şimdiden teşekkürler.
şimdiden teşekkürler.
nasıl birşey arıyorsun kardeşim
detay ver yardımcı oluruz
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
sağolasın ya görüntüsü güzel olsun özelliklere fazla merakım yok önemli olan güzel görünüşlü ve az yakışlı olması. 125 lik olmasını düşünüyorum
125cc de o fiyata vitesli dersen YBR olabilir, scooter veya cup da tercih edebilirsin ama yakışıklı olsun diyorsan bu seni çin menşeili mallara yöneltir ki şahsen ben tavsiye etmiyorum...
ybr olabilir.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3900862/detay/ dusunursen ara iyi motordur
ben biraz araştırdım mondial motoran kuba gibi markalarda var ama bilemiyorum
cevaplar için sağolunuz.
Çin markalarından uzak dur; YBR al kafan rahat eder en azından. Yok motorun sağını solunu sökücem, bozulsun arıza yapsın uğraşayım nasıl olsa sonra kaldırır atarım diyosan Çin markası da olur.
sana kanuni deer 152 verelim o fiyattan arkadaşta varda
Mustafa Kemal Atatürk
eğer cub dusunursen sıfır ayarnda 2011-12 model max 2000-3000 kilometrede çok temiz cryptonlar var tercihini onlardan yana kulla derim
Eğer bütceni arttırabiliyorsan bi 500tl daha mesela bekle derim o zaman ki zaten 2500 tl ye motor alacaksın en az da 500 tl ye en az bak kıyafetlerin korumaların için para harcayacaksın bence sabır et derim
çin malı kesinlikle hayır honda cbf150 başka hiç bir şey arama düzgününü bul ömürboyu kullan...
Sakın çin malı alma, 10 yıl garantisi bile olsa çin malı alma sakın.
Mondial, Küba v.b markalardan alma. Kanuni falan.
2.750 ye tvs apache var çok 2008 model temiz. Bende yaza motoru satarsam almayı düşünüyorum. Bir bak derim. Pazarlıkla 2500 e alınır.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ya abartmayın arkadaşlar mondialin faaln yeni modelleri alınabilir :D commuter-tournig sınıfında olanlar mcx-mc falan :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Ya yine çin malı japon malı tartışması mı çıkcak 2500 Tl olsa bende çoktan apache çekmiştim altıma ahhhh ahhhh Ama çin malı skygom da bana yetiyor. Özellikle gezilerde naz yapmaması hoşuma gidiyor.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)