Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sanırım yapamayacagım, hayal kırıklıgı :((

REKLAM ALANI
    ümit_150_zc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum gerçekten canını sıkıcak hiçbişey yok. Hepimiz senin evrelerinden geçtik. Kimse anasının karnından motorcu doğmadı. Sadece çabalarına pratiklerine dikkat et.

Ama bir konuda cidden katı olmalısın acemisin sonuçta. MUTLAKA MUTLAKA MUTLAKA dizliğin kaskın eldivenin ceketin olsun üzerinde. Sakın ama sakın trafiğe eksik çıkma.

Dipnot: istanbul'a yolum düşerse o mantıyı isterim, haberin ola.
    aslında sıkılmadım desem yalan olur ..motor kullanmaya 1 yıl önce basladım 1 yıldır motorla yatıp motorla kalkıyorum şimdide böyle bi acemilk basarısızlık korkusu yasayınca canım beya sıkıldı...
    mantı işi çok kolay başımla beraber beklerim her zaman

---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:32 ----------

Alıntı kole301 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vitesli motor hiç kullanmayıp nasıl ehliyet aldığınızı bir öğrensek...
    aldıgım kurs zatan motor kullanmasını bilmeyenleri kayıt yapmıyo bende scoter kullandıgım için aldılar..sınava girdigim motorda bi scooter di..o şekilde aldım ehliyeti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Hocam vitesli motor bambaşkadır

Ayrı bi zevk ayrı bi dünya ayrı bi güvendir. Sen daha önce motosiklet kullanmıyordun scooter kullanıyordun. Buna bir alış varya başka hiçbişeyden tad alamaz olacaksın.

ama bak rica ediyorum. lütfen korumaların olmadan çıkma. her kaza haberini görünce içime bişeyler oturuyor dostum :(
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam vitesli motor bambaşkadır

Ayrı bi zevk ayrı bi dünya ayrı bi güvendir. Sen daha önce motosiklet kullanmıyordun scooter kullanıyordun. Buna bir alış varya başka hiçbişeyden tad alamaz olacaksın.

ama bak rica ediyorum. lütfen korumaların olmadan çıkma. her kaza haberini görünce içime bişeyler oturuyor dostum :(
    kaskım eldivenim montum var ama dizlik yok onuda en kısa zamanda alıcam bu ögrenme aşamasında çok lazım olacak bana..kasksız hiç kullanmam ailem evde taktırıyor kaskı bana motorla gezmeye giderken..insallh o zevki bende doyasıya yaşamak istiyorum

"bi bayan vites değiştirirken nelere dikkat etmeli?" diye konu açın hemen yardımcı olurlar
    erro bunu beğendi.

Motosikleti
    Ninja 250R-2010
    bende vitesli motor kullanmada aldım ehliyetimi hatta gecen hafta direksiyon sınavım vardı. 3 tane dubanın arasından gectim. vitesli ile ehliyet veren yer bulamadım

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    aparat nikli cem abi aradı telde yardımcı olacagını söyledi çok tesekkür ediyorum kendisine..sizlerede tesekler arkadaslar destekleriniz için..inşallh hayırlısı ile kapacaz bu işi

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    benim hatun bile böyle trip atmamıştı...

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı ümit_150_zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aparat nikli cem abi aradı telde yardımcı olacagını söyledi çok tesekkür ediyorum kendisine..sizlerede tesekler arkadaslar destekleriniz için..inşallh hayırlısı ile kapacaz bu işi
    rica ederim paşam. lafı bile olmaz elimimden geldiğince dilim döndüğümce yardımcı olurum ...
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Kesinlikle erken vazgeçmişsin Arkadaşlara katılıyorum. Bende daha dün ilk vitesli motor deneyimimi yaşadım. Mahalle aralarında 1 vitesten fazla çıkmadan alışmaya çalıştım kısa bi süre . İnsan tedirgin oluyor korkuyor ama vazgeçmemeli. Kullananlarında iki kolu bacağı vs var :D

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı Ahmanamra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle erken vazgeçmişsin Arkadaşlara katılıyorum. Bende daha dün ilk vitesli motor deneyimimi yaşadım. Mahalle aralarında 1 vitesten fazla çıkmadan alışmaya çalıştım kısa bi süre . İnsan tedirgin oluyor korkuyor ama vazgeçmemeli. Kullananlarında iki kolu bacağı vs var :D
    vazgeçmedim tabiki de bian çok ciddi anlamda yapamayacagımı düsündüm..şimdi motorun yanından geldim garajda orta sehpada vites degiştirme çalıştım çok zevkli oluyo..yarın tekrar çalışmaya gidecem gün gün daha iyi olacak insalh

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha viteslisini ararsin.

Keşke 15 vites daha olsa yani ha

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Vallaha ne yalan diyim benim gv650 5 vites ve en az bir vites daha kaldirirmis. 7 vites fena olmazmis yani

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    herkes anasının karnında öğrenmiyorya...açıkçası ölmeden mezara sokmak insanı senin yaptığın.kendine güvendikten sonra gerisi kolay.tabi bol bol pratik şart...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

6uven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 ( BY 1623 )
    Kardeşim kafana takıp üzülecek birşey yok sonuçta bizde anamızın karnında öğrenmedik düşe kalka istop ettire ettire öğrendik eğer sana yakın arkadaşlar varsa sana bir iki gösterse debriyaj gaz olayını hiçte fena olmaz misal yardımcı olmak isterdim yakınsan, diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar..
    GidemediğiN YeR SeniN DeğildiR...

knoyal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ8
    ben 1 yıldır motor kullanıyorum daha once scoter bile kullanmamısken kendıme cbf 150 aldım , ılk gunler motor benım yapacagım iş değilmiş derken(honda eğitime gitmeme ragmen) cok kısa surede alıstım ve sımdı cok mutluyum.Trafık yok park yerı sorunu yok vs vs. En gec 1 haftada olayı cozmus ve vıteslı motor kullanmanın zevkıne varmıs olursun.

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı 6uven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim kafana takıp üzülecek birşey yok sonuçta bizde anamızın karnında öğrenmedik düşe kalka istop ettire ettire öğrendik eğer sana yakın arkadaşlar varsa sana bir iki gösterse debriyaj gaz olayını hiçte fena olmaz misal yardımcı olmak isterdim yakınsan, diğer arkadaşlarda yardımcı olurlar..
    bi abimiz saolsun yardımcı olacagını söyledi burdan..bende ara ara çalışıyorum

Yapacaksın

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı o da olur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "bi bayan vites değiştirirken nelere dikkat etmeli?" diye konu açın hemen yardımcı olurlar
    evet bu kadar insan yardımcı olmaya çalışıyo, biz başçavuşun eşeğiyiz zaten.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    genelde araba kullanan bir kişi çok çabuk alışabiliyor
    ilk başta biraz zor gelirde bir kaç saat içerinde alışılır bu üzülcek konu değil
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    suzuki vstrom 250
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genelde araba kullanan bir kişi çok çabuk alışabiliyor
    ilk başta biraz zor gelirde bir kaç saat içerinde alışılır bu üzülcek konu değil
    araba kullanıyorum ama aktif deil.üzülecek bi knu deil tabikide 1 yıldır motorla içiçe birisiyim daha önceden fazla dikkatimi çekmezdi ama 1 yıldır motor aşagı motor yukarı büyük bi tutku oldu bende..ve bugünde kullanmayı fazla beceremeyince üzüldüm açıkçası...yarın daha iyi olurum yarından sonra dahada iyi

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)