Cross lastiklerin asfalt performansları nasıldır? 140-150 km gibi süratlerde kullanılabilitesi var mıdır? Ani frenlemede asfaltta ne tür tepkiler verir? Uzun yola çıkmak eziyete dönüşür mü? Sava marka lastikleri nasıl bilirsiniz? Bitti
Cross lastiklerin asfalt performansları nasıldır? 140-150 km gibi süratlerde kullanılabilitesi var mıdır? Ani frenlemede asfaltta ne tür tepkiler verir? Uzun yola çıkmak eziyete dönüşür mü? Sava marka lastikleri nasıl bilirsiniz? Bitti
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hocam bu tür lastikler pek yüksek hızları sevmiyor.Frene bastığında k.ç kısmını yanında görebilirsin motosikletin.Ya da o hızlarda fren mesafen normal bir lastiğe göre çok uzayabilir.Ani frenlemede de saçmalayacağına eminim.Uzun yola çıkmak eziyete dönüşmese de güvenlikten ödün verebilirsin.Sava lastik konusunda ise hiçbir fikrim yok.Benim tavsiyem supermoto lastiği ile o işleri yapmanızdır.
Sanırsam cross lastiklerde marka pek fark etmiyor Uzun yolda eziyete dönüşebilir.Öncelikle titreşimi arttırır.
Fakat enduro lastikleri uzun yol için idealdir.
ANGARAJ
Abi savalar iyi(imiş) avrupa malı tam nereydi hatırlamıyorum ama fuldanın falan çıktığı banttan çıkıyor imiş senin jant ile benim jant uyuşuyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam bak şu xtdeki lastikler Sava imiş sahabısından öğrendim geniş çaplı araştırma içerisindeyim bu ay sana dediğim lastikleri alıcam g.tun g.tun gitmekten tırsmaktan bıktım artık yeter
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5546826/detay/
ANGARAJ
kıros lastiklerin kırtık pırtık çıkıntıları arazide tutunma kenarları oluşturmak için tasarlanmıştır.
kaymak asfalt ise kaymak gibin lastik ister.
arazi lastiğinin düz zemine tutunma yüzeyi epey küçüktür.
yüksek hızlarda stabil değildir, güvensizdir, gözü kaşı ayrı oynar.
maxxis'leri de bi incele. gaççall biliyor tam modeli. memnun olanlara bizzat şahidim. %60 asfalt, %40 arazi gibi bir model. fiyatıda uygun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hocam en kaliteli cross lastiği bile olsa asfaltta çok iyi performans beklemek yanlış olur bence.%90 asfalt demişsiniz.Onun için size tavsiyem kaliteli bir çift lastik alın.Asfalt için.Arazideki performansınız düşecektir.Ama asfaltta ise hem güvenli hem de rahat bir sürüş olur.
Harbi kros lastikleri kuru asfaltta kötü tutunur, en ufak suda hiç tutunmaz.
Enduro lastikler (Metzeler Sahara 3 gibi) asfaltta yol lastiklerine göre daha kötü tutunur.
Cross lastik:
Enduro lastik:
Sahibinden de 60 yöroo yazan bi ilan vardi, aradim takim alsak indirim olur mu diye, adam %15 zam geldi zamsiz fiyattan veririz dedi daha ben bisey diyemeden. İade garantisi var diyor memnun kalmazsaniz, kaucuk mus, guzelmis, gacoya da gider dedi :p Ben ön arka takim alicam sanirim. Ortalama 300'e patlicak herhal.
@Lucas;
Sava'da karar kıldıysan, lastik ölçülerini yazıver, belki yararımız dokunur?!?!?
erdemcim havalar bi türlü ısınmadı gitti dimi..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)