Arkadaşlar motorumun egzost kapağını mat siyaha boyamayı düşünüyorum.Hangi markayı önerirsiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76270733/detay
Şu kaliteli gibi geldi.Ve nasıl uygulamalıyım egzost kapağına boyarken,nelere dikkat etmeliyim ?
Arkadaşlar motorumun egzost kapağını mat siyaha boyamayı düşünüyorum.Hangi markayı önerirsiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76270733/detay
Şu kaliteli gibi geldi.Ve nasıl uygulamalıyım egzost kapağına boyarken,nelere dikkat etmeliyim ?
herhangi bi oto boyacıya gidip akrilik mat siyah sprey boya yaptırabilirsin hepsinden kaliteli olacaktır..
Eğer boyayacağın yer egzos üzerinde olup ısı ile kızışaçaksa bu tür boyalar en kısa sürede yanıp dökülür. BAUHAUS mağazalarında sprey egzost boyaları satılır. Bunlar özel üretim olduğu için yanarak -dökülmez. 15- 20 TL. civarı.
ısıya dayanıklı almalısın. sanırım feyizoğlunda var.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
sen bana bir verdin,niye verdin ? niye verdin be !! hiç mi yemeğimi yemedin hiç mi emeğimi görmedin... valla akşam akşam iyi güldüm
bunun dışında ben scooter demirerini kendim boyadım ama nalburdan aldığım boyayla yaptığım için olmadı, sende aynı hataya düşme , boyarken kutuların üstünde 30 cmden tutun yazar ama sen 1 karış mesafeden tutarak dene ilk,ama bence bunun çaresi boyacı onlar gibi yapamıyoruz malesef
vala beyler o bahsettiginiz sprey boyadan dün bende yaptırdım pişman oldum ya bilgisayarda renk sectik adamlar spreye doldurdu verdi nası bi spreyse arkadaş hep damla yaptı cam sil gibi sulu fışkırıyo depo konple damla damla oldu boya kaliteli belli ama spreyde olmuyo ya yani şu boya olayını bi cözemedim deli olcam
Motosiklet mucidi
koçtaşda 11 liraya satılan 690 dereceye dayanıklı siyah mat boya satılıyor tavsiye ederim
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Keşke oto boyacısına götürüp hazırlattığınız boyayı attırsaydınız.O parça sökülüyorsa bir de fırınlama ile harika olurdu.Artık geç oldu ama olsun.
gazı iyi basılmamıştır ve ya tetikte sorun vardır.
akçalı marka sprey boya iyidir.
önce astar atılır, sonra boya atılır.
hem astar hem boya bir karış uzaktan atılır. damlama yaptığı anda 3-4 cm geriye çekin elinizi.
spreyi birden bire boca etmeyin, ince katlar halinde atın. astarı atıp kuruttuktan sonra ilk kat boya atılıp kurutulur. ilk kat da kuruduktan sonra 2. kat atılır.
hayatımda ilk kez boya yaptım. ne damlama oldu ne de boya atması.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)