SEFA ŞENOL Adındaki kişi Alır o motoru gibime geliyor çünkü adamın kullandıgı forum sitesi çok daha kalabalık şimdiden söylüyeyim.
SEFA ŞENOL Adındaki kişi Alır o motoru gibime geliyor çünkü adamın kullandıgı forum sitesi çok daha kalabalık şimdiden söylüyeyim.
Duygusal Ergenler kazanır aga Cam açıcam 50 beğeniye yuh bea
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ben şikayet ettim bile...resmi bir ağızla...
Sayın yetkililer motosiklet hediyesi vermek adına açılmış yarışmaya BEĞEN sayısını artırmak için açılmış bu hesab etik olarak HİLE sayılır...bu hususta dikkatinizi çekmek istedim ...saygılar...kolay gelsin...türk örf ve adetlerine uygun olmadığı da aşikar..."
şikayetim alındı bakalım belkide iptal olacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tamamdır. cıkarsa bir tur bineriz artık.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
bu iş kimsenin tahmin edemeyeceği kadar kızışır. şimdiden söyliyim
[B][COLOR="Red"]...::: Günahkâr Sokakların Tövbekâr Delikanlısı :::... [/COLOR][/B]
facebook'um yok ama ben yine de beğendim pek tatlı
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
son durum nedir.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
son durum üçüncü bir rakip daha çıktı ve adam nasıl teşkilatlanmışsa bir günde 900 oy çekti. maşallah. şu anda üçüncüyüz. herhalde bir numaralı rakibi de geçecek. bağlantı kurmaya çalışıyorum birkaç grupla daha. mt ve inci sözlük sağlam destek verdi lakin adamlar da çalışıyorlar. son ana kadar bırakmayacağım. destek buşmak için çabalıyorum.
bir günde 900 oy varsa senin işler yalan olur hacı...bi ipnelik var ama bu işlerde acaba ne...
kime şikayet edeceğimizi söylerseniz bizde şikayette bulunuruz.. belki o zaman dikkate alırlar .. sizin ufaklıkda motoru kapar hayırlısıyla
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
bir sözlükte üyeliğim var yardım isteyeyim belki üç beş yararı olur
sefa şenol isimli yarışmacı 2000 leri aştı gidiyor. adam abonelik sistemi olan birkaç kiş ile bağlantı kurmuş. ikinci olan diğer yarışmacı da peşinde. bize de kala kala kask kaldı. artık her gün birimiz kullanırız 1300 lerden yukarı çıkamadık. cephanemiz buraya kadarmış.
su an 4. gorunuyorsun, adam 3000leri asti, zaten bu tur yarislara oldum olasi inanmam guvenmem, son gune daha neler olur, vermezler kolay kolay birsey
lokum parası motorun fiyatını ikiye katladı yokmu artıran pardon beğenen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)