Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motorun Kıymetini o zaman çok iyi anladım :)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yeni Gilera Runner 180 sp Arıyor :)
    Motorsikletinizin degerini en çok ne zaman anlıyorsunuz.
    Ben Hayatımın Hatasını Yapmıştım.
    Yazın Trabzondan Erzuruma Annemin köyüne gitmek istedim arkadaşımla beraber neyse çıktı yola navigasyon vardı
    Açtık onu Taktım kulaklıgı Navigasyon nere ben ora Kısa yolu seçtim. Bide Heryol olur dedimmi Trabzon Rize den içeri döndük. İspir denilen mevkide Navigasyon bizi çıkardı Yaylalara
    1 tane insan yok etrafta Gittimiz yol öyle bozukki 20 km Hızla max gidiyorum. Benzinde bitmek üzere Sonuçta motor Runner köpek gibi içiyor benzini 30 km sonra benzinlik var diye gösteriyor navigasyon. Neyse 1 saatte o 30 km yolu bitirdik. Ama yokuş aşagı kontagı kapattım. Devamlı yokuş aşagı iniyoz. Benim Fren balataları Yandı. Öyle pis kokuyorki Dedim Artık motorda yanacak Neyse zor zar Artvinin Yusufeli İlçesine geldik. Ordan sonra yollar iyiydi Demek istedigim. O ispirin Dagında moto bozulsa varya bittik. Nerde oldugumuzu bile bilmiyoruz. Jandarmayı aramaya kalsak Telefon Çekmiyor
    Bide biz Gittigimiz tarihte orada 2 adama ayı saldırmış. ( Bu yaz Belki Hatırlayan vardır) tamda o tarihte oradan geçtik.
    Walla bize öyle bir macera olduki.
    O gün Motorumu 10 kat Daha çok sevdim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    Motorun Kıymetini şehir içinde anlıyorum..
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı feliçita adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun Kıymetini şehir içinde anlıyorum..
    Niye

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Çok güzel bir anı olmuştur sizin için. Nasıl olsa sorunsuz bitirmişsiniz yolu

Bu arada bence siz rx kingi boşverin. Gilera dan başka bir şey düşünemiyosunuz
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Skygo SG 125-30

Bu arada bence siz kingi boşverin. Gilera dan başka bir şey düşünemiyosunuz
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    o saldiran ayi degil karadedeler olayi canim dogru koyu bulmussunuz benzin bitse dedeyi de bulurmussunuz ama

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada bence siz kingi boşverin. Gilera dan başka bir şey düşünemiyosunuz
    Evet Katılıyorum. Gilera Ah ah Ne cefekâr motor Dah tepedüz oldu bizim için
    ama o ispirin Dagında Bir vitesli motorum olmasını isterdim. Tek iniş için. O kadar dik iniş Vardıki 1. vitese Takıp inmek istiyordum. Ama Runnnerda frenden elini çektinmi ooo 213 km Hızla Radara kesin Girerdim. ama öteki dünyada Ya forumda hiç motorsikletinin fren balatası kokusunu duyan olmuşmudur acaba :S

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------

Alıntı kursattekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o saldiran ayi degil karadedeler olayi canim dogru koyu bulmussunuz benzin bitse dedeyi de bulurmussunuz ama
    Evet yaa aslında depoda Çeyrek depo 2 litre benzin vardı. Buda uzun yolda bizi 40-45 km götürürdü.ama kesin 30 km sonraki benzinlik olduguna bile emin olamadım Zaten Çok eski bir benzinlikti. Taşlı topraklı benzini vermiştir Herhalde Pompa bile tarihi eser gibi bişeydi ama ne anı oldu bize şimdi bile aklımıza geldikçe konuşuruz arkadaşla ne anıydı bee faalan

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

Bu arada Karadedeler olayı ne yaw

Ben motosikletimi garajda göremeyince özlüyorum...Ruhsatını yanıma alacağım birdaha motosiklet alınca...Canım sıkıldımı bakar hatırlarım fotoğraf gibi...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    güzel macera olmuş navıgasyonlar genelde bizim yaptığımız hatalar yüzünden böyle yollara sürükleyebiliyorlar insanı kendimden örnektir en kısa zamanda güncellemeni öneririm ve kısa yolu seçmemeni en makul olanı hızlı olan marka model nedir bilmiyorum 3-4 gün önce başıma geldi bende yanlış ayarlamışım dümdüz göl kenarından gitmek varken beni dağlardan götürdü, gerççiii zaman vardı gezmiş oldum ama hava soğuk olduğu için sıkıntı olmadı

yani istem dışı adamı gezdiriyor bu aletler iyi ayarlamak lazım

ayılara dikkat
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

DNGe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Motorun kıymetini en çok motosikletsiz kaldığım zamanlarda anladım ve hala anlıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel macera olmuş navıgasyonlar genelde bizim yaptığımız hatalar yüzünden böyle yollara sürükleyebiliyorlar insanı kendimden örnektir en kısa zamanda güncellemeni öneririm ve kısa yolu seçmemeni en makul olanı hızlı olan marka model nedir bilmiyorum 3-4 gün önce başıma geldi bende yanlış ayarlamışım dümdüz göl kenarından gitmek varken beni dağlardan götürdü, gerççiii zaman vardı gezmiş oldum ama hava soğuk olduğu için sıkıntı olmadı

yani istem dışı adamı gezdiriyor bu aletler iyi ayarlamak lazım

ayılara dikkat
    Markası Pirhana
    Bide ben Asfaltsız yoluda seçmişim kısa olsun diye :D

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Motorun kıymetini hergün taunusa 10 Tl lik gaz almayı bıraktığımda anladımMotorun kıymetini 10 tl benzin ile babadağa gidip gelirken anladımMotorun kıymetini yakıt göstergesine bakmayı bıraktığım an anladım( Tabi böyle giderse cub alacaz orası ayrı)Motosiklet başka arkadaş...

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı ennes07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Markası Pirhana
    Bide ben Asfaltsız yoluda seçmişim kısa olsun diye :D
    benimkide piranha diablo ama alete suç bulma çoğu zaman işe yaramıştır hep benim hatam yüzünden
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    ağa siz manyakmısınız be öyle gidilirmi.neyse Allah korumuş
    birGarip..

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Zaten bu navigasyon ne işe yarar anlamam. Arkadaşın telefondan açtık. 100 metre sonra sağa dönün dedi. 100 metre sonraki sağ tarlaydı Tabela ve iç güdü en güzeli

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    orasi oyle cihaza suc bulmuyorum. hata benim hatam zaten kisa oldu. ama yasadigim stres beni bitirdi.

Bende anlatayım...Bir gün İstanbula gittiğimde o lanet trafikte anladım. 100 000 kişilik şehirden milyonlara girince insanda bir saflık oluyor.Sağdan soldan arabalar motosikletler geçiyordu.Trafik kilitlendi kaldı.Dedim şimdi bir motosiklet olsaydı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    telefondan giriyorum. alinti yapamiyorum.ARkadaslar sizde basinizdan gecen motorunuzun daha cok degerini anladiginiz anilarinizi anlatin.

Motosikleti
    Honda Click 125i 2012
    motosikletimin kiymetini satarken anladim, 2000 eder diyordum 1500e gitti namissiz
    ennes07 bunu beğendi.

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten bu navigasyon ne işe yarar anlamam. Arkadaşın telefondan açtık. 100 metre sonra sağa dönün dedi. 100 metre sonraki sağ tarlaydı Tabela ve iç güdü en güzeli
    Ben daha uzun yol yapmadım ama navigasyonsuz çıkçam kesin kaybolur kalırdım bi yerlerde.. Ben 17 senedir yaşadığım Lüleburgaz'da bile kaybolmayı başarabiliyorum, övünmek gibi olmasın adres özürlüyümdür o yüzden bi yere gideceğim zaman hep kullandığım yolu kullanırım.. Çünkü "En kısa yol bildiğin yoldur.." Bi kaç kez fantezi yapıyım gezerek gideyim dedim.. Hakikaten gezdim ama.. Kolayını bulsam şehir içinde bile navigasyon kullanırım..

Ayrıca yine daha uzun yola çıkmadığım için motosikletimin değerini şehir içinde anlıyorum. Herkes yolda beklerken aralardan geçip beklemeden sıkıntı yaşamadan, biraz da heyecan yaşayarak rahatça gidiyorum.. Motosiklet candır..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)