Böyle Kazaları Görünce...
Reklamlar
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ks0aNJmBo6w abi bu nedir ya adam resmen patladı...motorum yok henüz 100 lük birşey alıcam ama..yok böyle birşey
http://www.youtube.com/watch?v=lihL5slbop0 buda var. başka video ları izlerken görmüştüm kamyon arkadan çarpıyor motosikletliye altına alıyor(yüklü kamyon) üzerinden 4-5 teker geçiyor adamın ikiye ayrıldığını gördüm
Reklamlar
-
Böyle kazaları görünce..... eee ? sadece korkuyorsan bu işe hiç bulaşma
Yoksa ilk hafif kazada bu forumda daha önce gördüğümüz "kaza yaptım bi daa motor mu tööbe " diyenlerden olursun.
İlk videoda hata yapan kamyona patlayan motosiklet sürücüsünün hatasını da görebiliyorsan, korkmanın yanında bir şeyler de öğreniyorsun demektir. O zaman bu tür videoları izlemen senin için motora başlamadan önce çok şey öğrenip daha bilinçli sürücü olmanı sağlayacaktır.
-
Levsy adlı üyeden alıntı
İlk videoda hata yapan kamyona patlayan motosiklet sürücüsünün hatasını da görebiliyorsan
o videoyu facebook da paylaşmıslardı...
150 ye e yakın kişi yorum yapmış...hep de yazmışlar...kamyoncu şöyle kamyoncu böyle...
motorcuya saygı yok felan filan...
ben de yazdım;iyi oldu motorcuya,cezasını çekti...hala hayattaysa bundan sonra kavşaklara yavaş girileceğini hatta durup bakıp sonra geçileceğini çok çok iyi anlamışlar...eğer sizler de böyle kurallara uymayıp kullanıyorsanız yakındır onun gibi olmanız.... dedim benden sonra bir daha kimse bir şey yazmadı...
burda da diyorum...kurallara uymazsanız böyle cezasını çekersiniz...
-
eve benimde psikolojim bozuluyor ama hayat devam ediyor aga...kamyon kazsında göz göre göre çarptı..halbuki motoru yatırabilirdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hocam izlemeyin böyle şeyler. Motorcu hatalı yada hatasız olabilir o tartışılabilir tabi ama üzücü gerçekten. Olan malesef motorcuya oluyor her zaman.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
eve benimde psikolojim bozuluyor ama hayat devam ediyor aga...kamyon kazsında göz göre göre çarptı..halbuki motoru yatırabilirdi...
Ama işte o videodan sonra senin bu yorumun da öğretici nitelikte değil mi? Demek seyretmek ve konuyu tartışmak yararlı olabiliyor.
Ha motoru da her baba yiğit yatıramıyor ayrı mesele, o da ayrı bir cesaret meselesi
-
sa arkadaşlar kesinlikle kurallara uyalım ve herkesten çok uyalım hayatta kalmak için geçek motorcu hızlı sürüp genç ölen degil yavaş sürüp uzun sürendir ayrıca yukarıda yorumyapan linkinden anladıgım kadarıyla tırcı bir arkadaşvar öyle bir yazmışki hata yapan herkes ölsün dergibi hiç yakıştırama dım bir kamyon şöförü olarak ona sormak istiyorum acaba kendisi hiç hata yapmıyormu hata yapan ölsün yorumuna kesinlikle katılmıyorum çok yanlış ...
-
Bunlar gibi kullanıcaksan bırak zaten hiç başlama.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
1. video gerçekten çok üzücü . motorcu hatalı da yan cebi bile olmayan karambol kavşakları yapan yerel yönetimler ve karayollarının hiç mi suçu yok. ?
-
endrucu52 adlı üyeden alıntı
sa arkadaşlar kesinlikle kurallara uyalım ve herkesten çok uyalım hayatta kalmak için geçek motorcu hızlı sürüp genç ölen degil yavaş sürüp uzun sürendir ayrıca yukarıda yorumyapan linkinden anladıgım kadarıyla tırcı bir arkadaşvar öyle bir yazmışki hata yapan herkes ölsün dergibi hiç yakıştırama dım bir kamyon şöförü olarak ona sormak istiyorum acaba kendisi hiç hata yapmıyormu hata yapan ölsün yorumuna kesinlikle katılmıyorum çok yanlış ...
eee yanlış anlaşmışsınız....
kurallara uymayan ölsün demiyorum...
uymazsanız aynı bunun gibi olursunuz dedim...ölür ölmez...orası ayrı mesele...
motorcuyuz diye her kaza da motorcunun yanında olacak değiliz...haklının yanındayız....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)