Nasıl bir sürücü olma idealindesiniz sakin, hızlı gitmeyen, heyecan yaşamak isteyen vs. vs.vs
Nasıl bir sürücü olma idealindesiniz sakin, hızlı gitmeyen, heyecan yaşamak isteyen vs. vs.vs
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Olmak istemekle uygulamak arasında çok zor bir şey olmasa gerek.
Ben mesela sakin gitmek istiyorsam, sakin giderim Heyecan yaşamak istiyorsan heyecan yaşarım (bu da ne demekse ).
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
o an nasıl gitmek istersem ööle
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
duruma göre değişir ama gaza gelmiyen profesyonel bir sürücü olmak isterim
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
mükemmel bi sürücü olmak isterim bu arada cardoso gitarla bi ilgilenme var mı nick den dolayı sordum jorge cardoso?
düşmeyen bir sürücü olmak isterim uzun süredir kullanmıyordum zaten çömezim geçtiğimiz pazar kötü düştüm acılar içindeyim ve düşenin dostu olmuyor dikkat edin kimse yardım etmedi Allah tan vedo arkadaşımız vardı motorcuya motorcudan başka dost yok.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
çok uzun süre motora binen bir sürücü olmak isterim, cesedimin yakışıklı olmasını değil.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
A2 EHLIYET Gecmis olsun
Yoldaki ayilara ( taksi , minibus ve otobus vs.. ) sinirlenmeyen bi surucu
Valla bi sakatlık gelmeden başıma alnımın akıyla çıkmak istiorum bu işten
Karşına herkesi alıp da sonra oranı buranı kırmak çok fena olur bee...
Hele ki anneniz bi tarafını kırar hastanelik olursan ASSLLAA gelmem dediyse siz düşünün :(
abicim psikoloji meselesi sinirli olurum eksoz dumanımı yutturmadığım araç bırakmam düşünceli olurum en sağdan giderim
Acımadıki, acımadıki
Öne MÜkemmel Bİ Kalkan Taktirip ÖnÜme Atlayanlara Dalmak İsterİm
kurallara uyan etrafına rahatsızlık vermeyen ve bana rahatsızlık verilmeyen bir sürücü olmak isterim
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
bi sürücü olabilsek kişiliğini oturturuzda
şu motorumu tamırçıdan bır alabılsem,yaya degılda motor uzerınde gıden bırı olmak ısterdım,sert ve serı,iyimi.
Ben 70 yaşında ve hala motora binebilen bir sürücü olmak isterim
A2 Ehliyet çok geçmiş olsun...
valla ben de ölümsüz bi sürücü olmak isteerdim böle rahat rahat takılırdım
:D
arkadaşlar bu dünyaya yeni giridm yardımcı olun ya.hangi motor derseniz chooper yardımedin neyle baslım
sılves, bismillah yaw
Sık sık piste çıkan bir sürücü olmak isterdim
sürücü olmak isterdim,sürekli sürücü sonsuza kadar
silves koçum yanlış yerdesin
önce tanışma topiğine dalıcaksın mrb diyeceksin sonra motosiklet modellerine dalıcaksın sonrası malum bizde sana yardımcı olucaz,neyse hadi dayanamadım
sen önce tarzını belirle race mi enduromu,choppermi bide cebini ayarla gerisi kolay
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
GÜNCEL nasıl bir sürücü olmak istersiniz
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)