Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Neden o garajdaki motosiklet?

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    3 tane honda titan 2 sini bugün garaja yatırdım. Şuan 2005 titan es e biniyorum. İyi yanları motorlarım çok güçlü ybr cbf çinli minli dinlemez yolda. Rampalarda çok güçlü. Kolay kolay arıza yapmazlar yakıtı idare eder. Kötü yönleri üstünden inmeden 150-200 km yol gittiğime ellerim ve totom uyuşuyo kesinlikle bundan sonra bineceğim motor gene titan gene titan. Ama olurda elime 10 bin lira geçerse cbr 250 alabilirim. Ama titanlarımı satmam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eko29 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    99' Hornet 600 04' KLE 500
    MZ ETZ 251
    Asaleti atikliği cefakarlığı sağlamlığı için evimin önündeki motor

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    arkadaşım herkes atmış tutmuş ama ortak payda şu
    benim param buna yetti
    ve aldıktan sonra olası arızalarını ve yakıt parasını düşünce sazanlama atladım
    pişman değilim iyiki japon motosikletlerden almamışım
    tr100a bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

cyberdanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    torro 100 : + ucuz, az yakıyor, vergisi yok, rahat ve bedava (babam kendisine almıştı) - çirkin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    elin iyisinden benim kötüm daha iyidir..
    [Turan] bunu beğendi.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    almamdaki amaç mı?

Ufacık tefecik yer yere sığıyor heryere giriyor bagajı kapalı kaskımı alıyor arka çanta emanet gibi durmuyor. Artçı koltuğu katlanıp sırt dayanağı oluyor uzun süreli kullanımlarda konfor sağlıyor. Artçı binince rahat ediyor geniş geniş oturuyoruz ve ruhsattada sürücü dahil 2 kişi yazdığından polis birşey demiyor (genelde 50cclik today gibi motosikletler 1 kişi olarak geçer)

Cub ları kovalıyor bayır aşağı 90 ı zorluyor tabii ozaman yakıtı içiyor ama şehir içi emekli kullanımındaysa 1 depoyla (5litre) rahat 225 250km yol yapıyor ( kısa bir not kadran 80 e kadar olduğundan hız sınırını geçsede polise kadran 80 zaten abi ne 90 ı senin radar bozuk gibilerinden b'k atıp cezadan yırtabiliyorsunuz başıma geldi şaka değil )

Alırken tuzlu oldu ama her şekilde hakkını verdiğini düşünüyorum. Parçası ucuz servisim orta şekerli he 2. El piyasası pek yok ama her güzelin bir kusuru var ne yazıkki

Rüzgarı hissedebildiğim için mutluyum huzurluyum allah herkesin gönlüne göre versin

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Neden o garajdaki motor ?

Çünkü o benim ilk vitesli motor tecrübem. İlk vitesli motor alma hevesim, ilk vitesli motora binicem diyip yaptığım acemiliğim..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)