Ehliyet almak bu kadar kolay olduğu sürece yapacak birşey yok. Ayna kullanmayı bilmiyor ki yurdum sürücüsü. Bir de utanmadan kendini haklı görüyor.
Geçmiş olsun...
Ehliyet almak bu kadar kolay olduğu sürece yapacak birşey yok. Ayna kullanmayı bilmiyor ki yurdum sürücüsü. Bir de utanmadan kendini haklı görüyor.
Geçmiş olsun...
Yorumları okurken geçen akşam izlediğim bir haber geldi aklıma. İstanbul üniversiteli gençler sivas davasının zaman aşımından düşmesini protesto ederken başka bir grup öğrencide "sivasta yaktık burdada yakarız" diye karşılık vermiş kavga çıkmış. Anlayana sivri sinek saz.
Motorcu arkadaşıma geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Karşı komşum dinlemeyip ağız burun yer değiştirseydiniz keşke.
Acı bir hatırayla arkasına bakmayı öğrenmiş olurdu.
Çok büyük geçmiş olsun.
Öndeki aracın sol teker hizasında gitmek en güvenlisi.
Bir anda geri geldiğinde yanına yanaşıp kaskla birlikte direk camdan araba sürücü(k)süne kafa atabilirsiniz bu sayede araba sürücü(k) 'ü neye uğradığına şaşırır.*
* : Sakın yapmayın böyle şeyler
En güzel senaryo "" bize yakışır şekilde uyarmak.
Herkese kazasız sürüşler.
Geçmiş olsun Kütük, Allah beterinden saklasın..
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Geçmis olsun kütükcan.
Sag aynayi nasilsa kullanmiyor,koparip verseydin eline.
Baktikça beni hatirlarsin diye romantik de olurdu hem.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Araba sürücüsü hem suçlu hem güçlü!Çok sinir bir durum geçmiş olsunn
birde önünde seyrederken duran arabanın yanından çok dikkatli geçeceksin içerideki öküzler zaaart diye kapıyı açabiliyorlar
Geçmiş olsun. Benim de başıma gelmişti. Aksine o günde kornanın sigortası atmıştı. Korna da çalamadım. Bagajına yumruğu indirince kendine geldi. Sinirimden 3 tane daha geçirmiştim bagajına
Geçmiş olsun.
Aynaya bakmadan demişsin ... zaten otomobil sürücülerinde en uyuz olduğum şey, kamyon sürücüleri gibi geri giderken aynaya bakmalarıdır.
Yahu otomobilde bir zahmet sağ kolunu şöyle yan koltuğa atar ve başını arkaya çevirerek bakarsın. Olması gereken budur. Bunu yapamayacak kadar kalas mısın be adam da aynalara bakarak geri gitmeye çalışırsın
Öncelikle geçmiş olsun. Hocam kafamda ki kaska güvendim diyorsun. Aman diyeyim. Sakın böyle durumlarda kaska güvenme. Kafaya darbe olduğunda boynunun kırılma olasılığı çok yüksek. O yüzden böyle durumlarda ilk yapılması gereken kaskın hemen çıkartılmasıdır.
Naptın ya kavga edicek daha iyi bi zaman bulamazsın burnuna 1 2 yumruk atsaydın sana da vuramazdı süper olurdu :D
Geçmiş olsun kütük. Olabileceklere bakınca yine ucuz kurtarmışsın. Bu sag aynayı kullanmamak 4 tekercilerde kronik bir hastalık. Bir defasında eski motorla Rize'den Çorum'a giderken benim başımada geldi, az kalsın aracın altında kalıyordum. Seyir halindeydim yoksa coq'un dedigin gibi o kullanmadıgı aynasını yerinden söküp iyi dileklerimin bir göstergesi olarak hediye etmeyi düşünmedim degil. O gün bu gündür giçbir aracı sagdan takip etmem. Sürekli sol teker izinden giderim.
B ehliyetini almışım pratik olsun diye fazladan 3-4 gün daha egitim alıyordum. Biryerde hocayla geri geri gidiyoruz. Sağ elimi sag koltugun arkasına attım ve arka camdan gidecegim yeri bakarak geri geri gitmeye başladım. Sonra hocanın arkadaşı gördü. "Ne oo hala aynalardan geri geri gitmeyi ögretemedin mi "dedi. Toplumda 4 tekercilerin beynine nekadar kan gittigini o gün anlamıştım. Adamlara göre yan aynaya bakarak gitmek bir ustalık göstergesi.
cami hocası geri geri gelirken yolun kenarında stop etmiş vaziyette bekleyen ben p: baktım geliyo. Kör değildir heralde görür dedim. Demez olaydım. Geldı geldı araba beni yarıladı. Direksiyonu bi kırdı. Motoru itiyom. Hafif yatırıyom.biyandan bağırıyom.ön lastikle motorun ayak koyulan yeri arasında kaldı ayagım. Armut gibim şişti.bi hafta kulağını çınlattım hocanın.
Arkaya baksa da, araba geliyor mu diye baktığı için motosikleti görmüyor. Bence temel sorun o. Araba kullananlar, birisi geliyor mu ? Bisiklet ya da motosiklet geliyor mu diye bakmıyor. Araba geliyor mu diye bakıyor ve diğerlerini görmüyor.
Bunu bilerek yol almakda fayda var.
Hiç kimsenin terbiyesiz olma hakkı da yok. İlk olarka bir özür dilemesi gerekirdi. Zatne bunu da yapmayınca... ne desen haklısın.
Çok geçmiş olsun.
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
kaza yaptığımda bende çok sinirlenip hemen hemen aynı tepkileri vermiştim. Ama unutmamak lazım hiçkimse isteyerek kaza yapmaz. Adama o kadar küfür etmek yanlış. Birde burda tezahürat alıyor o küfürler. Adam geri vitese attığında sizin bunu farketmeniz mi geç sürdü yoksa mesafe mi kısaydı ? Sorunun her iki cevabındada sizdede hata olduğunu göreceksiniz. Evet büyük hatayı o yapmış, ancak kurallara göre
1- Trafikte dikkat dağınıklığna yer yoktur
2- Durmanız gereken yer aracın sağ tarafı değil, duraklamalarda şeritin tam ortası, seyir halinde şeritte sola yakın olmalıydı.
1ci şartı sağlasayıdnız araç geri geri gelirken tık diye ön tekerinize çarpacak ve öyle duracaktı. büyük ihtimal dik durduğu için o aracın tamponu içe girecek ve sizin motorunuzda hiç hasar olmayacaktı.
Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsınız sadece bunlar kendi fikirlerim. Geçmiş olsun, en kötü kazanız böyle olsun ve Allah'ım başka kaza yazmasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)