bir piyanist_irf klasiği...
Reklamlar
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
1 kg lık küp şekerler 360 adettir ve büyüktür...
çay bardağına 4 adet...
750 gr lık olanlarda 360 adettir ama küçüktür..ondanda 6 tane..varmı daha ötesi??
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
verdiğin teknik ve bilimsel bilgiler için teşekkürler kanka
yalnız ben 1 kg lık küp şekerlerden yani 4 tane diye tabir ettiğin şekerlerden 8 adet atarım , normal fincana 6 su bardağıyla içiyorsam 8-9 adet
ben çaya çay demem reçel gibin olmayınca
biri 6 demiş öbürü 9 demiş , naptınız abi? Çay mı yoksa şerbetmi içiyorsunuz? :D Ben yarım şekerle bile çay içemezken 9 tane ile ölürüm heralde.
Bu arada İrfanım böle zeytin yağı peynir falan karnım acıktı birden . Daha ramazana çok vakit var ama yıyecek konusu gecınce hep aklıma ve gözümün önune pideler geliyor :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
fatih elmalar ne oldu kardeşim senin yüzünden istanbulda elma falanda yiyemiyoruz....
abi elmalar çiçek açtı 5 aya kalmaz yeriz inş hep birlikte
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Raphae1 adlı üyeden alıntı
biri 6 demiş öbürü 9 demiş , naptınız abi? Çay mı yoksa şerbetmi içiyorsunuz? :D Ben yarım şekerle bile çay içemezken 9 tane ile ölürüm heralde.
Bu arada İrfanım böle zeytin yağı peynir falan karnım acıktı birden . Daha ramazana çok vakit var ama yıyecek konusu gecınce hep aklıma ve gözümün önune pideler geliyor :D
aynen görkemcim ramazan ayı gelsin yine güzel kuşbaşılı, bol kaşarlı , sucuklu pide yaparız animallah , fakat bu aralar yağlı ekmeğe talim kanka iadare etçez artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
neee senin motorda devir saati yok mu?
ay inanmıyorum ya abi senin motor gayet yeni duruyor yoksa 1980 li yılların teknolojisi mi koca honda da
way be harbiden bu cbf caçık motormuş ta işte bizim haberimiz yokmuş
abi sana elli kere dedim senin motordaki en büyük eksiklik ayak marşı gel bi gün bana sana ayak marşı ayarlayalım olurmu
len fatih adamı bi yürü git olm işine gücüne , işin yokmu olm senin yaaaaa git yiğenle oyna , sanane len elin devir, gavur saatinden, kol saatinden , hondasından sondasından ,
git ybrni temizle onunla oyna , ulen allah verede gezinin birinde motürün bozulurda seni bir cbf çekmek zorunda kala
ahanda o gün mötümle güleceğim gündür
hadi naşla toz kaldırmadan kıyı kıyı
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Olsun İrfanım onada şükür.
Motorumu bulayım ilk fırsatta çayını içmeye gelicam. Aslında 1 tane Ankara'da 1 tane de Adana'da motor buldum ama henuz oralardan bır tanıdık bulup rahatsız edemedım
valla adana uzak kanka yakınlardan bak derim hayırlısı olsun, inşallah diyelim , gelde sakin sakin bi muhabbet edelim yahu hep telaşeli anlarda bir araya geliyoruz bundada vardır bi hayır , gelde buraların coğrafyasını arşınlayalım küftemizi yiyip muhabbetimize bakalım vesselam
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
-
mobilden yardiriyorum kanka
gel len icimden geldi sana sicak ekmek. arasi sana yagi ismarlayayim bu saatte para gecmez bulduguna sukret
Belki senin kumrunun yerini tutmaz ama
gozlerimizi kapatip tavuk niyetiyle gotururz olmadi arasina tuzda.atariz
Cay zaten var. eee daha ne olsun be olm.
))
vay gangam senin geçen iftardaki pidelerin tadı halen damağımızda bu arada...aga var ya sizin fırında kaşarlı pide nasıl olur çok merak ediyorum...
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ; tüm mt dostları önünde uğradığım iftira , çamur ve yalandan dolayı mete_han ve F54 ' ü kınıyorum ,ayıplıyorum ve küsüyorum..
joker hakkı olarak konuşmama hakkımı kullanıyorum..
vay sahtekar çalışıyon diye cevap bile yazmaya vaktin olmuyo dimi yorgunluktan...sürün ulen oh olsun sana ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Abi kahvaltı saatini kaçırdım.15 dakika kaldı öğlen yemeğine.İrfan abinin pideleri,senin de geçen kumruyu götürürken ki fotoğrafın canlanıyor gözümde.Açlıktan ölürsem banstar ve mkingkobra yazın mezar taşıma.
Bu arada İrfan abinin fabrikayı da gördük.Ziyaret etmek lazım.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
pidelerin tadı halen damağımızda bu arada...aga var ya sizin fırında kaşarlı pide nasıl olur çok merak ediyorum...
bir mete klasiği
-
immortalboss adlı üyeden alıntı
Abi kahvaltı saatini kaçırdım.15 dakika kaldı öğlen yemeğine.İrfan abinin pideleri,senin de geçen kumruyu götürürken ki fotoğrafın canlanıyor gözümde.Açlıktan ölürsem banstar ve mkingkobra yazın mezar taşıma.
Bu arada İrfan abinin fabrikayı da gördük.Ziyaret etmek lazım.
kumru yerken gözlerimi özellikle şaşı yaptım len...
tigermbz adlı üyeden alıntı
bir mete klasiği
bir herşeyi bilen adam taygır...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bir herşeyi bilen adam taygır...
save the world save the panda bear
-
-
Moderatör
Gün topigi burasimiydi? :p Elmalar, tereyaglar, caylar pideler...
-
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Gün topigi burasimiydi? :p Elmalar, tereyaglar, caylar pideler...
oo gün topiği burası ama gün ramazan ayında hatta son zamanlarına doğru gerçekleşir herşey masada olur ama kimse muhabbet etmekten yiyeceklerin gözüne bakmaz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Motorcularin nerede olursa elinden geldigi surece birbirlerine yardimin dayanismanin guzel bi ornegi
alkislar irfan abimize
-
beyaz peyniri filan boşver eyüp sen kendin gel yeter kanka aç mezarı yokya buluruz bir parça ekmek
şu havalar bir ısınsın hele
bu arada sende çözdün şerbetçi olduğumu
len çayıma attığım şekerlerimi saydın
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
koray ne iş olm naaptın len bu adamlara
bilmiyorum ki aga.. adamlar sallama makinası gibim.. bunlara laf yetişmez vallahi
-
irfan hocam dün mesaj atmissin bana ama ben sana pm gönderemedim burdan yazayim dedim dediklerinde cok haklisin saygilarimi sunuyorum sana Allah'a emanet ol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)