dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Dostlar destekleriniz için teşekkür ederim.
Kanuni nin sitesinde sonuçlar açıklandı. Baştan sona reklam amaçlı olan bu yarışmada biz 4. olduk.
2.olanın 3. olana
1. Olanın da 2. olana oyları ile destek olduğunu resim altlarında açık açık ilan ettiği bir yarışmada 4. olduk. hile yapmadık. Otomatik beğen programı gibi programlardan faydalanmadık. Bu yarışma vesilesi ile çok kişi ile tanıştım. İlgilerine ve yardımlarına çok teşekkür ederim.
www.motosiklet.net
inci sözlük
www.esminar.com
motosiklet.net facebook grubu
motosohbet.net facebook grubu
motoyol facebook grubu
genç fb grubu
trabzonspor grubu
çorum leblebisi grubu
337. kd askerlik yapanlar grubu
5393.lü belediye sözleşmelileri kadro istiyor grubu
inci sözlük grubu
İstanbul büyükşehir belediyesi grubu
ihlsözlük grubu.
hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
en çok size değerli dostlarım ilginiz için çok teşekkür ederim. 2730 kere görntülenmiş bir başlık bir an cbf150 topiğine yatişebileceğim sandım. ama olmadı
4. olduk ama hak yemedik. saygılar.
bende şimdi beğendim ama çok geç kaldım galbia
bu kawasaki bir başka dostummm
Sağlık olsun ya, üzülmedim desem yalan olur...
Ha bu arada, bence en güzel resim gerçekten sizinki idi...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
dedim adamlar kaski bile cok gorur diye, cekilise kuraya asla inanma, son ana kadar birinci olsan bile, onlar yapar yapacagni
Üzüldüm ya ilk 2 sırayı alırsınız diye umuyordum. Ama sağlık olsun. En azından sizin beğeni sayınızın tamamı gerçektir. Onların gibi fake,kolpa hesaplarla destekli değil. . Çünkü kısa sürede farkı kapatıp,bu kadar öne geçmeleri mümkün değil.
kanuniye yine de mail attım. yarışmacılar arası diyalogları göndereceğim. reklam amaçlı bile olsa bir yarışmada hile yapılmasına müsade etmeleri dorğu değildi.
üzüldüm şimdi bak
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)