyor.

Benim size önerim şehir içinde vitesle falan uğraşmak istemiyorsanız kymco agility 125 almanız yönünde yakıt tüketimi az bakımı parçası ucuz ve sağlam. Bahsettiğiniz fiyat aralığınada yakın.

Ama ben vitesli istiyorum dersenizde çin malı almanızdansa 2.el yamaha ybr tvs apache almanız çook daha mantıklı ve makul olacaktır
    m.akblack bunu beğendi.

Piaggio fly 100 oneririm beyaz

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    al ikinci el honda innova 125 2500 lira devir sigorta sana 2650 mall olur km 11 krş'a şehir içi her yere gidersin bendede var tavsiye ederim.
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Motosikleti
    SYM XS 125 K
    Ben kullanıcısı olarak SYM XS 125 tavsiye ederim.Parçaları nispeten pahalı ama genel olarak sorunsuz bir motor.Bakım harici servis gören yok gibi...
    m.akblack bunu beğendi.
    Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Ulus motosiklet var vatan caddesinde

Sipariş üzerine istediğin modeli getiriyor Honda,Yamaha,Kawasaki,vs vs yetkili servisi ayrıca
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

hocam ayılık vergisi yazmışsınız doğrumu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Alıntı kanmix_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulus motosiklet var vatan caddesinde

Sipariş üzerine istediğin modeli getiriyor Honda,Yamaha,Kawasaki,vs vs yetkili servisi ayrıca
    hocam bu ulus motorsiklet nerde tam olarak yarın bi gidip bakayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aylık vergisi 100-250cc arası en son hatırladığım 94tl bişi
    hocam aylık yazmışsın doğrumu? yıllık diye biliyorum ama

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    herkes kullanığı motosikleti tavsiye etmiş 96 titanımın yıllık toplam vergisi 15 tl. Orta boy yakar çok kaçar arıza verme olasılığı kendi akranlarına nazaran çok azdır.

imagginee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 düşünüyor
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al ikinci el honda innova 125 2500 lira devir sigorta sana 2650 mall olur km 11 krş'a şehir içi her yere gidersin bendede var tavsiye ederim.
    acemi ve 1.65 boy için tavsiye eder misiniz?

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim, motosiklet sahibi olup onun verdiği heyecanı mümkün olduğunca sağlıklı yaşamak istiyorsun. Sorunsuz olsun istiyorsun, benzinini koyduktan sonra bana kullanmak kalsın istiyorsun. Dediğin bütçeyle sıfır km ancak bir çinli alırsın. Ancak en güzeli ikinci el ybr 125 veya cbf 150 almandır.
    Ybr 125 ve cbf 150 arasında büyük farklar yoktur. Genel anlamda her ikisi de sorunsuzdur. Dilediğini al ancak biraz daha rahat, konforlu olsun istiyorsan cbf 150 tek adrestir. Sıfır alma hevesi ile çinli alırsan hem üzülürsün hem zarar edersin. Ben damdan düştüm ona göre... Sağlıcakla kal.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkes kullanığı motosikleti tavsiye etmiş 96 titanımın yıllık toplam vergisi 15 tl. Orta boy yakar çok kaçar arıza verme olasılığı kendi akranlarına nazaran çok azdır.
    abi o motor yaşıyomu hala 96 model valla hondaya helal olsun sende inşallah daha uzun yıllar kullanırsın inş...

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Modeli düşük olabilir. Az kullanılmış cbf 150 Honda almaya çalış derim.

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2011'de iki defa cbf 150 aldım sonra maddi nedenlerle satmak zorunda kaldım. Ybr 125'de kullandım. İnşallah iki ay sonra yine cbf 150 alacağım.

devilrider17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR125R 2013(siyah)
    honda cb125 çıkarmış bu sene fiyatı 3550TL honda kalitesi de cabası.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)