Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Arora'nın şaka gibi modelleri.

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    şaka maka motorumuz gidiyor abi
    CEM. bunu beğendi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Bu arora fabrikasinin sahipleri,
    Hiç kendi markalarına saygılarıdamı yok.

forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)

letli far ne ola ki ? :D
    serdar1547 bunu beğendi.

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Adam touring yerine tourning yazmış daha ne bekliyorsun

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Yebere ismi hakkatten dalga geçilmeyecek gibi değilde Şunu hatırlatayım.

Motor bloğu ybr ile tamamen aynı kalitede ve aynı yerden çıkıyor sanmayın başka yerde üretilip çıkıyor. Bilginiz olsun ybr bloğuna sahip salcano wolf ve kadırga kd 125 gibi sağlam motorlar mevcut. Trabzon'da kadırga fabrikası var ve burada kuryelerin çoğunda kadırga mevcut 60,000 civarı giden kadırgalar var. Wolflerde aynı şekilde kendini kanıtlamış, ybr satın almak isteseydim kesinlikle mavi rengi ve yeni kasası güzel diye alırdım, yoksa 5 kuruş vermem eski tip ybrye. Adamlar aynı kalitedeki motor bloğunu 1500 tl gibi daha ucuz bir fiyata satıyor, ybr yeni kasa görünümlü bana sorulursa sağ karter kapağı değiştirilir, yebere stickerleri sökülür ve kullanılır. Bir kişi bile yakından inceleyip bu ybr değil diyemez.

Haa bu arada bir arkadaşta karbüratör teknolojisi yeni felan demiş, gördük 2012 ve 2103 ybrlerindeki karbüratör sorunlarını ben şuana dek bir tane çinli makinede karbüratör sorunu görmedim...

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Peki buna ne diceksiniz ? birileride aroradan çalmış gibi gozukuyo

Motosikleti
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yebere ismi hakkatten dalga geçilmeyecek gibi değilde Şunu hatırlatayım.

Motor bloğu ybr ile tamamen aynı kalitede ve aynı yerden çıkıyor sanmayın başka yerde üretilip çıkıyor. Bilginiz olsun ybr bloğuna sahip salcano wolf ve kadırga kd 125 gibi sağlam motorlar mevcut. Trabzon'da kadırga fabrikası var ve burada kuryelerin çoğunda kadırga mevcut 60,000 civarı giden kadırgalar var. Wolflerde aynı şekilde kendini kanıtlamış, ybr satın almak isteseydim kesinlikle mavi rengi ve yeni kasası güzel diye alırdım, yoksa 5 kuruş vermem eski tip ybrye. Adamlar aynı kalitedeki motor bloğunu 1500 tl gibi daha ucuz bir fiyata satıyor, ybr yeni kasa görünümlü bana sorulursa sağ karter kapağı değiştirilir, yebere stickerleri sökülür ve kullanılır. Bir kişi bile yakından inceleyip bu ybr değil diyemez.

Haa bu arada bir arkadaşta karbüratör teknolojisi yeni felan demiş, gördük 2012 ve 2103 ybrlerindeki karbüratör sorunlarını ben şuana dek bir tane çinli makinede karbüratör sorunu görmedim...
    Yapmayın nasıl kimse ybr değil diyemez, aradaki kalite farkını yalından baktığında 10 yaşındaki çocuk anlar. Salcano wolf çinliler içerisinde kendini ispatlamış bir makina olsa da, yakından bakan ve ybr yi bilen birisi, parçalardaki işçilikten ve metal / plastik kalitesinden anında anlar o motorun ybr mi çinli imitasyonu mu olduğunu?

Aynı motor bloğu değil, aynı motor bloğunun farklı malzeme ile üretimi diyelim bence.
    Aptallık En Büyük Günahtır !

