Acil bilgi - Usta - Yolda kaldık
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Şu an arkadaşım motorsikletimle fsm den avrupaya geçişteki yolda kaldı.Motorsiklet marka gt250 r motorsiklet arıza =vites geçişi oluyor devir çalışıyor fakat teker dönmuyor acaba dişlide bi problem mi var veya ne acil bilgilendirirseniz sevinirim.Veya tanıdıgınız usta varsa bu saatte rahatsız edebilccegimiz.
Reklamlar
-
kavrama balataların %90 diyebilirim.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
-
bu saate gelcek usta yokmudur
-
zincir ön dişliden çıkmış olabilir mi ?. sıyırma olsada illa hareket eder o kadar olmaz.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
-
telefonunuz varsa acil yönlendireyim ustayı
-
-
aktarma organlarında sorun var ya debriyaj ya sanzuman ya da ön dişlide
-
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
regal raptor çeker derseniz gelip çekelim iple
İkincilik kaybedenler içindir...
-
telefonunu acan usta yokmu beyler.çekici 100 lira alıo
-
bu saatte usta zor en iyisi evin önüne çekmek
-
yolda kalan benim, yuksek devirde siyirma yapmaya baslayinca suphelenip hizi dusurdum, 2dk sonra da aktarma tamamen kesildi. suan vitesteyken elle itekleyince zincir donuyor debriyaj tamamen iptal gerginlik var aktarma yok,. ustalarin hepsi uykuda, eger suan yardim edecek usta bulamazsak cekiciyi cagiracagiz mecbur. naziniz gecen usta varsa cok yardimci olursunuz arkadaslar.
-
dostum çekıcı degilde yokmu panelvan olan bır yakınınız???
zincir dişlilerden ayrılmadıysa eger debrıyaj balataların veya debrıyaj tasının dişlerinde sorun olabılır...
bu saatte işiniz zor.
allah yardımcınız olsun...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
crypto adlı üyeden alıntı
yolda kalan benim, yuksek devirde siyirma yapmaya baslayinca suphelenip hizi dusurdum, 2dk sonra da aktarma tamamen kesildi. suan vitesteyken elle itekleyince zincir donuyor debriyaj tamamen iptal gerginlik var aktarma yok,. ustalarin hepsi uykuda, eger suan yardim edecek usta bulamazsak cekiciyi cagiracagiz mecbur. naziniz gecen usta varsa cok yardimci olursunuz arkadaslar.
motorla çekebilirsek ben yardımcı olabilirim ama motorla motor çekilir mi emin değilim
-
dostum ustalık pek ış yok ama :(
malesef yüklemeye veyahut çekmeye araç gerekır sızı...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Bonus card kullanıyormusunuz? Bu kartın ücretsiz çekici hizmeti var. Ben arabamla yolda kaldığımda 0212 213 33 33 ü aradığımda yarım saatte ücretsiz çekici gelmişti.Motosiklet için de geçerli olup olmadığını sorun .
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
motorla motor çekmek demek çeken motorunda debrıyajının sıyırması ve balataların bıtmesı demek,,,
dedigim gibi araçlı bır tanıdık bulmanız gerek...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
debriyaj manetinden ayarı gevşetmeyi denediniz mi ? ve biraz da motorun soğumasını bekleyin en azından hafif te olsa kavrarsa bir şekilde sahile inen yokuşa girip baltalimanı hastanesine ulaşıp aracı oraya bırakır yarın da baktırabilirsiniz..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
MOTO DESTEK Yetkili Levent YILMAZ Telefon ( 1 ) 212 285 08 88 Telefon ( 2 ) 532 291 65 79 Cep Telefon 532 282 08 93
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)