Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arora'nın şaka gibi modelleri.

REKLAM ALANI
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Valla dalga geçiyosunuzda çatır çatır satıyor adam;)Bu çin malları olmasaydı motosiklet yüzü göremezdik çoğumuz.150 lik peugeot scooterler vardı 4500 tl bugünün parasıyla.4500000 yazılıyodu ozamanlar.Bu çin malı motosikleti kullanmayıpta takıntılı olan arkadaşlar bi şeyi hesap etmiyolar.Çin malı motosikletler çıktığında motosiklet kullanmasını bilen bilmeyen,merakı olan herkes almıştı.O zamanlar scooter ler yok satıyodu.çünkü 4500 tl den 1000 tlye inmiş abi çin min gidiyo ya.Tabi bu olay sadece motosiklet tamircilerine ve harbi motosiklet kullanıcılarına yaradı.Tamirciler para kazandı,Harbi motosikletçilerde 3500 tl kar etmiş oldu.Böyle oluncada adam basmış parayı almış ama canını yemiş motorun.Neden?Bilmiyoki adam ucuz diye almış,ne yağ değiştirmiş ne bakım yapmış.Benzini koy git.Yahu buna senin övdüğün japon bile dayanırmı.Sakın dayanır deme o kadarda değil.Böyle vatandaşlar sayesindede çin malınında adı çıktı tabi.nasıl çıkmasın çok bile dayanmış o motor.Adam motora yağ konulduğunu bilmiyo aga,şaka gibi,motorun suçu ne.genede 5000 km gitmiş motorlar.O dönem bende 100 lük cub kullandım.6 yılda bozamadım.Vakti geldiğinde balata,lastik,ampul,eksoz,zincir,zincir dişlisi vs. değiştirdim.Ha bu masraflar japon motosiklerinde olmuyosa haklısınız.Ben hala 100-150 cc arası motosikletlere 3000 TL den fazla verme taraftarı değilim.Aslada şikayetçi değilim.
    egem1194, brds, srknbdm ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Sentör 150
    turkish39, katılıyorum.
    milletin kanını emen 50cc lik moblyt, peugeot lar kaça satılıyordu zamanında,
    bu çin motosikletler çıktı hiç olmazsa dört zamanlı motor tadına vardık.
    Mirim bu motorsikletler Çin de de üretiliyor e orada adamlar kullanıyorsa bizde sburada kullanırız.
    çin çan filmlerinde görmüyormusunuz, hemide aynısı.
    bence onlarda bu hondalara yamahalara sizin dalga geçtiğiniz gibi vallaha dalga geçiyorlardır.
    Bizim Çin Çan dediğimiz gibi onlarda Hon Ya Su falan diyorlardır.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı turkish39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla dalga geçiyosunuzda çatır çatır satıyor adam;) Bu çin malları olmasaydı motosiklet yüzü göremezdik çoğumuz. 150 lik peugeot scooterler vardı 4500 tl bugünün parasıyla.4500000 yazılıyodu ozamanlar.Bu çin malı motosikleti kullanmayıpta takıntılı olan arkadaşlar bi şeyi hesap etmiyolar. Çin malı motosikletler çıktığında motosiklet kullanmasını bilen bilmeyen,merakı olan herkes almıştı.O zamanlar scooter ler yok satıyodu.çünkü 4500 tl den 1000 tlye inmiş abi çin min gidiyo ya.Tabi bu olay sadece motosiklet tamircilerine ve harbi motosiklet kullanıcılarına yaradı.Tamirciler para kazandı,Harbi motosikletçilerde 3500 tl kar etmiş oldu.Böyle oluncada adam basmış parayı almış ama canını yemiş motorun.Neden?Bilmiyoki adam ucuz diye almış,ne yağ değiştirmiş ne bakım yapmış.Benzini koy git.Yahu buna senin övdüğün japon bile dayanırmı.Sakın dayanır deme o kadarda değil.Böyle vatandaşlar sayesindede çin malınında adı çıktı tabi.nasıl çıkmasın çok bile dayanmış o motor.Adam motora yağ konulduğunu bilmiyo aga,şaka gibi,motorun suçu ne.genede 5000 km gitmiş motorlar.O dönem bende 100 lük cub kullandım.6 yılda bozamadım.Vakti geldiğinde balata,lastik,ampul,eksoz,zincir,zincir dişlisi vs. değiştirdim.Ha bu masraflar japon motosiklerinde olmuyosa haklısınız.Ben hala 100-150 cc arası motosikletlere 3000 TL den fazla verme taraftarı değilim.Aslada şikayetçi değilim.
    Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama atladığımız bişey var bu motosikletleri 1000 liraya getirip satan adamı alnından bende öperim, hatta gider alırım, başlayıp bozulana kadar yolu var deyip düşünmem bile.

