Motorsiklet Kilitleri hakkında
Reklamlar
-
Kapalı garajda saklamak en mantıklısı tabiki ama x bir yere gittigimizde nasıl koruyacaz valla sımdıden aklım gıtmeye basladı duz kontak yapmak kac dklarını alırkı yada alıp yuruterek goturmek en iyi onlem sizce nedir bildigim kadarıyla ufak motorlarda CBR125 CBR 250 ninja 250 ımmobilizier sistemide yok koruma amaclı kilit bakıyordum siz ne kullanıyorsunuz
http://www.feyizoglu.com/Alarmli-Dis...i_45951.html#0 buna baktım cogu kisi alarmlı disk kilit diyor ama resimde gordugum kadarıyla anahtarı bıldıgımız klasık bır anahtar asansor kapılarını acmaya yarayanlardan pek ala her turlu ınsanda bu anahtar olabılır yanı kılıt yerıne gecmez ki bu yanılıyormuyum.
http://www.feyizoglu.com/Alarmli-Kilit_46968.html#0 buna baktıgımda biraaz daha mantıklı geliyor en azından bir anahtarı var ama bu kabloyu kesmeleri kac dk surer bide su var istanbulda kalabalık bir yere bıraktıgınızı dusunelım ornek beyoglu galatasarayın yanı biri kurcaladı alarmı öttü kim dönüp bakıcak hopp napıyorsun sen kardesim diye sanırım her dakika yanında durcaz
Reklamlar
-
Motosiklete istediğiniz kadar kilit koyun eğer hırsız motoru gözüne kestirdiyse o kilitler 10 dakikasını almaz. Ama bu işte vakit önemlidir. Üzerinde 2-3 kilit hele bir de alarmlı bir kilit olduğunu gören hırsız motora bulaşmayabilir (2. linkteki kilitte yanıp sönen led var alarm olduğunu belli ediyor). Siz önleminizi alın en az bir kilidiniz direk gibi sabit bir yerden motorunuzu tutsun, motoru kuytu karanlık yerlere koymayın. Gerisi Allah'ın ne kadar sevgili kulu olduğunuza kalmış.
-
Masterlock disk kilitleri var onlara bak derim. Benim çantamda durur, bir yerde işim varsa sokakta bıracaksam kesin takarım.
-
mts kullanıyorum...önce efendi ol gibilerinden uyarıyor,sonra ısrar ederlerse etrafı yıkıyor...bence güzel...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
açık yerlerde motoru koruyacak şekilde bi tanıdığın arabasını yerleştirmek en garantisi onun dışındaki yöntemler ise zaten kısıtlı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)