Siz Hiç Böyle Baskın Yedinizmi :)
Reklamlar
-
http://img197.imageshack.us/img197/5148/dsc00503vj.jpg
Şu resme bakarak diyeceğim şey İyi yapmış polis ve jandarmalar...
Keşke hepten parka çekseler vermeseler motorlarını...
Motordan soğutur bu insanlar...
Gurup olarak bir yere gidiyorlar
ne düzen var ne koruma ne kask ne ayna...
Bir de artistiği eksik bırakmazlar....
Bu resmen çete görüntüsü...
Motor sevgisi falan değil....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
Çok Teşekkürler sencer abi keşke herkes sen gibi yorumları okuyarak eleştirse.Felon bende senn gibi ön yargılı insanlardan adam eleştirmeyi adetedet kişilerden soğuyorum.İşte fotodaki gibiydik
şimdi böyleyiz..
-
enes 1 ay süreliğine forumdan uzaklaştırılmış yazmamı söyledi bilginiz olsun
-
fat280 adlı üyeden alıntı
enes 1 ay süreliğine forumdan uzaklaştırılmış yazmamı söyledi bilginiz olsun
Neden ? Bu topic yüzünden mi ?
undefined
-
Sıkı yönetim var galiba ?
Bu forumun bu yönünü bazen seviyorum bazen sevmiyorum işi dengeli tutuyorlar ne yargısız infaz ne koyver gitsin var
-
Felon adlı üyeden alıntı
Senin gibileri gördükçe motosikletten soğuyorum.bi gün motor işini bırakmak istersem antalyaya geleceğim
Biz aramıza korumalıksız ceketle geleni doğduğuna pişman edercesine eleştiriyoruz.Kask zaten var /çinli kaskları kasktan saymıyoruz), kaskın lafı olmuyor.En düşük model ls2 den shoei ye kadar...Çünkü biz arkadaşlarımızı seviyoruz, yarın bi gün kafası patlasında gebersin demiyoruz.Yada kafamızın asfalttan daha kalın olduğunu düşünmüyoruz.Ama sizler olayı aşmışsınız,birbirinizi öldürmeye devam edin, yani motor sürmeye devam edin..Bana maddiyattan bahsetmesin kimse benzin alacak parası olan en iyi kaskıda alır, ceketide, tulumuda.Zaten motordan önce onları alması gerek.Burda savunduğumuz sizlerin hayatınız tabi sen kask takmazsan bana bişe olmayacak.
Benzinin litresine 4.53 veren gidip Arai,Shoei yada Schubert falan alsın.
-
eren1903 adlı üyeden alıntı
Neden ? Bu topic yüzünden mi ?
yasa dışı yarışa davet etmekten ban yemiş..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)