Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Arkadaşlar Motor Alıcam da Yardımcı olurmusunuz ?

Motovento
    REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve size danışmam gerektiğine karar verdim ben hayatımda ilk defa motor alıcam da pek fazla bi fikrim yok Yamaha Ybr 125 i almayı düşünüyorum sizce nasıl ? cevap verirseniz sevinirim... önerileriniz benim için çok önemli saygılar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bodybuilder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vucut gelistirme
    Öneri dğeilde bende ilk defa bu işin içine giriyorum ve motor almak için araştırma yapıyorum. bahsettiğin motorun fiatları hangi aralıkta?
    Motorsiklet orgazma dudak bukturur!

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Arkadaşlar öncelikle DD nin motorsiklet teorisini okuyup acele etmeden ne tür bir motorsiklet istediğinize karar verin.Sonrası kolay.

Fiyatlar için aşağıdaki siteleri inceleyebilirsiniz.

http://www.yamahamotor.net/yamaha/mo...nadi=YBR%20125

http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=82

http://www.kanuni.com.tr/tr/seyhan_125T.htm

ARTIIII Koruyucu ekipmanıda dahil etmelisiniz.

mont+pantolon+eldiven+kask+bot+.... aşağıdaki siteye bakın

http://www.yamahamotor.net/yamaha/mo...ele&kategori=9

banro'nun dediği gibi iş yalnızca motoru almakla bitmiyor koruyucu kıyafetleride düşünmek lazım.

bu konuda her daim örnek olarak sevgili kardeşimiz speed'i gösteririm.kendisi aynı zamanda sitemizin stilistidir.işte kendi tasarımından bir koruyucu örneği:

ancak ne zamandır kendisini forumlarda göremiyoruz.seka tarafından kaçırıldığı iddiaları ortalıkta dolaşmakta

ybr 125 gayet güzel bir motor.bu motorun tasarımında çalışan bir grup japon yamaha çalışanı ybr 125'leri ile himalayalar'a tırmanmışlar.motorlara fazladan sadece alt koruma takılmış taşlardan korumak için.

Motosikleti
    Honda X11
    aaa ne güzel kolsuz mont. Omuz padleri var dimi?

Body kardeş ybr 125 2,600,000,000 TL de yılbaşından sonra büyük ihtimal artıkcaktır yani tam olarak bilmiyorum da tahmin ediyorum bu arada banro verdiğin siteler için çok saol baktım hepsine en sonunda gene ybr de karar kıldım

bende yeniyim bu konuda ama ben scooterla girmek istiyorum olaya para biriktirmeye başladım ya honda silwerwing/ ya suzuki burgman/ ya da büyük ihtimalle aprilia Anlantic (bunu çok beğendim açıkcası http://www.aprilia.com/models03/scoo...1095765442.jpg ) alacağım

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    Alacağın şeyler için "illa da almalıyım" deme...Olanakları iyi değerlendir..İyice araştırma yap.. Ki sonra eyvah deme... Bir markaya ve modele bağlanma.."bundan başkası olmaz" deme.. ya daha güzeli ve uygunu varsa..

Ve "ilk ne almalıyım,hangi tip, hangi büyüklükte" soruları için hazırlanmış olan DD'nin Motosiklete Giriş yazısını illa ki oku..
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

evet onu okudum çok güzel bir yazı DD'nin ellerine sağlık
    Ben motorumda arabamdaki konforu ararm

iNfiNite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    No Moto No Cry
    ybr güzel makina
    The Power of Dreams

Arkadaşlar bu DDnin motorsiklete giriş yazısı sitesini yapan arkadaşı tanıyan varmı aranız da varsa msn alabilirmiyim acbaa ?

Alıntı jawa adlı üyeden alıntı
    banro'nun dediği gibi iş yalnızca motoru almakla bitmiyor koruyucu kıyafetleride düşünmek lazım.

bu konuda her daim örnek olarak sevgili kardeşimiz speed'i gösteririm.kendisi aynı zamanda sitemizin stilistidir.işte kendi tasarımından bir koruyucu örneği:

ancak ne zamandır kendisini forumlarda göremiyoruz.seka tarafından kaçırıldığı iddiaları ortalıkta dolaşmakta

ybr 125 gayet güzel bir motor.bu motorun tasarımında çalışan bir grup japon yamaha çalışanı ybr 125'leri ile himalayalar'a tırmanmışlar.motorlara fazladan sadece alt koruma takılmış taşlardan korumak için.

jawa nicee heuheueh öyle

omuz petleri mevcut değildir mont'un heuheu ne soğuktu be allahım yarappim vede o saçlar neydi kasksız falan üüüü simdi kısa vede daha karizmatik

sarıdev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı merssk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Body kardeş ybr 125 2,600,000,000 TL de yılbaşından sonra büyük ihtimal artıkcaktır yani tam olarak bilmiyorum da tahmin ediyorum bu arada banro verdiğin siteler için çok saol baktım hepsine en sonunda gene ybr de karar kıldım
    ybr 2600 tl imiş bir zamanlar
    Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler