sevgilim annesine benden bahsederken motorcu demiş anneside kesin serseridir demiş kadıncağız haklı dedim çevrede o kadar apache ve serseri var ki hepsini aynı kefeye koymasını garipsemedim açıkcası
sevgilim annesine benden bahsederken motorcu demiş anneside kesin serseridir demiş kadıncağız haklı dedim çevrede o kadar apache ve serseri var ki hepsini aynı kefeye koymasını garipsemedim açıkcası
bu kawasaki bir başka dostummm
teker yaptıgınız yol tek yönlü yol herhalde...
Evet.Bu konuda haklısın Alparslan üstadım.İnsanlar her zaman istedikleri şeyi görüyorlar.Annemde otoyolda Bmw ile seyir halinde olan 2 arkadaşı görünce şunlara bak negüzel gidiyorlar bizimkiler gibi değil demişti.
Çetemisiniz len siz Mevzu varsa en kral tayfa sizin tayfa Apachi damarlarım kabardı
ıstanazın eşkiyaları :D
HACI TAMAMDA JANDARMA NIYE ORDA JANDARMA ORDA POLİS NIYE ORDA.........
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
böyle bı olay yasadım bende sevgılım zamnında motorcu oldugumu annesıne soyleyınce bıraz kızım demiş cok yaşamıyo onlar ))
HER GUNUNU HAYATININ SON GUNUYMUŞ GİBİ YASARSAN GUNUN BIRINDE MUTLAKA HAKLI CIKARSIN..........
korkuteli ilçe polis bakıyor.yakalandıkları yer korkuteli barajı galiba orasıda jandarma bölgesi.onun için 2 birimde olay yerinde.
valla çok güzel zamanlarmış içinizde olmak isterdim.
birde burdan olumsuz şeyler yazanları kınıyorum. bu arkadaş hepinizden daha motorcu. hepinizden daha tecrübeli. hepinizden daha çok hissediyor motorun ruhunu demedi demeyin
o zamanlarda kask takılmaz koruma takılmaz. hatta motora koruma demiri bile takılmaz. ehliyet önemli değil. motora 2-3 kişi binmek önemli değil. sadece en saf haliyle arkadaşlık ve motor var. ana kuzusu olmaya gerek yok. gerçekten güzel şeyler .
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Motora koruma demiri takmaz: Yatarsa motosiklet çok zarar görür,ayağı altında ezilebilir.
Ehliyet önemli değil: Herhangi bir kazada %100 bile haklı olsan haksızsındır,hukuken suçlusundur.
Motora 2-3 kişi binmek önemli değil: Kaza olduğunda arkandaki 2 kişinin sorumluluğu tamamen sana aittir.Ölüm,sakatlanma olayları dahil...
Kask takılmaz koruma takılmaz: Kasksız gezerken kask görevi gören şey kafa tasıdır.Kafa tasının altında bir adet beyin mevcuttur.Bunu 2 kat daha fazla korumak varken neden takılmaz...
Tecrübe dediğimiz şey 2 teker üzerinde sadece bir aksesuardır.50 sene motosiklet kullanırsın.51. sene nokta kadar taş seni yerle buluşturur...
Arkadaşlık konusuna bir şey diyemem...Yıllardır kask takarım.Ceketim ve eldivenimi de aldım en korumalısından...Anakuzusu olduğumuda düşünmüyorum.
Arkadaş bırakmış o günleri sanırım artık bilinçli bir sürücü
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ooo kendimi bi an eşşek gibi hissetdim. bu engin ve sonuz bilgilerinizi bizlere aktarmanız bizleri onurlandırdı. her zaman böyle değerli, ulaşılması zor, tecrübeyle sabit ve hayati önem taşıyan bilgileri çevresindeki diğer insanlara her ortamda öğretecek insanlar lazım tabi bu memlekete. koskokca forumda bu açığı kapatma görevini üstlenmeniz gerçekten alkışa şayan bir davranış biçimi. artık idolümsünüz
güzel kardeşim bende biliyorum bunların hepsini fakat o zamanki tatlı hevesler küçük motorlar motorların oluşturduğu ortam bunlar güzel diyorum. gerçekten özgür olup rüzgarı hissetmekden bahsediyorum. tabi motosiklet herkesi özgür ve tutkulu hissettirmeyebiliyor. SAYGILAR......
