beğendim. hayırlısı olsun ..
beğendim. hayırlısı olsun ..
Ubuntu tamamdır
Yani en azından tamam sayılır. Formatlamayı başardım ama hatalı olmuş. Diskin sadece 50GB lık alanını görebiliyorum
Neyse en azından benm için denem sürümü gibi bişey olmuş oldu. Orasını burasını biraz kurcalayıp, o ilk sudan çıkmış balık halini üzerimden atıp, tekrar formatlayacam.
Motosikletli Kaplumbağa...
memnun kalırsan haberim olsun o zaman
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Bende Beğendim
Ülem ben bile begendim...
Hadi hayirlisi..
Yoksa burada cok kisiler oy atin abi nolursunuz falan diye yaziyor ama hic ugrasmazdim..
Ama sana oyumu attim..
Okadar artik..
Eger motoru falan kazanirsaniz Türkiyeye geldigimde iki tur atarim ama...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
st kanuni vermezler herhalde :D cup falan :D ama olsun hayırlı olsun begendim :D sayfamdada paylaşcam :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:07 ----------
adamın bırı 800 lerde haberiniz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:12 ----------
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002826740139 sayfamda da paylaştım :D en az 100 begeni gelir gibi
hehe herkese benden çay turlar bedava. akşam uyumadna önce konuşuyor benimle.
-baba ben turuncu renk olanı var ya ondan istiyorum
- oğlum o başka marka ama
-ama olsun ben minnak olanı istemiyorum kocaman olanı istiyorum.
-ama yarışmada onu vermiyorlar kırmızı olan küçük motoru veriyorlar.
-baba bak şimdi ben büyüyorum ya önce kırmızı motora binerim sonra sen para biriktir bana turuncu motoru al tamam mı
ula al dediği motor ktm ama aklıma girdi sıpa 13 yılda alırım herhalde bir tane ölmezsem ehliyetini alana kadar)
şimdilik birinci olan yarışmacı herkesten 25 er oy istemiş. bir nevi titan saadet zinciri.
aklımdan ilk sen geçtin motor hediye diliyor denildiğinde. bu aralar emanet motor da arıyordun ya dedim kaçırmaz. hatta cumartesi pazar topik açıp mesaj yazmadım belki siteden birileri vardır yazar destek ister diye. baktım kimseden ses çıkmayınca yazım bende.
803-522 son durum budur.
hehe aklını almıştır. kim bunlar yahu diye
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Beğendim...bol şanslar
Bende beğendim Hayırlısı olsun
ömer abi feysbuuk kullanmıyorum biliyosun ama çalıştığım grup şirketine mail attım
MR'yi alana kadar bana da emanet motor lazımdı zaten
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
Mesai bitsin iki oy da bizden inşallah. Ayrıca birkaç kulüp var face üzerinden sanırım destek çıkarız. Yakışıklıyı öpüver yerimize.
bende begendim
Ben de yedim valla elmadan, şeker de verdiler onu da yedim. Pilav üstü döner olaymış ikram mesela onu tercih edebilirdim hani. Ronny de iyidir; 300 fark var arada onu kapamak gerek bir şekilde. Umarım kazanırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)