Yorum sizin...
Alayı böyle ama İstanbul yine iyi ben Trabzon/Akçaabattayım tek şeritli mahalle yolunda rampa aşağı inerken 30-40 ile felan minübüs geldi arkadan korna vuruyor kenara çık soluyayım diye ne mallar var emin olun.
Kendi basima gelmis kadar sinirlendim, ofkelendim. Ama dayanisma muthis heralde sportlar araci yakalayip "hal hatir" sormuslardir....
Öyle dalambar gelip Girersen motorcuların içine adamın etrafını sarıverirler böyle bir anda yaptığı harekete karşı hilal taktiği güzeldi
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
cebine buji koyup camını patlatsan sen kötü olursun
durdurup dövsen sen kötü olursun
camından içeri biber gazı sıksan sen kötü olursun
motor üzerinde polise haber veremezsin
sinirinden olduğun yerde kudurursun bunlarda kendilerini büyük adam sanıp gazlayıp gider
İkincilik kaybedenler içindir...
aptal adam yaaa
ne imzası beaaa
böle çok var geçen gece 3 te izmirde 2 şeritli yolda sol şeritte 120 ile gidiyorum son hızım. yolda başka hiç bi araç yok bı araba arkama yanaştı selektör selektör çekil diyor sağ şerit traşlı o hızla girsem takla atarım yolda bom boş sola yanaştım geç diyorum kornaya basıp önüme geçti bir iki defa frene dokundu yakalasam mutsuz ederdim bastı kaçtı honda cvc
bu video da olandan aynısı bu akşam bana da böyle birşeyler yaptı bende bıradaki arkadaşların yaptığı yaptım(yorum yapanların)
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Babacım niye böyle riskler alıyorsunuz ya... Korktum valla bir şey yapacak diye. Hani ileride döner bir yerden veya trafik sıkışır hesabını sorarsın, ama böyle çok daha tehlikeli be.
Reşit, sonra ne oldu peki?
www.motorumla.net
Araba sürücüsü
Motorcular
Harika sarmışlar ya tırsmıştır adam
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
bu adam sağlam bi dayağı haketmiş...
bir değil iki değil yaptığı...
ya ben mı goremıyorum telden gırdım dıye ppc mode gectım yıne bsy yok yorum sızın yazıo o kadar nolmus nolmus:D
Buyur hocam http://www.youtube.com/watch?v=zYA8GOYypEg
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
En son arkadaşı geçekten fena sıyırmış. Böylesini durdurup eşcinsel ilişki yaşayacaksın aktif rolde !
Hümanist duygularımı öldürüdü bit yavrusu
Motosikletli Kaplumbağa...
Bu panelvan,ticari,minibüs,dolmuş,transit tayfa her şehirde aynı arkadaşlar istanbula özgü değil özellikle dolmuşçular dakikam geçiyor diye bildiğiniz biçiyor trafiği hani biraz kendinize güveniniz yada cüsseniz varsa durunca hesap sorarsınız ama hareket halinde büyük risk tampon ucuyla dokundursa Allah muhafaza neyse çok şey var söylenecek.
Kuyruk acısı,hazımsızlık,kıskançlık,sorunlu çocukluk dönemi,kötü sex hayatı vs vs
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Keşke durdurup derdini bir sorsaydınız?... Sadece motoru değil arabayı da sıkıştırdı öküz...
Tam zopalık....
Basacaksın haydarı aynasına alacaksın aşağı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Vallahi helal olsun on numara dayanışma hemen çevirdiler. Kırmızı motorda bastı geldi başladı laflaşmaya. Süper grup olmuşlar...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)