gidecegin yol 60km, zaten kalkistan itibaren hep 100km ile gitme imkanin olmaz ki haydi diyelim hep 100le gittin, varacagin sure 36dakika, ayni yolu 80 ile gidersen 45dakikada gidersin, bu tabi ideal sartlarda
sen normal sartlarda gideceksin ki ortalama 3-5dakika farkeder, gec olsun ama guzel olsun, hepsi de 100le gider, cbr rahat gider, innova biraz rahatsiz eder, ybr arasira hizimi dusur der, 20km az surat, 3-5dakika gec gidis belki sana cok sey kazandirir, fren mesafesi de yuzde 20 az hiz ile belki yuzde 50 fark eder, yakitin ekonomik olur, sifir motor her zaman rahattir, ilk basta masrafin olmaz, ne sekil kullanildi diye dusunmezsin, az once marketten geldim, onumdeki 100cc scooter, 3 tane benim kilomda kiz ( ortalama 100er kilo
) her cukura girislerinde inan ikiye bolunecek gibi esniyordu, elindeki nakit ile yuksek km dusuk model cbr bulabilirsin, innova da ayni sekilde 3-5 yillik, kask falan alacaksan var mi bilmiyorum nakit sorun olabilir, tabi begeni birinci sirada, karar senin, sadece 100kmye sinirlandirma kendini, gerekirse giderler yolunu bulursan ama tum yol icin cbr250 bile dusunmez 100u daima