Mondial mh drift 125 :) inş
Reklamlar
-
ysn17 adlı üyeden alıntı
ileride problem yaşamak istemiyorsanız 200-300 tl daha ilave yapıp sym xs 125 yada salcano wolf 125 almanızı öneririm
ama tabi son karar sizin..şimdiden hayırlı olsun
Aradığım görünüş malesef yok hem mondiale güveniyorum düzgün kullanırsan fazla birşey olmaz diyorum ben sizce ?
(benim arkilervar 15 binde rs si var)
Reklamlar
-
anilbilgin adlı üyeden alıntı
Aradığım görünüş malesef yok hem mondiale güveniyorum düzgün kullanırsan fazla birşey olmaz diyorum ben sizce ?
(benim arkilervar 15 binde rs si var)
evet dediğiniz gibi bende de çinli motosikletvar 12000 km oldu tekerlek patlaması hariç yarı yolda bırakmadı
düzenli bakım ve özenli kullanılırsa çook uzun yıllar hızmet edebilir.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
s.e.c adlı üyeden alıntı
DarkSeleCT93 kesinlikle drift al demenin nedenin öğrenebilirmiyim hocam ? yanlış anlama merakımdan soruyorum. eğer kesinlikle drift deniyorsa mutlaka mcx e göre üstün yönleri olması lazım ben onu merak ettim ? bu arada tasarım olarak drift daha güzel gibi cevaplar değilde teknik olarak hangi yönleri üstün onu anlatır mısın ? çünkü tasarım görecelidir
teknik olarak mcx üstün ama bana göre tip daha önemli ve driftin viraj kabiliyeti daha iyidir diye düşünüyorum ve drift biraz daha az yakar
-
mc ve driftin arka lastikleri çok ince olduğu için virajlarda arka taraf çok kayıyor hatta bu yüzden fabrikaya çok geri bildirimde bulundular. mcx in arka lastiği kullanıcı şikayetleri üzerine kalınlaştırıldı ve sırf bu etkenden dolayı bile mcx in, mc ve driftten daha iyi viraj kabiliyetine sahip olacağını düşünüyorum
-
s.e.c adlı üyeden alıntı
mc ve driftin arka lastikleri çok ince olduğu için virajlarda arka taraf çok kayıyor hatta bu yüzden fabrikaya çok geri bildirimde bulundular. mcx in arka lastiği kullanıcı şikayetleri üzerine kalınlaştırıldı ve sırf bu etkenden dolayı bile mcx in, mc ve driftten daha iyi viraj kabiliyetine sahip olacağını düşünüyorum
evet üstad doğru söylüyorsun
-
ben kullandım fena değil titreşim az denilecek kadar var ama güzel motor.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
-
sen o motoru iyi incele bakalım kamil balansör varmı yokmu çok anlarmış gibi yorum da yapıyosunuz yaww titreşim varmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
_w_ adlı üyeden alıntı
Bence alma kesinlikle önermem. Titreşim tam baş belası bu motorlarda. Titreşimin rahatsızlığı haricinde titreşim yüzünde motorun tüm aksamındaki vidalar çıkıyor.veya kopuyor. Arka lastik mili ve göbek bağlantı vidaları çok çabuk gevşiyor. Ybr almaya durumunuz müsait değılse Bence mondialin balan sörlü (titreşmsz) modellerini (mr ve mc) alın ya da kanuni windys 125 ya da 150.
sen o motoru iyi bi incele derim kerdeş hangi titreşimden bahsediyosun o makina balansörlü çokmu anlıyosun sen motordan o motor hakkındaki diyer yorumları bence bi oku belki bişiler öğrenebilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)