honda innova 3920tlden 4550tl oldu, hani alkis?
honda innova 3920tlden 4550tl oldu, hani alkis?
yav hani indirim yapıp 3500 olmuştu?
Bu honda fiyatları iyice mal etti. Getirdikleri motorları kendilerine satarlar artık...
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Honda hayat onda....
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
ya bu honda ne yapıyo anlayan var mı hani 3500 dü şimdi 4500 mü oldu cbf 3950 idi 4350 olmuş adamlar coştu biri dur desin şunlara
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------
sen almışsın innovayı böyle gülümsersin tabi hem 2. eli değerlenmiş olur karlısın yani
bütün honda severlere hayırlı uğurlu olsun honda hayat onda demeye devam etsinler
honda slogan degistirdi, ne karada ne parada tutabilene askolsun
Bide millet sevincinden dört köşe oluyordu honda Türkiyede üretim yapacak diye..adamlar yine yurtdışına ucuz gönderirler yine bize itelerler
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
siz hala piyasayı öğrenememişsiniz...
fiyat ne zaman düşer?
1- eski kasa makina olduğu zaman... innova da kasada değişiklikler var eskileri elinden çıkardı.
2- honda her yıl 11. ayda başlar kampanya ya mesela cbf her yıl 11. ayda 3850 civarına düşer. aralıkda 3990 olur .. ocak ayında 4150 şubat da aynı para devam nisan dedin mi 4400 araştırın. bakın.. diğer markalarda aynı mantıkla çalışır.. hatta otomobil satıcıları da ..
3- Ticareti bilmek lazım. doğru yerde doru zamanda olmak dediklerinş bilmek lazım ..
Not. iikinci el de bu karda kış da mı motor prim yapar yaz mevsiminde mi?
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
mevsime göre fiyat ayarlaması normal ama bukadarına pes nete her girdiğimde fiyat değişti neredeyse
işlerin düşük olduğu zaman fiyat kıracağına peşin fiyatına 12 veya banka kredisi ile 18 taksit falan yaparsın vs vs
bu kadar oynama ciddiyetsizlik yaratıyor
ee cb 125 i boşunamı getirdi herifler cbf 150 innova bunların piyasasını yapmak için açizane gçrüşüm bu : ))
GÜN OLUR devran döner..
Honda zam yapıyor tamam da, siz de Honda'nın sitesinde eliniz F5'de mi bekliyorsunuz?
clicker kullaniyorum, dakika 100 farkli ip ile giris gibi, honda da vay be ragbet cok deyip basiyor zammi
hani benzin zammi? bir alkis ta ona
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)