İnnova siteden kaldırıldı...
Reklamlar
-
Sayın cub hastaları bugün innovanın hondanın sitesinden kaldırıldığını gördüm...dün fiyatı 3550 idi,bugün 4550 yapmışlardı...akşama kalmadanda yalan oldu,kaldırmışlar düşünceleriniz nelerdir?
ben kalkmasını beklemiyordum en azından satışına fahiş fiyatlardan devam eder diye bekliyordum...
bakma güzelim,atla gezelim
Reklamlar
-
innova kazandirmiyor hondaya, site daha guncellenir, yeni modeller eklenir, commuter naked oynamalar olur, innova siteden kaldirilmadi henuz, guncelleme yapiliyor olabilir, amaclari wave satmak innova degil, bu yuzden de bugun yarin innova zaten bitecek, amac wave 4000tl kazik denmesin, bilinsin ki innova 4550 idi, kapisin hadin mesaji veriyor ............
http://www.honda.com.tr/SeriesPrices...anf125i-innova
-
olabilir abi,biraz önce baktımda commuter bölümünde yoktu..almayı düşünüyorum ya göremeyince telaşlandımyüreğime su serptin açıkcası
belkide sitenin en son halinde cub diye bir bölüm açarlar,innova ve waveyi aynı bölüme koyabilirler..
-
yav forum iyiden iyiye honda forumuna döndü
Bu nedir arkadaş honda hapşursa burada konu açılacak sanki başka marka model yok...
Kaldırıldıysa kaldırıldı zaten bu konuşulmuyormuydu??
-
İnnova kaldırılsa da yerine başkası gelir.Cub Türkiye için,özellikle ege,marmara,akdeniz bölgesi için vazgeçilmezdir.Üzme canını.
-
Mesaj tekrarlanıyor ;
Honda hayat onda..
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
ya dostum Türkiyeye doğru düzgün cub getirseler yemin ederim bakmam innovanın yüzüne,ama yok işte benim bildiğim Türkiyede en iyisi bu tabi bu kişiden kişiye değişir...yalnız modenasın gt ile başlayan bir modeli vardı gt135di galiba yada yamahanın lc135 onları getirseler iş değişir...ama yerine wave getiriyolarya deli olcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Mesaj tekrarlanıyor ;
Honda hayat onda..
sen rahatsın tabi aldın innovayı bakıon keyfine,burda daha alamaynlar var
-
safakk adlı üyeden alıntı
yav forum iyiden iyiye honda forumuna döndü
Bu nedir arkadaş honda hapşursa burada konu açılacak sanki başka marka model yok...
Kaldırıldıysa kaldırıldı zaten bu konuşulmuyormuydu??
kymcon olmasa hondan olsa böyle demezsin hocam biraz objektif olalım büyük firmaları çekememezlik yapmayalım
-
modenas alın 2.el inden fiyat /performans kralı
-
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
modenas alın 2.el inden fiyat /performans kralı
Türkiyede honda ve yamahanın 2 el fiyatları fazla düşmüyor...modenasta iyi, fiyat/performans olarak..yalnız bu saydığım firmalar kadar iyi değildir...bugün crypton al 3000ne sat 2500e,500lira zarar en fazla...bir tane çinli cub al 1700 e sat 800e 900e oda en fazla..safi zarar aldınmı satmıcan kullancan çinlileri ne zaman ömrü bitti,hurdaya ayırcan...benim çinliyide öyle yapmayı düşünüyorum..satabilrsemde 500e satcam...
-
simdi 3000tl paran var, aldin crypton seneye kullandin sattin 2500e, zarar 500TL
cinli aldin 1700e, kalan paranla da benzin stokladin, seneye cubu sattin 900a, elindeki benzinde ortalama bir artisla oldu 1300tlden 1700tl ( benzin 5tl oldu diyelim ) sonuc 1700+900 2600 cinli daha karli
vis aney, bunu okuyan cinlilere dalar, hondada indirim yapar sonuc cinli alan daha cok kazanir
-
Duyumlarıma göre honda t-800 adlı yeni bir model üzerinde çalışıyormuş.
Yeni modelin hedef kitlesi ve amacı alt segmenteki honda modellerindeki memnuniyetsizliği yok etmekmiş
-
bir tane honda aldın..yamasaki kazandı,onun işcisi kazandı,işci gitti ekmek aldı fırıncı kazandı,fırıncı gitti un aldı,çiftci kazandı,çitfci gitti traktör aldı ne oldu yamasaki amca onun işcisi,fırıncı,çiftci hepsi kazandı..olan bize oldu...ekonomiye can geldi bize badılcanişte öyle birşeyler saçmaladım ben yattıom
-
calismasin, zam yapmasin yeter
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Duyumlarıma göre honda t-800 adlı yeni bir model üzerinde çalışıyormuş.
Yeni modelin hedef kitlesi ve amacı alt segmenteki honda modellerindeki memnuniyetsizliği yok etmekmiş
http://e1203.hizliresim.com/v/6/3999y.jpg
-
-
Bugün gittiğim Honda bayiide adamlar ellerinde CBF150 Innova ve PCX kalmadığını söylediler. En yakın gelişi ise 2 ay sonraya imiş. Bundan ötürü siteden kaldırılmış olabilir.
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
innova hala var sitede
şimdi baktım bende kaldırılmış düzenleme yapacaklardır..
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
maaşına zam işine son gibi olmuş :D
-
bende cup almayı düşünüyorum ama bi turlü alamadım tam alacaktım innovayı yok kalmadı dediler yeni model gelecek dediler bekledik wave diye bi modelden bahsediyorlar ama honda ne hikmetse sitesine koyamadı ne fiyatı belli nede özellikleri zaten alınacak türkiyede 2 japon firma var yanılmıyorsam yamaha ve honda keşke seçenek çok olsaydı da honda gel kucağıma yapamasa açıkcası bi kup motor a da 4550 lira vermek nekadar mantıklı bilemiyorum(deli işi). şimdi şu wave in akibeti bi belli olsun 3500 den fazla vermem eğer oyle olursa yamaha alacam tabi onada zam gelmez ise. ilk motorum çindi busefer japona binmek istiyorum inşallah bu gidişle çine binmek zorunda kalmam. soruma geleyim şimdi ben çine mahkummuyum
-
degilsin, kymco var modenas var ......... yani var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)