251 mz...arkadaşımın motoru...
arıza biraz da sanırım bizde
http://www.youtube.com/watch?v=JL4LO...ature=youtu.be
251 mz...arkadaşımın motoru...
arıza biraz da sanırım bizde
http://www.youtube.com/watch?v=JL4LO...ature=youtu.be
kemal sunal ın atla geri geri gitmesi gibi birşey
Daha ne işte ne güzel
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ne olacak..sürücüsü motosiklet kullanmayı bilmiyor...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Dazla avans vermişsiniz avans ayarını biraz düşürün
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Krize girdim ben gülmekten bu arada. Umarım arızayı tespit edersiniz. Saygılar. )
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
klasik mz planet5 jawa rahatsızlığı
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
evet doğru cevabı yazıyorum. Klapesi patlamıştır. O zaman ters çalışması mümkündür. Çünkü 2 zamanlı.
benim mobilet ters çalıştığı zaman klapesi patlak çıkardı. Değiştirince düzelirdi tecrübeyle sabittir.
Vallaha ne diyim..... Alkış alkış.....
Aslında eksoz bilyaları dağılmış haberi yok....
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Emrah ın dediği gibi fazla benzin gider.... Ama ters çalışmaz...
Ters çalışması zadece zamanlama hatasından olur ki bu da avans ayarının kaçık olmasıdır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
avansa ayarı rotarda avnas istiyor motor ayarlarsanız düzelir
Son anda yanlış görmediysem arkadaş badem bıyıklı.
Eh bu durumda kesin malum partiye oy vermiştir, motoru tabii ki geriye gidecek
Arkadaşına söyle, önümüzdeki seçimlerde diğer partiye oy versin, bak o zaman motoru nası ileri ileri gidiyo
java laser'de yapıyor gözümle gördüm böyle vitesi hafif değiştirir gibi yapıyor sonra geri gidiyor Gerçekten ilginç bişey bende şaşırdım o zaman :D
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
illuminati abd nin işleri bunlar
bu kawasaki bir başka dostummm
sorunun ney oldugunu tam bilmiyoruz hatta hiç bilmiyoruz ama paylaşm nedenim gır gır şamata olsun diye...
badem bıyıklılar kime oy veriyor bilmiyorum ama
biz cumhuriyetçiyiz...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:06 ----------
motoru 2 sene önce 420 tl ye sattık
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:09 ----------
abi onu bunu bilmem de...
motorun piston ve yatagını söktüğümüzde yatakda 2-3 cm uzunlugunda 2-3 mm derinliğinde aşağıdan yukarı doğru bir kanal acılmıstı...
herhalde kırıkkaleden ankaraya gelırken yağ tam karısmadıgı ıcın motor kitlemişti...
herhalde bu kanal orda açılmıstı...
bu arada yağ pompa sistemi çalışmadıgı için jawa gibi yağı depoya koyuyorduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------
başka bir klasikleri de vites atmaları...
buda atıyordu
hatta bu iş pretiğe ve seriye dökülmeli geri gitmesi bazen işe yarayabilir
suzuki gs 400 motoruna tırım tırım geri vites mekanizması tasarlamıştıkta olmamıştı
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)