BEN ÇİN MALI TARAFTARI DEGİLİM AMA MİLLETTE BİR ALAY ALMIŞ GİDİYOR SIFIR CBF 4500 YBR DE ONA YAKIN BU AMA ORASINDA BURASIN DA MADE İN CHİNA YAZIYOR SİZCE BUNA NE DEMELİ YEBERE OLNCA TAKLİT YBR OLUNCA ORJİNALMİ OLUYOR BENİM PARAM BUNA YETİYOR MADEM CBF LER YBR LER O KADAR İYİDE BİN DE İKİBİN DE SATLIK GANİ BEN BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK UTANIYORUM NİYE Mİ MİLLETİN YAPTIGI MALIN KAVGASIN YAPIYORUZ BİZ ÖNCE ŞU ÇİN MALI MOTORLARIN KIRANK MİLİNİ YAPMAYI BAŞARALIM BİR KENDİ ÜRTİMİMİZ OLAN MOTORSİKLET YAPALIM SONRA KONUŞALIM. EL MALI İLE GÖNÜL AGIRLANMAZ
allahım yarabbim ya :D :D :D
tavukLar çiçek açmış ellerimde poğaca madem yüzme bilmiyodun nie çıktın ağaca
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
tencere yuvarlanmış seninki benden kara nedir bu öfke arkadaşım?
lider 4everim benim
bu isimlerle alacağı olan adam almaz, iktisat özürlü adamlar ticarete soyunmuş gibi..
arora sibiar125 ve arar6yüz modellerini 4 gözle bekliyoruz
Geve 250 de vardır. Ama ben vete 750 ce istiyorum.
arora motorsiklette yeni bi çağ başlattı orjinal çakmalar çağı bundan sonra beni hiçbir marka model şaşırtamaz
altın elbiseli adam buna paran cebinde kalsın garibanın dostu diye tiye alıyordu :D
Mustafa Kemal Atatürk
Yolda Bir Ybr görürseniz inanmayın yakından bakın belki Arora yeberedir o kadar benzetmiş
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
tvs apache yi de makyajlayıp koymuş sitesine. ama beygir gücü iyiymiş denemek isterdim o motoru
Cebereler yakında yolda olur gibi
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Oda bişey mi GESE Bin200 bile çıkaracak yakında. Ama 200'lük olanı :D
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
sitesinde de touring değil tourning yazmıslar :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)