Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bir piyanist_irf klasiği...

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan abimin emeğinin hakkı elbette ödenmez,ama gün gelir bu emeğinide karşılıksız kalmaz...

Bazı olayın tamamını bilmeyen arkadaşlarıma izah ediyim.
    Kaç defa abi uykun varmı vs diye uyardım.
    Kaç defa emeğinin karşılığı ödenmez vs gibilerden kelimeler sarfettim.
    Ayrıca aldığı hayır duası.

Sapla samanıda karıştırmayalım,ben burda izmitte yaptırabilceğim bir sorun değildi bu!
    Anca eşe dosta yaptırılabilcek bir durumdu.
    Evet kıytırık bi gösterge ama dostluk ve aradaki muhabbet önemli olan.

Müsaitlik durumunu gözetmiyecek bir insan değilim.
    Ayrıca iletişim,insan ilişkileri vs üzerine kendi kendime düşündüğüm belki yüzlerce gecem olmuştur,anlatmak istediğim kime nasıl davranılması gerektiğini nerde nasıl hareket edlmesi gerektiğini iyi bildiğimi düşünüyorum.

İrfan abimin emeğinin karşılığını nasıl vericeğimi de çok düşünüyorum düşündüm ve b ir şekilde gönüller hoş edilecektir.
    Onun karşılık beklemeden yaptığını bilsemde,olması gereken budur.

ŞU nokta beni çok kırdı bazı durumu bilmeyen arkadaşların,1hariçten gazel okuması" beni tanımıyolar,aradaki muhabbet bilmiyolar.Şurda ufakta olsa sevincimizi oaylaştık Mt bizim ailemiz dedik.
    Sözüm meclisten dışarı.Son zamanlarda bazı böyle her b.ka muhalefet insanlar türedi,insanın sevincini kursağında bırakıyolar.
    HELAL OLSUN!

furkancim relax ol kafana takma. bir ara musait olunca goruselim su vites gostergesiyle devir sati baglantilarinida yapalim canini sikma burada anlatilmaya calisilqn seyler cogu zaman yanlis anlasilir

tarismaya meyil vermeyelim keyfini bozma rahat ol
    furkanmg bunu beğendi.
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Eyvallah irfan abim sen sohbetimizde konuştuğumuz şeyler; insanlar benide "onlardan" sanıyo...
    Ama bilmeden etmeden yargılamaları benim canımı sıkan şey...

Ben annemle babamla ev arkadaşlarımla bile sevincimi paylaştım o kadarki babamla 20 dk senden konuştuk yani
    Ev arkadaşlarımla senin videoları izledik jimmy jibi youtube dan buldum filan.
    Demek istediğim o kadar sevincliyim vs. Ama burdaki yorumları gorunce ınsan ısterıstemez canı sıkılıyo.

Orda 6 saat demem özellikle belirtmem senin emeğini ve fedakarlığını ön plana çıkartmaktı.Ama anlaşılamadı.

Neyse abim aramızda olan mevzular..Allah kolaylık versin şu an iştesin heralde
    piyanist_irf bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi o yüzden ben gitmiyorum onları eşmeye çağırıyorum çay kahve balık
    yapıyoruz totoş koray öyledir karalıkta dışarı çıkmaz pazar günleri manitası yollanmaz tam kılıbık
    birde yeni bi huyunu gördüm akşam söylediği sabah söylediğini tutmuyor ne biçim nonoş anlamadım gitti
    en son atacağım bi köprüden aşşağıya haberi yok
    tam lale yav... hani arka sokaklarda bi tane lale var ya o hesap..bide ben geçen arıyom yanında nişanlısı var..konuşamıyo telde...eğiliyo bükülüyo bi tripler gak ediyo guk ediyo...ulenm dedim yanında yinge var diye kıvranıyon dimi dedim..he dedi:D öyle bi sahtekar yani..şimdi fabrikaya girmiş işçi olmuş üretim bandında sürtermiş garip..nazlı adam yapamaz fabrika köşelerinde bence bakam nolcak sonu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    len heralde senin canın sıkılıyo nöbette ayuuuu, öhömmm ühümmmm hemende kalbini bozuyon aklın oralara takılıyor yauuu bozma kalbini yiğennn
    geceler bizden sorulur düdük irfan..gece işine şeytan karışırmış..ebubekirde gececi galiba...fatih zaten ebedi gece kuşu.. bu nazlı kuzucuk handikap korayla abaza ahmed bilmez gece çekilen çileyi..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam lale yav... hani arka sokaklarda bi tane lale var ya o hesap..bide ben geçen arıyom yanında nişanlısı var..konuşamıyo telde...eğiliyo bükülüyo bi tripler gak ediyo guk ediyo...ulenm dedim yanında yinge var diye kıvranıyon dimi dedim..he dedi:D öyle bi sahtekar yani..şimdi fabrikaya girmiş işçi olmuş üretim bandında sürtermiş garip..nazlı adam yapamaz fabrika köşelerinde bence bakam nolcak sonu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------

geceler bizden sorulur düdük irfan..gece işine şeytan karışırmış..ebubekirde gececi galiba...fatih zaten ebedi gece kuşu.. bu nazlı kuzucuk handikap korayla abaza ahmed bilmez gece çekilen çileyi..

