Antalyada Mine ablamız var 600 rr motoru var ve senelerdir motor kullanır.
Aramızda değil ama kız arkadaşım sıkı motorcudur polonyada onada babadan gemiş , üniden sonra birlikte avrupa turu yapmayı planlıyoruz,er kişi motorcuysa,hatunun da aynı frekansta olması paha biçilmez
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
bayanlar motosikleti arabadan daha iyi kullanıyorlar. bütün bayanlara motosiklet alalım böylece trafikteki araba kullanan bayan sorununu kökten halledelim
raven iyi başladı cümle ama sonu iyi olmadı, trafikten taksi, dolmuş vs kaldırırsan sorun çözülür ancak. biz motoruda arabayıda iyi kullanırız
Bu konuda tanıştığım erkek arkadaşlara teşekkür ederim. Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
şimdiye kadar iyi araba kullanan sadece 2 bayan tanıdım. onun dışında çok sayıda araba kullanan bayan arkadaşım var ve hepsi birbirinden beter ayrıca trafikte hangi sürücünün bayan olduğu hemen anlaşılır. siz iyi araba kullandığınızı biliyorsanız zaten ne demek istediğimi de anlamışsınızdır hem ilk mesajımda hem de bu mesajımda... trafikte giderken kendi kendinize bir oyun oynayın anlamaya çalışın hangi sürücü bayan hangisi erkek...
Kayinvalidem araba kullanir, ama arabada hic ayna kullanmaz Atlar direk yola, genelde acı bir fren sesi duyulur, o hic bisey olmamis gibi yoluna devam eder.
Esim arabada kullanir, motosiklette. Ayna da kullanir, kask da. Genlerin tamami gecmemis Allahtan
bayan şöför gördünmü yada bu arabada kesin bayan var diyorsan bi bekleyeceksin ki geçsin gitsin yoksa başına çok kötü şeyler gelebilir tecrübeyle sabittir..
tabi istisnalar kaideyi bozmaz
bayan sürücü gördüğüm an motoru yan yatırıp koşarak uzaklaşıyorum o yerden
bu kawasaki bir başka dostummm
Hiç unutmam bir akşam yolda ilerliyordum. Arabanın tekini sollarken farkettim farları yanmıyor. İçimden kesin kadın bu dedim ve nitekim arabanın içine bakınca yanılmadığımı gördüm. Ön çaprazına geçtim elime farlarını işaret ederek avcumu açıp kapatıyorum. Ama hatun yanlış anladı beni hareket çekiyorum falan sandı kornaya asıldı daaaaaaaaaaatttttt diye. Hay gerizekalı diyerek yavaşladım ve arabayla aynı yanyana geldim. Hatunun surat beş karış. Camını işaret ederek açmasını söyledim. Yarıya kadar açtı camını. Farların kapalı be kadın diye bağrınca, o beş karış surat yumuşayarak, eliyle, özür dilediğini ifade etti ve sadece parklarını açtı
Daha fazla kendimi kasamadım ve gazı açıp devam ettim yola
Motosikletli Kaplumbağa...
bende 15dkdır düşünüyorum ben bu konuya mesaj yazmışım heraldeki aboneliklerde çıkıyor meğersem bizim mesajlar silinmiş
neyse konuyla ilgili yazalımda silinmesin o zaman..
Tanıdığım forumdan tanıdığım 1-2 kişi var ama sürekli yazmazlar onlarda...
Birde motorkafa nereye biz orayaa
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)