Motorun Kıymetini o zaman çok iyi anladım :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motorun Kıymetini şehir içinde anlıyorum..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
-
feliçita adlı üyeden alıntı
Motorun Kıymetini şehir içinde anlıyorum..
Niye
-
Çok güzel bir anı olmuştur sizin için. Nasıl olsa sorunsuz bitirmişsiniz yolu
Bu arada bence siz rx kingi boşverin. Gilera dan başka bir şey düşünemiyosunuz
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Çok güzel bir anı olmuştur sizin için. Nasıl olsa sorunsuz bitirmişsiniz yolu
Bu arada bence siz kingi boşverin. Gilera dan başka bir şey düşünemiyosunuz
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
o saldiran ayi degil karadedeler olayi canim dogru koyu bulmussunuz benzin bitse dedeyi de bulurmussunuz ama
-
-
Ben motosikletimi garajda göremeyince özlüyorum...Ruhsatını yanıma alacağım birdaha motosiklet alınca...Canım sıkıldımı bakar hatırlarım fotoğraf gibi...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
Motorun kıymetini en çok motosikletsiz kaldığım zamanlarda anladım ve hala anlıyorum
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
güzel macera olmuş navıgasyonlar genelde bizim yaptığımız hatalar yüzünden böyle yollara sürükleyebiliyorlar insanı kendimden örnektir
en kısa zamanda güncellemeni öneririm ve kısa yolu seçmemeni en makul olanı hızlı olan
marka model nedir bilmiyorum 3-4 gün önce başıma geldi bende yanlış ayarlamışım dümdüz göl kenarından gitmek varken beni dağlardan götürdü, gerççiii zaman vardı gezmiş oldum ama hava soğuk olduğu için sıkıntı olmadı
yani istem dışı adamı gezdiriyor bu aletler iyi ayarlamak lazım
ayılara dikkat
Markası Pirhana
Bide ben Asfaltsız yoluda seçmişim kısa olsun diye :D
-
Motorun kıymetini hergün taunusa 10 Tl lik gaz almayı bıraktığımda anladımMotorun kıymetini 10 tl benzin ile babadağa gidip gelirken anladımMotorun kıymetini yakıt göstergesine bakmayı bıraktığım an anladım( Tabi böyle giderse cub alacaz orası ayrı)Motosiklet başka arkadaş...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
ennes07 adlı üyeden alıntı
Markası Pirhana
Bide ben Asfaltsız yoluda seçmişim kısa olsun diye :D
benimkide piranha diablo ama alete suç bulma çoğu zaman işe yaramıştır hep benim hatam yüzünden
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
ağa siz manyakmısınız be öyle gidilirmi.neyse Allah korumuş
-
Zaten bu navigasyon ne işe yarar anlamam. Arkadaşın telefondan açtık. 100 metre sonra sağa dönün dedi. 100 metre sonraki sağ tarlaydı Tabela ve iç güdü en güzeli
-
orasi oyle cihaza suc bulmuyorum. hata benim hatam zaten kisa oldu. ama yasadigim stres beni bitirdi.
-
Bende anlatayım...Bir gün İstanbula gittiğimde o lanet trafikte anladım. 100 000 kişilik şehirden milyonlara girince insanda bir saflık oluyor.Sağdan soldan arabalar motosikletler geçiyordu.Trafik kilitlendi kaldı.Dedim şimdi bir motosiklet olsaydı...
-
telefondan giriyorum. alinti yapamiyorum.ARkadaslar sizde basinizdan gecen motorunuzun daha cok degerini anladiginiz anilarinizi anlatin.
-
motosikletimin kiymetini satarken anladim, 2000 eder diyordum 1500e gitti namissiz
-
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)