mobilden yardiriyorum kanka gel len icimden geldi sana sicak ekmek. arasi sana yagi ismarlayayim bu saatte para gecmez bulduguna sukret
    Belki senin kumrunun yerini tutmaz ama

gozlerimizi kapatip tavuk niyetiyle gotururz olmadi arasina tuzda.atariz

Cay zaten var. eee daha ne olsun be olm. ))
    KomutanLogar bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Irfan havalar isinsin tereyagimi, yumusak yagli beyaz peynirimi alip gelicem, gece 3-5 farketmez. haber bile vermeden. Yaninda da amele cayi ( su bardagina 9 sekeri : ) ohhhh miss.
    piyanist_irf ve v max bunu beğendiler.

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Arkadaşlar ; tüm mt dostları önünde uğradığım iftira , çamur ve yalandan dolayı mete_han ve F54 ' ü kınıyorum ,ayıplıyorum ve küsüyorum..
    joker hakkı olarak konuşmama hakkımı kullanıyorum..

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    sicak ekmek. arasi sana yagi

gozlerimizi kapatip tavuk niyetiyle gotururz olmadi arasina tuzda.atariz

Cay zaten var. eee daha ne olsun be olm. ))
    Bi keresinde 400 çuval unu istif ettikten sonra, fırında yapılan köy ekmeğinin içine yarım kilo zeytinyağı döküp,tuzlayıp yemiştik iki kişi.Kokusu hala burnumda tüter.

İrfan ustanın yaşam felsefesi de benim imzamdaki gibi sanıyorum. Anlamayanlar iyi okusun.Yine anlamayanlar uzak dursun
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    İrfan usta ellerine sağlık........
    furkanmg ve piyanist_irf bunu beğendiler.
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Eyvallah irfan abim sen sohbetimizde konuştuğumuz şeyler; insanlar benide "onlardan" sanıyo...

Ben annemle babamla ev arkadaşlarımla bile sevincimi paylaştım o kadarki babamla 20 dk senden konuştuk yani
    Demek istediğim o kadar sevincliyim vs. Ama burdaki yorumları gorunce ınsan ısterıstemez canı sıkılıyo.

Orda 6 saat demem özellikle belirtmem senin emeğini ve fedakarlığını ön plana çıkartmaktı.Ama anlaşılamadı.

takılma furkan sende en az irfan kadar elinden ne gelirse çevren için ne gerekirse yapabileceğin insanlardansın..boş ver.. adamsın
    furkanmg bunu beğendi.
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Irfan havalar isinsin tereyagimi, yumusak yagli beyaz peynirimi alip gelicem, gece 3-5 farketmez. haber bile vermeden. Yaninda da amele cayi ( su bardagina 9 sekeri : ) ohhhh miss.
    beyaz peyniri filan boşver eyüp sen kendin gel yeter kanka aç mezarı yokya buluruz bir parça ekmek şu havalar bir ısınsın hele

bu arada sende çözdün şerbetçi olduğumu len çayıma attığım şekerlerimi saydın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ; tüm mt dostları önünde uğradığım iftira , çamur ve yalandan dolayı mete_han ve F54 ' ü kınıyorum ,ayıplıyorum ve küsüyorum..
    joker hakkı olarak konuşmama hakkımı kullanıyorum..
    koray ne iş olm naaptın len bu adamlara

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    beyaz peyniri filan boşver eyüp sen kendin gel yeter kanka aç mezarı yokya buluruz bir parça ekmek şu havalar bir ısınsın hele

bu arada sende çözdün şerbetçi olduğumu len çayıma attığım şekerlerimi saydın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

koray ne iş olm naaptın len bu adamlara
    1 kg lık küp şekerler 360 adettir ve büyüktür...
    çay bardağına 4 adet...

