http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77552429/detay
çok ilginç..yorum sizin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77552429/detay
çok ilginç..yorum sizin...
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
Antalya mi? 213km mi? ennes gormesin silin birseyler yapin
nexus 213 km yapsın ...motorumu bedava vereceğim..
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
ne yani 213 yaptım mı demek istiyor ki
yoksa başka motorun ceza kağıdınımı verecek
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
adam yapmış işte arkadaş..plakası da yazıyodur elbette...
nexus larin son ibre 180 di bildgim gadariyla..213 ü nerden bulmusk ..tm hizli scooter ama teyyare mi bu
Satışı alırken " tamam gerek kalmadı ben ödedim " diyeceğine, kafama bahse girerim
213 gördüm demek istiyo kamil
Motosikletli Kaplumbağa...
Güneş gözünü almıştır onun 113 yerine 213 ü görmüştür
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Hadi 213 km/s hız yapmış, bu plakasız motora nasıl cezayı göndermişler? Hadi göndermişler, motorun fotoğraflarını çekerken makbuzun fotoğrafını da çekip koyamamış mı?
Bu arada, ilanda kullanılan "fazla söze gerek yok" kalıbıyla arama yapıldığında sahibinden.com'da 259 tane ilan bulunabildiğini biliyor muydunuz?
gs 500, er 5 gibi çift silindir sportif motorlar bile o hızları zor görüyor
tek silindir bir scooter ın yapacağına inanmam
bu konuda yalan söyleyen adamın motor hakkında söyleyecekleri de inandırıcı olmayacaktır
çin malı motosikletlerin ibreleri fazla gösteriyorya,polislerin radarlarıda çin malı galiba
antalya manavgat yolunun 213. kmsinde mi yemis cezayi? o hizla gitse bir sonraki nefesini kibrista alir
Seytan diyor git al motoru 215 yapmaz ise bedava verecekmisin die teklif et (Kesin hayir der), GPS diye bir meret var bugun telefonda dahi. Ben surerken cebimde kayit tutuyor nerde kac hiz yapmisim diye. Cok rezil olur bu satici ama.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
artik bu da moda olur
SATICI: Abi motor 300u goruyor
ALICI: Ispatla o zaman, hani radar kagidin
Haftaya
SATICI: Bak radar kagidi 312yi gordum
ALICI: Yok baska seyi gordun, ben almaktan vazgectim ama hemen odersen %30 indirimliymis
Yapamaz Yokuş Aşagı En Fazla 185 km hıza çıkar. O kadar. 213 Dedigi Başka bir motorundur.
Adam yazmis oraya isteyene monte ederim diye. Baska soze gerek varmi?
Yapar abicim.
Siz ferrariden yol isteyen triportör hikayesini duymaniz galiba.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)