Bütün motosikletler için evrenseldir diyorsunuz yani ?
Orada aslında ayağını yere koyduktan sonra sürtmüyor mu motosikletin altı ? Motosiklet ilk bi kaydıktan sonra önce sehpa sonra kendi sürtüyor yere..
2. Video evet biraz şov amaçlı ve bayağı riskli gibi geldi bana..
Sürücüden kaynaklanıyor bence de tamamiyle.. Ama tam hata ne ? Adam zaten gerizekalı çeneliksiz kask dışında hiç bi korumalık yok..
2. Video gereksiz cesaret yani ? Ama benim tam olarak öğrenmek istediğim bu scooterlar için ayrı bi biraj taktiği var mıdır üstadım ?
İlk video da acaba kayma gibi bir şeyler de var mı ? Yani kayma olduğu için bi panikleme mi var, yoksa "virajı alamıycam, .ıçtım!" düşüncesi yüzünden mi panikliyor?
Hızı gayet uygun geldi bana da.
Bu da direkt olarak kitlenmiş kalmış bi insan tipi.. Bariyerlere odaklanmış ve bitirmiş. Bi şey olmaması sevindirici. Bi de o halde hiç bişey olmamış gibi bindi ve gitti mi motosikletle?
Evet araştırırken bu videoyu da izlemiştim.. Çok güzel bi düşünce çok güzel bi video ve kamera olarak ta tam bir Türk zekası.. Kaskın içine kamera koymak..
Biraz gidonu seyrediyoruz ama yine de virajları net olarak görebiliyoruz.. Teşekkür ederim.
Girişte aslında bi problem yok. Ama viraj içinde bi şeyler var.. Hakikaten ya o motosikletlere içim acıyor benim. Adamlar r1, 600rr, 1000rr, monster yatırıyor.. Sürüklüyor.. Bariyerlere vuruyor.. Yazık ya..
O ayakkabıya ben de çok gülmüştüm.. Ama 2. izleyişimde farkettim uçan ayakkabıyı ilk izleyişte "lan bunun ayakları niye çıplak?" diye şaştım. Sonra fark ettim..
Benim de sadece şehir içinde yaklaşık 1350 km tecrübem oldu 1 aralıktan beri.. Düşene kadar da virajlarda geliştirmeye çalışıyodum kendimi. Yoldaki kaygan bi sıvı yüzünden düşünce de virajlarda biraz tetenek davranmaya başladım.. Üstadlara bi danışayım dedim..
Bu kazaların çoğunu izledim, çoğunda dediğiniz gibi hep teker kayması var. Genelde arka teker.. Bi kaç videoda da yerdeki kaygan bölgede kayan ön tekerler var..
Tehlikeli virajlar ya.. Ha bi de son anda kurtulanların videoları da var. Hatta o başlığı da açmıştım bi ara..
Hatta başlıkta bu: http://www.motosiklet.net/forum/moto...zamanlama.html
Galiba tam dediğiniz gibi olmuş.. Heyecan, panik, korku, ne yapacağını bilememek.. Ve bariyerlerle öpüşmek..
NOT:'a çok güldüm bu arada..
Dikkatini dağıtan etmenler de olabilir.. Haklısın. Ama sanki viraja girişi normal gibi geldi bana..