Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Supermoto Jant degisimi?

REKLAM ALANI
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 2 parçaya ihtiyacım var
    1.si 1100gslerinki gibi elcik korulamarı
    2.si ise 94-99 arası karburatörlü f650lilerin MUDFLAP denilen resimdeki kırmızı daire içine aldığım parça.Aylardır arıyorum bulamadım

http://img267.imageshack.us/img267/5646/parca2.jpg

aboo , ben bunu daha yeni gördüm kusura bakma , hemen yarın ilgileniyorum.
    telefonunu özelden atarsan gittiğimde oradan seni ararım...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    jant çemberinin kalınlığı ne olmalı beyler ? teli hallecez bi şekilde
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aboo , ben bunu daha yeni gördüm kusura bakma , hemen yarın ilgileniyorum.
    telefonunu özelden atarsan gittiğimde oradan seni ararım...
    Yok abi ne kusuru P.M ile yolladım numarayı bu arada..
    ANGARAJ

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muhtemelen kendin uğraşmak istiyorsun ama şöyle bir ilan da ilgini çekebilir.
    Pahalı ama en güzel çözüm...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76127897/detay
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    bmw serilerinde çogu telli olmasına rağmen şamrelsiz dupleks lastik takılabiliyor. para imkan meselesi denk gelirse tavsiye ederim. tellerde çok çeşitlidir bazı tellerin iki ucuda düzken, bazı tellerde göbeye girecek kısım L şeklindedir. bu arada kalınlıklarıda farklı farklı. bu telleri ararken teknik ölçülerini verdiğinizde satıcının elinde olsa bile bazen yok diye biliyor. o yüzden tel ararken falanca motorun kullandıgı teller diyede aramanızda fayda var işinizi kolaylaştırır. tabi bunun içinde bir ön araştırma yapmış olamnız gerekiyor. örnek benim motorum skygo 200gy. zongshen, zelsun gibi çin çin kökenli motosikletler ile bire bir aynı oldugunu söyleyip dursakta benim göbek ile zongshen göbekleri farklı ve tellerimizde çok küçük farklılıklar var. bmw de ise genelde her iki ucu düz ( bazı modellerde farklı olabilir ) teller kullanılır. bunlara dışardan göbek bulmak epey meşakatli iştir. ama odaklanman gereken cember bence bmw dir. tel jantın rahatlıgı ve dupleks lastıgın güvenliği bir arada. bunun dışında rus motorların jantı 18" dir aynı şekilde jawa da 18" dir ve bunların jantları gayet sağlamdır. ama hedefin 17" oldugundan bunları baştan eleye bilirsin. yada 18" janta uygun tel bulma ihtimalin daha yüksekse tercihini 18" olarak değiştirebilirsin. ben kendim için 21" olan ön jantı 18" e düşürecem ama daha ciddi anlamda araştırma yapmadım.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen kendin uğraşmak istiyorsun ama şöyle bir ilan da ilgini çekebilir.
    Pahalı ama en güzel çözüm...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76127897/detay
    Biz hem en ön olsun, hemde cam kenari olsun diyenlerdeniz Gorkem

Motosikleti
    Sen şu 18" çemberi düşündünmü hiç valla gayet mantıklı bence?Birde senin oyuncağın ağırlığı ne kadardı ki??
    ANGARAJ

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen şu 18" çemberi düşündünmü hiç valla gayet mantıklı bence?Birde senin oyuncağın ağırlığı ne kadardı ki??
    Benim teller gobege L seklinde bagli. Burada bulamam ben o telleri gaco. Bulsamda takicak usta bulamam. Dun Seleyi kaplattim 50 gaymeye. Gidon da aldim 50 gayme. Bugun de boyaya gidiyoz. Bakalim kendimi asarsam, lastik ve jant muhabbetine de girisirim

Motosikleti
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim teller gobege L seklinde bagli. Burada bulamam ben o telleri gaco. Bulsamda takicak usta bulamam. Dun Seleyi kaplattim 50 gaymeye. Gidon da aldim 50 gayme. Bugun de boyaya gidiyoz. Bakalim kendimi asarsam, lastik ve jant muhabbetine de girisirim
    benimde kaplatmam lazım seleyi aslında.Ama 2 renk düşünüyorum siyah beyaz olarak neyse yibadaki moruk'un yanına uğramam lazım bir...
    ANGARAJ

bsabora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o askerde zırt pırt giripde yazamaz. abi senin ilk evvela çemberi bulman lazım ki ön jantı için eski rus planet motorlarınki bildiğim kadarıyla 17 olması gerekiyor araştırmakta fayda var ordaki motorcuları falan bi dolaş hatta ne dolaşıcan sen irfan abiye bu derdini anlatsan o çözer bile senin işini sonra gidip jant teli alacaksın uzun gelse bile kesilir ucuna yiv açılıp tel kullanılabilir kanaatindeyim.Ama önce şu irfan abinin motosiklet mezarlığına bi gidin derim ordan çok ekmek çıkar varya...
    planet hhh izh jupiter marka motorların jantı 19 ve 18 janttır.

Lucas abi :D ben de supermoto düşünüyorumda sen en son nasıl yaptın motorum mondial xtreme enduro 250 baya konu geçmiş ama janttı göbekti pek de anlamıyorum bi el atarsan sevinirim :D

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)