Neden 4 sılındırlı kucuk hacımlı motor uretılmıyor?
Reklamlar
-
14 Aralık 2013, 20:38
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
Nerede hocam bu motor merak ettim doğrusu.Eğer sağlıklı çalışıyorsa bulunmaz nimet
o motor daha yeni boyadan ciladan çıktı... o yüzden öyle yeni gibi duruyor...
çalışmasına çalışıyor da...dışı seni içi sahibini yakar...
KKTC de bu motorlar...
hatta yarın kktc genelinde gezi var... bu motorların resimlerinden çeker, buraya atarım...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
Reklamlar
-
15 Aralık 2013, 11:05
Ferjatcars
400 cc olan ne yakiyormus bide parca isini nasil hallediyorlar ogrenebilirsen sevinirim.
-
15 Aralık 2013, 11:53
Bu cb250f 'in krenajlısı gelsin direk alırım .
13-15 bandında çok rahat satar .
Burada sattıkları cbr lara benzemiyor daha omurlu yapmışlar gibi .
-
15 Aralık 2013, 13:07
Üretim maliyeti
Emisyon
Tek silindirin torkunu yakalamak için çok fazla devir
Satış fiyatından ötürü az satılacak olması ve gerektiği kadarda kar bırakmayacak olması
-
15 Aralık 2013, 13:36
1 silindirlisine dünya para istiyorlar 4 silindirlisini kaça satarlar kimbilir
-
15 Aralık 2013, 16:22
Bu motor ne yakar arkadaslar afaki rakamlar cikarmi?
-
15 Aralık 2013, 16:35
adamlar yapmış arkadaş 2 zamanlı fakat ne kadar doğru tartışılır.uygun modlar yapılıp bir cbr 250 kasasına takılsa felaket olur kanaatindeyim
-
15 Aralık 2013, 16:41
COMTAN adlı üyeden alıntı
Maximum 3 beygirlik 4 motoru birleştirsen ne birleştirmesen ne?
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
15 Aralık 2013, 16:58
Linwelin adlı üyeden alıntı
Maximum 3 beygirlik 4 motoru birleştirsen ne birleştirmesen ne?
ne bilim sese göre baya cesur görünüyo şuda var orjinal silindir yerine 70cc veya daha üstü silindir takıp birleştirmiş gibi görünüyo
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
-
15 Aralık 2013, 17:00
COMTAN adlı üyeden alıntı
ne bilim sese göre baya cesur görünüyo şuda var orjinal silindir yerine 70cc veya daha üstü silindir takıp birleştirmiş gibi görünüyo
Ya hadi yaptın 5 beygir oldu, etti 20beygir(ki bu direnç değil ki seri bağladım toplayayım, kesin kaybediyodur daha beygir böyle bağlarken de), adam veriyo zaten sana tek silindirle 23beygir. boş beleş iş yemin ediyorum şu apaçilerin yaptığı başka da bişey değil.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
15 Aralık 2013, 17:49
Saygıyla eğilin !
-
16 Aralık 2013, 00:57
geziye pek katılım olmamıştı...
30 motor felan vardı...
geneli de hep çapırcılardı
250 de 400 de piyasada yoktu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
geziye pek katılım olmamıştı...
30 motor felan vardı...
geneli de hep çapırcılardı
250 de 400 de piyasada yoktu...
30 değil 86 motor ve 100 kişi varmış...
1 saat sonra katılmıştım geziye...hiç o kadar motor sayamadım...
velhasıl kelam... 250 ve 400 yoktu
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
Merhaba ben bahsettiğin motorun sahibiyim. Benzin deposu ararken konuyu gördüm yazdığın şeyler doğru. Motorun muayenesini yaptıracağım birde başka benzer bir depo uydurdum pek hoş durmadı. Tamamlayıp sana satacağım.Ucuza sana motoru vereceğim hurdacı arkadaşım. Selamlar ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
hgdr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar konuyu hortlattık ama kawasaki z400f 1985 model dört silindirli bir motosiklet var alınsa çok mu yakar parçaları problem olur mu? netten bulunabilir mi parçalar? sahibi sadece depo delik başka problemi yok diyor depo tamir edilebilir mi? yakıtı konusunda bilgi vermiyor hiç binmedim binemedim vaktim olmadı filan diyor. fiyat olarakta 3000 dedi. belki biraz daha indirte bilirim.
neden ilgileniyorum bu motorla eskici ruhu var bende galiba bu tip eski motorlar daha hoşuma gidiyor.bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
Merhaba ben bahsettiğin motorun sahibiyim. Benzin deposu ararken konuyu gördüm yazdığın şeyler doğru. Motorun muayenesini yaptıracağım birde başka benzer bir depo uydurdum pek hoş durmadı. Tamamlayıp sana satacağım.Ucuza sana motoru vereceğim hurdacı arkadaşım. Selamlar ..
-
4 silindirli pejolar var. satılık bulamazsın ama yaparsan olur youtube ' de videosu var istersen bir bak.
-
Ne 2 ne de 4 silindir. Triumph yapmış canavar gibi 3 silindir.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
100 yıllık konu hortlamış
Önceden Honda'nın 250 cc 4 silindir motosikletleri vardı
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
250cc dört silindir motor üretmekle 600cc dört silindir motor üretmenin maliyeti
birbirine çok yakın, dolayısıyla 250cc dört silindir motorların satış fiyatları da çok yüksek olacaktır.
20 bin TL'ye gidip 4 silindir 50HP 250cc motor mu alırsınız, FZ8 Fazer veya CBF600 gibi bi motor mu?
Valla ben 250 cc 4 silindir sesi güzel 50 hp bir motoru tercih ederim.
Hafif olur güzel olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)