Arora'nın şaka gibi modelleri.
Reklamlar
-
Valla dalga geçiyosunuzda çatır çatır satıyor adam;)Bu çin malları olmasaydı motosiklet yüzü göremezdik çoğumuz.150 lik peugeot scooterler vardı 4500 tl bugünün parasıyla.4500000 yazılıyodu ozamanlar.Bu çin malı motosikleti kullanmayıpta takıntılı olan arkadaşlar bi şeyi hesap etmiyolar.Çin malı motosikletler çıktığında motosiklet kullanmasını bilen bilmeyen,merakı olan herkes almıştı.O zamanlar scooter ler yok satıyodu.çünkü 4500 tl den 1000 tlye inmiş abi çin min gidiyo ya.Tabi bu olay sadece motosiklet tamircilerine ve harbi motosiklet kullanıcılarına yaradı.Tamirciler para kazandı,Harbi motosikletçilerde 3500 tl kar etmiş oldu.Böyle oluncada adam basmış parayı almış ama canını yemiş motorun.Neden?Bilmiyoki adam ucuz diye almış,ne yağ değiştirmiş ne bakım yapmış.Benzini koy git.Yahu buna senin övdüğün japon bile dayanırmı.Sakın dayanır deme o kadarda değil.Böyle vatandaşlar sayesindede çin malınında adı çıktı tabi.nasıl çıkmasın çok bile dayanmış o motor.Adam motora yağ konulduğunu bilmiyo aga,şaka gibi,motorun suçu ne.genede 5000 km gitmiş motorlar.O dönem bende 100 lük cub kullandım.6 yılda bozamadım.Vakti geldiğinde balata,lastik,ampul,eksoz,zincir,zincir dişlisi vs. değiştirdim.Ha bu masraflar japon motosiklerinde olmuyosa haklısınız.Ben hala 100-150 cc arası motosikletlere 3000 TL den fazla verme taraftarı değilim.Aslada şikayetçi değilim.
Reklamlar
-
turkish39, katılıyorum.
milletin kanını emen 50cc lik moblyt, peugeot lar kaça satılıyordu zamanında,
bu çin motosikletler çıktı hiç olmazsa dört zamanlı motor tadına vardık.
Mirim bu motorsikletler Çin de de üretiliyor e orada adamlar kullanıyorsa bizde sburada kullanırız.
çin çan filmlerinde görmüyormusunuz, hemide aynısı.
bence onlarda bu hondalara yamahalara sizin dalga geçtiğiniz gibi vallaha dalga geçiyorlardır.
Bizim Çin Çan dediğimiz gibi onlarda Hon Ya Su falan diyorlardır.
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Valla dalga geçiyosunuzda çatır çatır satıyor adam;) Bu çin malları olmasaydı motosiklet yüzü göremezdik çoğumuz. 150 lik peugeot scooterler vardı 4500 tl bugünün parasıyla.4500000 yazılıyodu ozamanlar.Bu çin malı motosikleti kullanmayıpta takıntılı olan arkadaşlar bi şeyi hesap etmiyolar. Çin malı motosikletler çıktığında motosiklet kullanmasını bilen bilmeyen,merakı olan herkes almıştı.O zamanlar scooter ler yok satıyodu.çünkü 4500 tl den 1000 tlye inmiş abi çin min gidiyo ya.Tabi bu olay sadece motosiklet tamircilerine ve harbi motosiklet kullanıcılarına yaradı.Tamirciler para kazandı,Harbi motosikletçilerde 3500 tl kar etmiş oldu.Böyle oluncada adam basmış parayı almış ama canını yemiş motorun.Neden?Bilmiyoki adam ucuz diye almış,ne yağ değiştirmiş ne bakım yapmış.Benzini koy git.Yahu buna senin övdüğün japon bile dayanırmı.Sakın dayanır deme o kadarda değil.Böyle vatandaşlar sayesindede çin malınında adı çıktı tabi.nasıl çıkmasın çok bile dayanmış o motor.Adam motora yağ konulduğunu bilmiyo aga,şaka gibi,motorun suçu ne.genede 5000 km gitmiş motorlar.O dönem bende 100 lük cub kullandım.6 yılda bozamadım.Vakti geldiğinde balata,lastik,ampul,eksoz,zincir,zincir dişlisi vs. değiştirdim.Ha bu masraflar japon motosiklerinde olmuyosa haklısınız.Ben hala 100-150 cc arası motosikletlere 3000 TL den fazla verme taraftarı değilim.Aslada şikayetçi değilim.
