Bende ls2 kullanmaktayım ls2'den önce dandık dundik kasklar kullandığım için ls2'yi kafama takınca vayyy bu kask süper bununla boğaz köprüsünden atlasam birşey olmaz diye düşünüyordum.Ama daha sonra başka kasklar takınca,görünce karşılaştırma imkanım olunca gördümkü ls2 normal sıradan bir kask.O yüzden bütceniz yetiyorsa ve motosikletiniz yüksek cc ise kesinlikle ls2'den daha iyi bir kask almanızı öneririm.Ve ls2'den daha düşük ayarda ( kalitesiz , dandik amann kask olsun ceza gelmesin )kask kullananlar kesinlikle ls2 kullansınlar.
Ls2 fiyat kalite olarak en iyi kask diyebilirim
Birde ben alırken kafama tam oturan L beden aldım ama zamanla genişleme oldu şimdi oldukça bol oluyor.
Kolay gelsin.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
bilmem motor 150cc ama daha ıyı kasklar mutlaka var fakat biliyorsunuz meblalar çok yuksek ucuyor resmen ve bu işibilen bırkaç kısıye de sordum test sonuçlarına bakarak alırsa bu fıyata kask çok ıyı hemde guvenlı olduğu soylenıyor bılmem allah kazayı nasip etmesinde bizlere kask basımız sadece aksesuar olarak kalır umarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)