KATİL BARİYERLER değişiyor, İstanbul'daki Kritik Noktalar Sizce Nereleri?
Reklamlar
-
Admin
Bugüne kadar birçok motorcu arkadaşımızı katil bariyerler nedeniyle kaybettik.
TMKB yönetim kurulundan Zafer Fatih Özsoy ve belirlenen heyet tarafından İBB Yol Bakım ve Altyapı
Koordinasyon Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda İstanbul'da 10.000 mt uzunluğunda
motosikletçiler için riskli viraj ve dönüşlerde bulunan yerlere çift sıra bariyer döşenmesi kararı alındı.
Zincirlikuyu – Avcılar metrobüs hattı üzerindeki çelik halatların Avrupa kalite standartlarında
olan ve darbe testleri yapılmış motorcu dostu bariyerler haline dönüştürülmesine başlanacak.
Tehlike arz eden Metrobüs hattının iki yanındaki bariyerlerin yanı sıra yolun kenarındaki
bariyerler de motorcu dostu bariyerlere dönüştürülecek.
İlk etapta ortalama 40 km’lik bir alanda ve Avrupa yakasından başlanarak proje uygulanmaya
başlanacak. Bu sene Avrupa Yakasındaki çalışmanın bitirilmesi ve seneye de Anadolu yakasındaki
çalışmanın başlaması planlanıyor.
Marmara bölgesinde riskli gördüğünüz alanları, katil bariyer noktalarını, motosiklet kullanırken sizi
tedirgin eden noktaları konumuyla birlikte fotoğraflayın ya da www.yandex.com.tr adresinden dilediğiniz
her yerin panaromik fotoğrafına ulaşarak bunları kaydedebilirsiniz.
Lütfen İstanbul'da tehlikeli kaza riski olabilecek kritik noktaları yazın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı belirlenen noktaların düzenlemesine öncelik verecektir.
İlk kritik noktayı sizlerede örnek olması için yandex panaromik harita linkini vererek aşağıya ekliyorum.
Sizlerde aynı formatta ekleme yaparsanız sevinirim.
--------------------------------
Kritik nokta: Beşiktaş - Boğaziçi Köprüsü bağlantı virajı.
Harita görüntüsü: http://harita.yandex.com.tr/-/CJSPQQ-8
Reklamlar
-
tmkb ve diger yetkililere teşekkür ederiz acilen bu işlerin yapılmasını dileriz
-
metrobüs yoluna paralel çelik halatların hepsi kaplanmalı bence
-
cok iyi blr haber anadolu yakasında oturuorum ama azıcık bekleyecez de benim takıldıgım konu yandex sitesi kime ait bugnde tvde reklamını gordum arama motoru diye sasırtıcı.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
güzel bir gelişme gerçekten umarım en kısa sürede tamamlanıp hayata geçer
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
cok iyi blr haber anadolu yakasında oturuorum ama azıcık bekleyecez de benim takıldıgım konu yandex sitesi kime ait bugnde tvde reklamını gordum arama motoru diye sasırtıcı.
yanlış bilmiyorsam ruslarındı, gene de ir araştırmaya değer =)
-
bu panoramik olayda kendi motorumu gördüm yahu
-
O lanet olası bariyerler yüreğimizi çok yaktı. Umarım proje savsaklanmaz ve kısa sürede amacına ulaşır.
-
darısı tüm ülkenin başına...
-
Istanbul topkapı e-5 yolunda giderken farkettim bende..
Kritik nokta metrobus bariyerlerinin tümü ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
sonun da bizleri dusunende cikti...
yaptigi hizmetlerden dolayi tebrik ediyorum İ.B.B'yi bir daha...
-
Sadece bariyerler değil yolların kenarındaki çiçeklerde bizler için büyük bir sorun. Yazın çiçekler sulanırken yol kenarları ıslanıyor. Özellikle virajlı yerlerde büyük bir tehlike sözkonsu.
-
Fuarda belediyeden kontrolor arkadaşlar firmalarla ve kullanıcılarla görüşüp daha detayl bilgi için çabalıyorlardı. Ellerine sağlk helal olsun.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Güzel bir gelişme. Bugün yanlış görmediysem, Beylikdüzü metrobüs yoluna da bu tip bariyerlerden koyuyorlar. Kullanılacak bariyer miktarını çok görünsün diye metre cinsinden yazmışlar ama metrobüs yolu ve yol kenarındaki bariyerler değiştirilmek istendiğinde 10 km bariyerle sadece 2,5 km mesafedeki bariyerler değiştirilebilir. Şimdilik buna da şükür, hiç yoktan iyidir diyelim. Belki bir gün tüm bariyerler böyle olur.
-
Admin
TwisTeD adlı üyeden alıntı
Sadece bariyerler değil yolların kenarındaki çiçeklerde bizler için büyük bir sorun. Yazın çiçekler sulanırken yol kenarları ıslanıyor. Özellikle virajlı yerlerde büyük bir tehlike sözkonsu.
Belediye’ye ait e-5 üzerindeki köprü reklam alanlarında Motosikletleri Fark Edin temalı görsellerin yer alması motosikletlere dikkat çekecek tabelalar ve sulama yapılması sonucu kayganlaşan virajlarda İBB ile yapılan görüşmede konuşulmuştur.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Güzel bir gelişme. Bugün yanlış görmediysem, Beylikdüzü metrobüs yoluna da bu tip bariyerlerden koyuyorlar. Kullanılacak bariyer miktarını çok görünsün diye metre cinsinden yazmışlar ama metrobüs yolu ve yol kenarındaki bariyerler değiştirilmek istendiğinde 10 km bariyerle sadece 2,5 km mesafedeki bariyerler değiştirilebilir. Şimdilik buna da şükür, hiç yoktan iyidir diyelim. Belki bir gün tüm bariyerler böyle olur.
Metrobüs bariyerlerinden canı yanan birisi için güzel bir dilek
-
bu uygulama bizim buralara gelene kadar muhtemelen ben torunlarımı kucağıma almış olurum tabi ölmezsek o zamana kadar...
-
Admin
Kritik nokta: Söğütlüçeşme Köprülü Kavşağı.
Harita görüntüsü: http://harita.yandex.com.tr/-/CJWAa6KH
-
Çok güzel bi çalışma, özellikle metrobüs bariyerleri değişmesi çok faydalı olacak.Bide bu e6da Anadoludan Avrupa yakasına geçtikten sonra dümdüz devam ederken aniden sağa bir viraj var mevki olarak nerede aklıma gelmiyor.Her seferinde çok hızlı giriyorum oraya.O bölgeye daha çok uyarıcı levha koymaları lazım ve o bariyerlerde değişmeli
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)