AR 125 - 43 YEBERE
AR 150-16 CEBEFE
Link : https://www.arora.com.tr/tourning.html
AR 125 - 43 YEBERE
AR 150-16 CEBEFE
Link : https://www.arora.com.tr/tourning.html
Herifler işin dalgasında. Dokunmayın onlara keyifleri kaçmasın. Acaba bunları paraylamı satıyorlar
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
"bu modelde, ybr ile aynı motor kullanılmış, adı farklı" argümanını kullanacak olabilirler
"taklit etmek" ile "aynı fabrikadan çıkmak" arasındaki farkı iyi bilmeli motor alıcıları
yebere cebefe 2008 model ybr lerin kopyası olmuş ama motor kısmı yamaha kadar dayanıklı değildir. Bunu alanlar bazı saf vatandaşlarımızı ybr diye satıp kandırırlar.
kodukları ss motorun hastası olmadım değil ya cebere 250 yapmışlar tek piston üstten fıt fıtlı yandan pıtpıtlı makina fiyatları ne acaba bir tane almasak mı :D
aroranın dijital kilometreli zorro modeli hakkında ne düşünüyorsunuz.
zongshen motor acaba ismimi kullanmışlar yada gerçekten zongshense alınırmı.
bildiğin çakallık hile hurda işleri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yamaha brilliant riding...Yamaha kusursuz sürüş gibi bir anlamı vardı sanırım...Acaba yebere de böyle bir şey var mı?
bende tam yeni kasa yebere almayı düşünüyordum benim harbi ybr yi satıp bundan kaç tane alırım acaba
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
irfan abi eline sağlık ama bende yebere var bence sen o köfte arası cbf ni sat yoksa bi kazaya kurban gidebilirsin sana alalım bundan bitane en azından yağ yakmaz hem ilk bakım benden hediye olur sana
hani sen demiştinya honda böyle sorun çıkartıyorsa çin malı alalım diye al sana çin malı motor hemde senin çakma honda gibi kırmızı yabancılık çekmezsin yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
geçen gün buradaki bir bayiye gittim. niyetim tvs apache rtr sormaktı. sonra gözüme bu eski kasa ybr taklidi çarptı inceledim birebir aynı çok ufak farklılıklar var. kaç para bu dedim 3500 lira dedi. yüzümde hafif bir gülümseme ile honda yeni bir model getirmiş haberiniz var mı dedim yok dedi fiyatı 3550 lira dedim ve çıktım.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
şaka gibi ciddende SS makinası fenaydı 16hplik 250cc ama goruntu bu kadarmı olur dedırtıyordu buluyrsam resmını paylasırım
Şaka Makinaları
Adamlar usta yaaa
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Biz daha iyi kopyalayana kadar en iyi kopya bu - Arora YEBERE
adam üşenmemiş! çinliye yazdırdığı yazıya bak
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)