Japon derken yine bir İtalyana tutuldum
Reklamlar
-
silindir sayısı az, silindir çapı büyük. silindir çapı büyük, tork çok. tork çok ivme çok. ivme = beklenti ... 1000 cc motor alıp millet her gün 300'e çıkmadığına göre, insanların yüksek cc'den beklentisi ne? daha çok ivme. 2 silindir V motor en çok ne sağlıyor? tork. tork ne işe yarıyor? ivme...
Reklamlar
-
yanlış anlamayında makinanın benim için nedense pek bir cezbedici özelliği yok...zevk meselesi tabi...ama bişeye benzemiyor tasarım yahu...hilkat garibesi gibin...
şu model daha ihtişamlı sanki...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49365252/detay
şu model da sanki hem yer hem gök makinası gibi...multstrada...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62329905/detay
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
yanlış anlamayında makinanın benim için nedense pek bir cezbedici özelliği yok...zevk meselesi tabi...ama bişeye benzemiyor tasarım yahu...hilkat garibesi gibin...
aynen şekerim, mundar bunlar
hayırlı olsun
-
off off harika bir tercih, hayırlı olsun güle güle kullanın
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
aynen şekerim, mundar bunlar
hayırlı olsun
monstırları gözünden düşüren şey eski modellerin 7000 e bile müşteriyi zor bulmaları...gözümdeki imajı yerle bir yani...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
monstırları gözünden düşüren şey eski modellerin 7000 e bile müşteriyi zor bulmaları...gözümdeki imajı yerle bir yani...
bir ara sahibinden.com da 8.000 liraya düşmüştü bir 749, aynı gün satıldı
8.000 liramın olmadığına yandığım tek gündür
-
bir ara sahibinden.com da 8.000 liraya düşmüştü bir 749, aynı gün satıldı
8.000 liramın olmadığına yandığım tek gündür
banada sormuştun alammı falan diye ama çapının bu makinanın hurdasına bile yetmeyeceğini bildiğimden olumsuz mütalaa bildirdim...
-
banada sormuştun alammı falan diye ama çapının bu makinanın hurdasına bile yetmeyeceğini bildiğimden olumsuz mütalaa bildirdim...
olumsuz mütalaarını yesinler
sana kalsa cbf150 den gayrısı yalandı bize
bereket versin ki gene bir italyanla haşırneşiriz
-
metehan abi monster öle bi aletki ilk gördüğünde beğenmesende her gördüğünde beğenin 1 kat daha artıyor hele kalkışını torkunu sölemiyorum bile 696dan bahsediyorum 796 ondanda 100cc daha fazla ::D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
olumsuz mütalaarını yesinler
sana kalsa cbf150 den gayrısı yalandı bize
bereket versin ki gene bir italyanla haşırneşiriz
İtalyanların sadece skutırlarına hayranım...evet mabad yeri battı bi taraflarıma...elden ayrı bi makinan var...
-
hayırlı olsun.darısı başıma artık.
-
alper150zc adlı üyeden alıntı
696dan bahsediyorum 796 ondanda 100cc daha fazla ::D
akşam akşam güldürdün beni he...bir actıva torku daha fazla öylemi... yav işte şu monstırların 2.eldeki follofoş hali benim algımdaki marka model imajınıda zedeledi...
-
-
En iyisini yapmışsınız Japon'a para verirken iki kere düşünmek gerek.
-
Vallaha Mete Abi Yazana Kadar Bende Yazmak İstememiştim Ama Pandoranın Kutusu Açıldııı Haniiimmm
Abicim Avrupada en çok tutulan ve Adı Kawasaki ile Başlayan ----Z1000----- dururken Bu Alırnır MI be YA :s
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Vallaha Mete Abi Yazana Kadar Bende Yazmak İstememiştim Ama Pandoranın Kutusu Açıldııı Haniiimmm
Abicim Avrupada en çok tutulan ve Adı Kawasaki ile Başlayan ----Z1000----- dururken Bu Alırnır MI be YA :s
Bu işler biraz pazarlama ve imaj işleri. Kawa çok Türkiye de maalesef kötü yönetiliyor. Kawa satan ve Ducati satanları görünce ister istemez insan etkileniyor. Bu süreci anlatmak çok zor. Bunun içine girip yaşamak lazım. Paran cebinde hazır ama motor yok!!!
-
Hadi hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Bize de bir gün 848 evo nasip olur di mi?
-
ambiante adlı üyeden alıntı
Bu işler biraz pazarlama ve imaj işleri. Kawa çok Türkiye de maalesef kötü yönetiliyor. Kawa satan ve Ducati satanları görünce ister istemez insan etkileniyor. Bu süreci anlatmak çok zor. Bunun içine girip yaşamak lazım. Paran cebinde hazır ama motor yok!!!
Neyse Paşa İlk Yorumumdada yazdığım gibi Biz Ne Dersek Diyelim Senin Hangisi Hoşuna Gittiyse Bilki Odur İyi Senin İçin Gerisi Teferruattır
-
Umarım herkes "işte bu benim motorum" diyebileceği bir motora sahip olur.
-
hayırlı olsun, rodajı bile tamamlanmadan 2. ele düşen italyanları merak ederim. Ancak umarım sizin mutluluğunuz yıllarca sürer, defalarca "İşte bu benim motorum" dersiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)