bir piyanist_irf klasiği...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ellerine sağlık İrfan müdürüm.Bu ara sesin çıkmıyor dedim.2 gün demeden icraatlar geldi.
-
Adam gibi adam işte,başka söz gerekmez.
-
abi eline sağlık ancak km saati değişti ise aslında daha kolay da yapabilirdiniz eski km saatinin tesisatını yeni km saatine aktarsaydınız daha kolay olur diye düşünüyorum
-
eline sağlık irfan agam.olurda yolum düşerse oralara,tanışacağım.
-
İrfan bu, ne eder yapar halleder !
O küçük atölyesinde ne işler beceriyor bu küçük dev adam !!!!
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
-
chemical adlı üyeden alıntı
koray: abi uğraşmayalım gidelim ybr nin elektrik tesisatını alalım
furkan: oldu bunu satıp yeni motor alalım
nihat: ahahaaa
irfan abi: ne alması hiç bir sorun yok bu iş olucak
kolayı kazandım ama...
furkan da muhtemelen dershaneyi astı
abant gezisine motor kalmasın...
-
-
problem hallolmuş Göstergelerde on numara yakışmış...
Yayında ve yapımda emeğiği geçen herkezin eline sağlık
-
aynen ya sinyal verdiğimde göstergede görmek,gece kac km ıle gıttıgımıı gormek,hee bide kontak anahtarını o gostergenın ortasına oturtmak super oldu :D motorum normal motora donmeye basladı:D
-
valla ben çok güzel olmuş filan diye hiç sevinemedim kimse kusura bakmasın. iki tane kıytırık gösterge için hatır için de olsa kimse kimseyi 6 saat meşgul etmemeli. tamam irfan kardeşimiz çok iyi çok güzel insan ama yazık yani. onun ailesi yok mu?
-
kıytırık kelimesini kullanman hoş değil onun dışında yorum yapmıcam.
-
mavimotor adlı üyeden alıntı
valla ben çok güzel olmuş filan diye hiç sevinemedim kimse kusura bakmasın. iki tane kıytırık gösterge için hatır için de olsa kimse kimseyi 6 saat meşgul etmemeli. tamam irfan kardeşimiz çok iyi çok güzel insan ama yazık yani. onun ailesi yok mu?
senin söylediğin laf mı şimdi... şaka mı yaptın, kıytırık gösterge falan..sen o göstergeden daha kıytırık konuştun
-
senin motorun veya benim motorum farketmez 6saat bi emek söz konusu olursa o gösterge bu emeğin yanında kıytırık olur otomatik olarak. kişisel almayalım kelimeyi. benim bu işten anladığım iyi niyeti suistimal birader.. siz ne anlıyorsunuz bilemem bu benim görüşüm.
-
mavimotor adlı üyeden alıntı
senin motorun veya benim motorum farketmez 6saat bi emek söz konusu olursa o gösterge bu emeğin yanında kıytırık olur otomatik olarak. kişisel almayalım kelimeyi. benim bu işten anladığım iyi niyeti suistimal birader.. siz ne anlıyorsunuz bilemem bu benim görüşüm.
ben senin biraderin değilim.. irfan aga bizim motorumuzla sohbet esnasında uğraşıyor işte..
muhasebeyi ve mesaiyi sen tutmadığına göre sıkıntı yok.. emeğe karşı saygı çerçevesinde konu açılmış teşekkür edilmiş..
ya irfan agaya teşekkür et yada muhalif olma ok..
-
İrfan abi helal olsun...
sende ki bu guzel yurek herkeste olsa keske...
ustekki ypruma birsey demek istemiyorum ama...
bunun adi fedakarlik ve yardimci olmaktir...
benim elimden gelse bende yaparim...
saatine bakmam...
-
irfan aganın yaptığı tabii ki fedakarlık biz onu mu tartışıyoruz burada altın gibi adam ona sözümüz mü oldu mis gibi yapmış işte elinden geleni her zamanki gibi. burda mesele bi gösterge için onu 6 saat çalıştırmak bu da mı fedakarlık oluyo biz büyüklerimizden böyle görmedik kendi işimiz için kimseyi 6 saat çalıştırmayız evelallah. irfan agayla arkadaşlığımın bozulması pahasına motorum başında onu 6 saat esir etmem demek istiyorum ama anlayan kim. ahbap çavuşlar hemen doluştu neyse bana müsade..
-
furkan benim fotoşarı neden koymadın apaçi..
o kadar bende çekildim...
-
birseyi anlatirken dogru kelimeleri secerseniz...
yanlis anlasilmazsiniz...
yazdiginiz son yorum da bile satasma varken, neyazdiginizi iyicene gozden gecirin derim...
bu konu da en guzel cevabi eminim İrfan abi verecektir...
sunu da belirteyim İrfan abinin yanina en son gectigimiz Ramazan gittim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)