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
ALLAH sizi bildiği gibi yapsın,
bir de marifet gibi konu açıp fotoğraf eklemişsin,
aferin çok iyi yoldasınız devam
HOŞGELDİN ZEYNEP
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Arkadaşlar kimseden çekinme gibi bir huyum yoktur.buraya bu fotoğrafları paylaştıysam görün işte neler yasadığımızı göstermek amaçlıdır.herkez hayatında illaki yaşamıştır bu tür şeyler ama emin olun o fotoğraflaraki zamanımda daha çok motordan zevk alıyordum o arkadas cevresi yeni dostluklar yeni çevre çok güzeldi herbir videomuzun resimlerimizin anısı var.Emin olunki aynı seyleri sizde yaşasanız o özgürlüğü farketseniz bizim gözümüzle o yasananları görseydiniz ne derece farklı bir duygu olduğunu anlardınız.
unutmayın Tek teker Arif Kenan sofuoğluda Bu dönemlerden geçmiştir heleki Tek Teker Arifin Gençlik zamanları aynı bizimkine benzer.Honda cg 125 ile başlamış ilk zamanlar bu işe.
Açığımdan utanmam keşke sizde aynı şeylerin tadını yaşasaydınız burada ne anlatsam boş apayrı şeyler gerçekten.burada kasksızlığı korumasızlığı savunmuyorum sadce bu evrelerin verdi hazı zevki bu dünyayın farklı bişey olduğu anlatmaya çalışıyorum
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Aslında en güzeli kara düzen, kimin ne hali varsa görsün arkadaş, isteyen donla binsin bisikletine motor takıp istediği gibi gitsin. Ölen öldüğü yerde kalsın kimse umursamasın. Ölmek kolay, marifet yaşayabilmekte.
Soralım Enes e motosiklete binmeye başladığından beri yakın köy ve kasabalarda ölen ya da ağır yaralanan arkadaşı oldu mu ? ( yaşlı genç farketmez )
Ben de rüzgarı hissediyorum zevk alıyorum ama vizörüme vuran börtü böcüğü gördükçe daha bir zevk alıyorum
Bir de arkadaş işiniz mi yok meşgul ediyorsunuz adamları, belki o arada biri bıçaklandı, hırsızlık yapılıyordu, envai çeşit uğraşacağı şey var polisin jandarmanın. Marifet gibi sayılarını söylüyorsunuz bir de
Arkadaşlar kimseden çekinme gibi bir huyum yoktur.buraya bu fotoğrafları paylaştıysam görün işte neler yasadığımızı göstermek amaçlıdır.herkez hayatında illaki yaşamıştır bu tür şeyler ama emin olun o fotoğraflaraki zamanımda daha çok motordan zevk alıyordum o arkadas cevresi yeni dostluklar yeni çevre çok güzeldi herbir videomuzun resimlerimizin anısı var.Emin olunki aynı seyleri sizde yaşasanız o özgürlüğü farketseniz bizim gözümüzle o yasananları görseydiniz ne derece farklı bir duygu olduğunu anlardınız.
unutmayın Tek teker Arif Kenan sofuoğluda Bu dönemlerden geçmiştir heleki Tek Teker Arifin Gençlik zamanları aynı bizimkine benzer.Honda cg 125 ile başlamış ilk zamanlar bu işe.
Açığımdan utanmam keşke sizde aynı şeylerin tadını yaşasaydınız burada ne anlatsam boş apayrı şeyler gerçekten.burada kasksızlığı korumasızlığı savunmuyorum sadece bu evrelerin verdi hazı zevki bu dünyayın farklı bişey olduğu anlatmaya çalışıyorum
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Ahada katılıyorum.Bilmiyorumda siz artık sıkılmadınız mı böyle konulara yorum yazmaktan ? Ben çok sıkıldım şahsen.Ama şuan yazmış bulundum mecbur.Senelerdir bu gibi klasik tartışmalara (ybr-cbf-apache kıyaslaması,kask ve korumalıklar konusu vb gibi ) bıkmadan yorum yapabilen arkadaşları tebrik ediyorum büyük sabırları var.Benim hiç umrumda değil.Başlarına bişey gelsin istemem Allah korusun.Ama artık dikkatimi çekmiyolar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)