750 gr lık olanlarda 360 adettir ama küçüktür..ondanda 6 tane..varmı daha ötesi??
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti

söylenen şeylerin senle bir alakası yoktur furkancım üzerine alınmayasın sakın

sağol dostum her şey için zaten seninde dediğin gibi konuştuğumuz konular aslında sıkıntı yapma kendine , biraz objektif ve derin düşündüğünde olumsuz olarak algıladığımız şeylerin aslında doğruluk payınında olduğu kaçınılmaz gerçekler arasında onun için bu konudan rahatsız yada şikayetçi değilim , olumsuz olarak algıladığımız yorum yazan dostlarda fikirlerini yazmışlar,

lakin böyle şeylere kafanı takma burası forum ortamı herkezin düşünceleri farklı olabilir ben sana rahat ol diyorsam rahat ol işte o kadder

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 kg lık küp şekerler 360 adettir ve büyüktür...
    çay bardağına 4 adet...

750 gr lık olanlarda 360 adettir ama küçüktür..ondanda 6 tane..varmı daha ötesi??
    verdiğin teknik ve bilimsel bilgiler için teşekkürler kanka yalnız ben 1 kg lık küp şekerlerden yani 4 tane diye tabir ettiğin şekerlerden 8 adet atarım , normal fincana 6 su bardağıyla içiyorsam 8-9 adet

ben çaya çay demem reçel gibin olmayınca
    cbr1100 xx bunu beğendi.

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    eyvallah irfan abim mezit abim sağolasınız düşünceleriniz için.
    gönül dostları bizi bilsin yeter :D

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    Valla İrfan abi benim motora devir saati bağlatmak için antalyadan oraya gelesim var, müsaitmisin ?
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

Motosikleti
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla İrfan abi benim motora devir saati bağlatmak için antalyadan oraya gelesim var, müsaitmisin ?
    sen antalyadan gelirsen ben her halikarda müsait olurum kardeşim buyur gel her zaman beklerim , oralarda hava ılımandır belki emme bu mevsimde hiçç tavsiye etmem bırakta devir saatsiz bin motoruna bak demedi deme

Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    sen antalyadan gelirsen ben her halikarda müsait olurum kardeşim buyur gel her zaman beklerim , oralarda hava ılımandır belki emme bu mevsimde hiçç tavsiye etmem bırakta devir saatsiz bin motoruna bak demedi deme
    abi taktım kafaya gittigidiyor'da 28 lira 2inç'lik devir saatleri var onlardan takmayı düşünüyorum ama ya olmazsa diyede düşünüyorum ama neden düşündüğümü bilemiyorum
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Devir saatinden ne anlarsınız anlamıyorumki Benimde yok hiçte bakma ihtiyacı duymadım.
    Olan motorlarda da bakmadım.
    Adam soruyor abi 5. vites 100 km de kaç devirde gidiyor. Ben bilmiyorum. Hiç te merak etmiyorum. Motor gidiyorsa gerisine pek karışmam
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Alıntı Tropiksera adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi taktım kafaya gittigidiyor'da 28 lira 2inç'lik devir saatleri var onlardan takmayı düşünüyorum ama ya olmazsa diyede düşünüyorum ama neden düşündüğümü bilemiyorum
    benim motorumdada devir saati yok ama yok diye bir gün olsun aramadım ben sesinden anlıyorum hangi devirler zararlı hangisi son limit tabi şöyle güzel bir şey olsa takılır tabi neden takılmasın ama olmazsa olmaz bir şey değil bence vites göstergesi devirden daha çok işe yarıyor
    Tropiksera ve aparat bunu beğendiler.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    benim motorumdada devir saati yok ama yok diye bir gün olsun aramadım ben sesinden anlıyorum hangi devirler zararlı hangisi son limit tabi şöyle güzel bir şey olsa takılır tabi neden takılmasın ama olmazsa olmaz bir şey değil bence vites göstergesi devirden daha çok işe yarıyor
    neee senin motorda devir saati yok mu?
    ay inanmıyorum ya abi senin motor gayet yeni duruyor yoksa 1980 li yılların teknolojisi mi koca honda da
    way be harbiden bu cbf caçık motormuş ta işte bizim haberimiz yokmuş
    abi sana elli kere dedim senin motordaki en büyük eksiklik ayak marşı gel bi gün bana sana ayak marşı ayarlayalım olurmu
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

cbr1100 xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ HAYABUSA 2021 BLACK EDİTİON
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neee senin motorda devir saati yok mu?
    ay inanmıyorum ya abi senin motor gayet yeni duruyor yoksa 1980 li yılların teknolojisi mi koca honda da
    way be harbiden bu cbf caçık motormuş ta işte bizim haberimiz yokmuş
    abi sana elli kere dedim senin motordaki en büyük eksiklik ayak marşı gel bi gün bana sana ayak marşı ayarlayalım olurmu
    fatih elmalar ne oldu kardeşim senin yüzünden istanbulda elma falanda yiyemiyoruz....
    Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)