Ama karşılaştırılabiliyor olması "Honda CB 3350 TL - Arora Yebere 3250 TL" tamamen ithalatcıların bu tutumundan kaynaklanıyor!!! Yani kendi kendilerini dalga konusu yapıyorlar. Yoksa her emeğe saygımız var

Peynir ekmek gibi satılıyor diye fiyatları abarttılar, doğal olarak diğer markalarda gönül rahatlığıyla fiyatlarını arttırdılar. Yakında motosiklete hiçkimse başlayamıyor olacak :/
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Buda en son modeli 300lük :D

Safahat, ferad ve MotoBolu14 bunu beğendiler.
    Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    geçen taksit parasını vermeye gittiydim bi baktım bu yebereden var dedim kendi kendime bu çinliler yakında bizi de taklit edip salarlar sokağa ) neyse fiyatını sordum 4200 civarlarında bir şey dedi bunu alan olur mu dedim kendi kendime üste biraz daha koyar yamaha brilliant riding alırım daha iyi dedim
    Sadece Koruyacak Beyni Olanlar Kask Takar !

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı alem adamsın haa. 10 numara

beyazit60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym joymax250i
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı alem adamsın haa. 10 numara
    Arora titanyum ve cege 125 çıkarsa ne yaparsın acaba
    Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı beyazit60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arora titanyum ve cege 125 çıkarsa ne yaparsın acaba
    valla çıkarırmı, çıkarır. Hiç belli olmaz. kopyacı arora. Yebere cebefe.

250-MaCiT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Modenas GT 135
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha brilliant riding...Yamaha kusursuz sürüş gibi bir anlamı vardı sanırım...Acaba yebere de böyle bir şey var mı?
    Ye Beni Recai açılımı..

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    karbüratörü mikuni değil.

motor ve kaporta kısmı ybr kopyası.

göstergelerini sevmedim.

ama vites göstergesi on numara olmuş valla.

körfezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondiak ukt 125
    japon hayranlarına malzeme çıkmış
    isteyen alır isteyen düdüklenmeye devam eder.... okadar......
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    sinan arkadaşım forumda sohbet arası bahsediyordu yamakazi diye bir isimden,aradan zaman geçti adamlar isim hakkını çalmış motosiklet üretmişler.
    O kadar çok motosiklet üretiyorlarki artık koyacak isim bulamıyorlar.
    yebere ar125 40 bu ne kardeşim nasıl bir marka.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    yebere ar125 40 a Patent Enstitüsü dava açıyordur mesela, bizim öyle bi modelimiz yokki diyorlardır

yebere ar125 41 concept, otomatikman hayata geçmiş oluyordur

Zaten süreç 8 ay sanırım, 8 ay içinde durdurulursa üretim dava düşüyormuydu neydi
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herifler işin dalgasında. Dokunmayın onlara keyifleri kaçmasın. Acaba bunları paraylamı satıyorlar
    bedava veriyorlar arkadaşım ama sana parayla ha gitte al

---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Alıntı körfezli_29 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yebere cebefe 2008 model ybr lerin kopyası olmuş ama motor kısmı yamaha kadar dayanıklı değildir. Bunu alanlar bazı saf vatandaşlarımızı ybr diye satıp kandırırlar.
    parası olmayan safmı arkadışım alan alır sanane
    olacak olacak...

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    sitede boyle bir motor göremedim cebefe diye

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı luciphere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sitede boyle bir motor göremedim cebefe diye
    Vardı kaldırmışlar.

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Spacy'i de taklitlemişler vay helal olsun :D

srknbdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki kle 500
    bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]

Çakma Bmw armasına kadar Bmw
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Şimdi arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama yamaha YBR ninde pek orjinal olduğu söylenemez TVS Apache RTR 150 Tasarım ödülü alınca ybr ler yeni kasa tıpatıp demiyimde %90 benzerini yaptılar buda unutulmaması gereken bir gerçek Bide beyenmediğiniz Arora yebere Yamaha ybr ye tıpatıp benziyor doğru hatta vites göstergesi falanda var bayide gördüm inceledim ama şu gün Yamaha ybr 4,400TL plaka hariç Arora yebere peşin alırsanız burada 3,300tl Kask ve koruma demiri dahil veya kasktan vazgeçerseniz arka sepet veriyorlar plaka haric Ben Gaziantep arora peşin fiyatını söyledim aradaki o farkta mazeme kalitesi olsun Bence alınmayacak bir motor değil Ama Ben alırmıyım HAYIR
    bu arada güncel fiyatlar honda cb125 ler 3,900TL honda cb 125ACE (4 vitesliler) 2,990TL cbf 150 de 4,950tl TVS Apache RTR 150 5,200TL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)