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama atladığımız bişey var bu motosikletleri 1000 liraya getirip satan adamı alnından bende öperim, hatta gider alırım, başlayıp bozulana kadar yolu var deyip düşünmem bile.
Ama karşılaştırılabiliyor olması "Honda CB 3350 TL - Arora Yebere 3250 TL" tamamen ithalatcıların bu tutumundan kaynaklanıyor!!! Yani kendi kendilerini dalga konusu yapıyorlar. Yoksa her emeğe saygımız var
Peynir ekmek gibi satılıyor diye fiyatları abarttılar, doğal olarak diğer markalarda gönül rahatlığıyla fiyatlarını arttırdılar. Yakında motosiklete hiçkimse başlayamıyor olacak :/
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Buda en son modeli 300lük :D
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
-
beyazit60 adlı üyeden alıntı
Hacı alem adamsın haa. 10 numara
-
adem80 adlı üyeden alıntı
Hacı alem adamsın haa. 10 numara
Arora titanyum ve cege 125 çıkarsa ne yaparsın acaba
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
-
-
immortalboss adlı üyeden alıntı
Yamaha brilliant riding...Yamaha kusursuz sürüş gibi bir anlamı vardı sanırım...Acaba yebere de böyle bir şey var mı?
Ye Beni Recai açılımı..
-
karbüratörü mikuni değil.
motor ve kaporta kısmı ybr kopyası.
göstergelerini sevmedim.
ama vites göstergesi on numara olmuş valla.
-
japon hayranlarına malzeme çıkmış
isteyen alır isteyen düdüklenmeye devam eder.... okadar......
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
-
sinan arkadaşım forumda sohbet arası bahsediyordu yamakazi diye bir isimden,aradan zaman geçti adamlar isim hakkını çalmış motosiklet üretmişler.
O kadar çok motosiklet üretiyorlarki artık koyacak isim bulamıyorlar.
yebere ar125 40 bu ne kardeşim nasıl bir marka.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
yebere ar125 40 a Patent Enstitüsü dava açıyordur mesela, bizim öyle bi modelimiz yokki diyorlardır
yebere ar125 41 concept, otomatikman hayata geçmiş oluyordur
Zaten süreç 8 ay sanırım, 8 ay içinde durdurulursa üretim dava düşüyormuydu neydi
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
bedava veriyorlar arkadaşım ama sana parayla ha gitte al
---------- Post added at 02:00 ---------- Previous post was at 01:58 ----------
körfezli_29 adlı üyeden alıntı
yebere
cebefe
2008 model ybr lerin kopyası olmuş ama motor kısmı yamaha kadar dayanıklı değildir. Bunu alanlar bazı saf vatandaşlarımızı ybr diye satıp kandırırlar.
parası olmayan safmı arkadışım alan alır sanane
-
sitede boyle bir motor göremedim cebefe diye
-
luciphere adlı üyeden alıntı
sitede boyle bir motor göremedim cebefe diye
Vardı kaldırmışlar.
-
Spacy'i de taklitlemişler vay helal olsun :D
-
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
-
Çakma Bmw armasına kadar Bmw
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Şimdi arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama yamaha YBR ninde pek orjinal olduğu söylenemez TVS Apache RTR 150 Tasarım ödülü alınca ybr ler yeni kasa tıpatıp demiyimde %90 benzerini yaptılar buda unutulmaması gereken bir gerçek Bide beyenmediğiniz Arora yebere Yamaha ybr ye tıpatıp benziyor doğru hatta vites göstergesi falanda var bayide gördüm inceledim ama şu gün Yamaha ybr 4,400TL plaka hariç Arora yebere peşin alırsanız burada 3,300tl Kask ve koruma demiri dahil veya kasktan vazgeçerseniz arka sepet veriyorlar plaka haric Ben Gaziantep arora peşin fiyatını söyledim aradaki o farkta mazeme kalitesi olsun Bence alınmayacak bir motor değil Ama Ben alırmıyım HAYIR
bu arada güncel fiyatlar honda cb125 ler 3,900TL honda cb 125ACE (4 vitesliler) 2,990TL cbf 150 de 4,950tl TVS Apache RTR 150 5,200TL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)