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı forevermore adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapmayın nasıl kimse ybr değil diyemez, aradaki kalite farkını yalından baktığında 10 yaşındaki çocuk anlar. Salcano wolf çinliler içerisinde kendini ispatlamış bir makina olsa da, yakından bakan ve ybr yi bilen birisi, parçalardaki işçilikten ve metal / plastik kalitesinden anında anlar o motorun ybr mi çinli imitasyonu mu olduğunu?

Aynı motor bloğu değil, aynı motor bloğunun farklı malzeme ile üretimi diyelim bence.

Ybr ile arorayı aynı renklerde yan yana iken gördüm plastik kaliteleri birbiriyle aynı kalitede, ön camından grenajlarına deposundan stop farına kadar aynı. Blok kaliteleri aynı çünkü aynı blok kadırgada da mevcut, arsinde fabrikası mevcut daha doğrusu toplama standı diyelim. Motor bloğunun içindeki parçalar, ybr parçalarıyla birebir aynı kalitede. Kendim inceledim. İncelemeden bakmadan yorum yapmayın. Kullandığın cbfnin grenaj aksamları bile çoğu çinliden daha dandik görünümlü ve daha kalitesiz (Mh drift ile karşılaştırın hatta parçalarını söküp bir kaç testen geçirin)

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    aroranın bu modeli bence çok harika,ledli fara gelince farın bir sağında birde solunda led aydınlatmalar var,stop ve fren lambaları da komple led,birde deponun sağında ve solunda ledler var,led den kastı bu yani
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Motosikleti
    Tamam bunu biliyorum zaten. Ben let yazmasına takıldım Siz ciddiye alıp ledlerin yerini anlatmışsınız

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Tamam bunu biliyorum zaten. Ben let yazmasına takıldım Siz ciddiye alıp ledlerin yerini anlatmışsınız
    sizin tek harfe takılacağınızı düşünememişim demek ki
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Motosikleti
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin tek harfe takılacağınızı düşünememişim demek ki
    Ya adamlar kurumsal bir broşür hazırlıyorlar, web sitesi yapıyorlar, motosiklet satış ve servis hizmeti veriyorlar, tüm dünyanın bildiği bir kelimeyi inatla yanlış yazmamaları gerekmez mi

Yani bu biraz da müşteriye saygıdır. Yazım hatası değil çünkü inatla yazılmış

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ybr ile arorayı aynı renklerde yan yana iken gördüm plastik kaliteleri birbiriyle aynı kalitede, ön camından grenajlarına deposundan stop farına kadar aynı. Blok kaliteleri aynı çünkü aynı blok kadırgada da mevcut, arsinde fabrikası mevcut daha doğrusu toplama standı diyelim. Motor bloğunun içindeki parçalar, ybr parçalarıyla birebir aynı kalitede. Kendim inceledim. İncelemeden bakmadan yorum yapmayın. Kullandığın cbfnin grenaj aksamları bile çoğu çinliden daha dandik görünümlü ve daha kalitesiz (Mh drift ile karşılaştırın hatta parçalarını söküp bir kaç testen geçirin)
    Ben sizinle çinli japon tartışması yapmıyorum genel bir tespitten bahsediyorum. Motosiklet alma aşamasında dirft ve mcx'i de inceledim. Malesef kesinlikle aynı kalitede değil, lakin diğer tüm çinli motosikletlerden daha kaliteli buna katılırım.

Neyse bakış açınıza saygı duyarım, incelemeden yorum yapmadım. 29 yaşındayım, 14 yaşından beri motosiklete biniyorum, cbf 12.motosikletim. Çinli motosikletlerim de oldu, yeni modelleri de oldukça inceledim ayrıca çinli düşmanı japon fanı falan da değilim. Ama bütçesi yetmesi dahilinde bir çok çinli kullananların ilk fırsatta japon alacaklarına da eminim. Yani fiyat performans oranı açısından çeşitlilik ve alternatif üretiyorlar ok, ama çinli motosikletler japon modellerden daha kaliteli demek biraz komik kaçmıyor mu?
    Aptallık En Büyük Günahtır !

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)