Fuarda motosikletlere dokundurtmayan firmalar
Reklamlar
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
bugun yasadıgım bısey adamlar elınde bantla beklıyolardı bınen kısının ardından bant cekıyolardı.....
Rezillik baska bişey değil bant nedir ya küfret daha iyi yani.
Çok özel bi motor olur anlarım yahu adam Goldwing,rsv4,motoguzzi,cbr 1000rr daha niceleri motoruna bindiriyo paşam suzuki gsr 750 ye bile bindirmiyo ollucak işmi????
KTM de şunu anlarım hakkaten çoık yüksek motorlara binmek zor devrilebilir ama bant çekmek veya oturmayın yazmak ilkelliktir,başka bi açıklaması olamaz....
Veya çok çok özelbi motor olur bindirmez anlarım ama seri üretim bi motora bu şekilde bantlar filan hoş deil.
Kaldıkı onunda çözümü koyarsın standın üstüne bindirmezsin bantla filan olmaz bu işler.
Son olarak bence Suzuki bu olayı duysa bu distrubutorune basar kalayı bant filan ne ayaksınız siz diye...
Reklamlar
-
Konu başlığı motorlara oturtmuyorlar.
Cevabım hayır oturtuyorlar.
Vardığımız nokta patlıcan oturtma.
Gideceğimiz nokta "Nasıl oturtum ama" olmasın.
Gel dost ben oturdum sen de otur.
Edebiyatı terk-i diyar eder hatam olduysa affola der, küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerimden öper yaşıtlarıma selam ederimBir sonraki oturtma şenliğinde görüşmek dileğiyle...
aya adlı üyeden alıntı
pardon da anlayış sıkıntısı mı var:
bu tarz bir cümleden siz ne anlarsınız bilmem ama benim anladığım, "konuyu açan arkadaş, iftira atıyor, çünkü yok öyle bir şey. ahan da ben fotoğraflarımı ekliyorum. ben oturduğuma gör demek ki oturuluyor. bu durumda firmalara iftira ediliyor. ben oturdum, konuyu açan arkadaş oturamamışsa kendisinde bir yanlışlık var" anlamı çıkıyor, eğer türkçeyi unutmadıysam...
bu durumda ben de diyorum ki, sen oturmuşsun güzel hoş da, fuara getirdiği motorun koltuğunun üstüne bant çeken bir satıcı, "bunun üstüne oturanın, ben de üstüne otururum" demek istiyordur. böyle bir fotoğrafı gören adamın da, "ben oturdum, ahan da fotoğrafları, demek ki oturuluyor, siz iftira atıyorsunuz" demesinde bir tuhaflık yok mu?
ben de kafa ütülüyorum ya, ne yapiim. benim büyük kuyruk yangınım var. "sen fakirsin dediler, motor vermediler" ondan tüm motor satıcılarına gıcığım var, hepsini itin bir tarafına sokmaya çalışıyorum. eğer bunu böyle düşünmek seni rahatlatacaksa, öyle düşünebilirsin, bence bir sakıncası yok. sen niye savunuyorsan, ben de o nedenle eleştiriyordum belki de...
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
Arkadaşlar saçma sapan bir uygulama oldu ......bmw standında tüm motorlara rahatça bakıyorsunuz ve bir çok firmada izleyicileri serbest bıraktı bir bakıma....ama bant olayı ne demek yahu böyle saçmalık mı olur......yahu zaten markalar standlar için bedava makina göndermiyormu.....teşhir amaçlı ürün dünyanın heryerinde gider yazılır zaten......
Asıl saçma olan örnek bu kadar hayabusa kullanıcısı var mağazaların yada suzukinin standında ne hayabusa kask ne mont ne aksesuar ne vs hiç bir şey yok -ebay-da ne ararsan var ama türkiyede yok anca türkiyeye modası geçmiş ürünleri getirip satmaya kalkıyorlar bizlerde mecburen alıyoruz....aslında mağazalar getirmiş olsalar mutlaka satışları artar ve kar ederler.Ve asıl önemlisi fuar gittikçe dibe vuruyor......
Bizler tüketiciler olarak fuara gitmeli ve fuarın eksiklerini orada yazlı ve sözlü anlatmalıyız..
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Konu başlığı motorlara oturtmuyorlar.
Cevabım hayır oturtuyorlar.
Vardığımız nokta patlıcan oturtma.
Gideceğimiz nokta "Nasıl oturtum ama" olmasın.
Gel dost ben oturdum sen de otur.
Edebiyatı terk-i diyar eder hatam olduysa affola der, küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerimden öper yaşıtlarıma selam ederim
Bir sonraki oturtma şenliğinde görüşmek dileğiyle...
konu başlığı : "fuarda motosikletlere dokundurtmayan firmalar"
seneye de "kapak" fuarına bekler, "edebi" kişiliklere iyi geceler diler, "bakmakla görmek" arasındaki farkın farkına varmalarını umarız...
-
UNdocab adlı üyeden alıntı
Fuarda motosikletlerine dokundurtmayan suzuki, ktm ve aklima gelmeyen varsa digerleri. Niye zahmet edip motosikletleri oraya kadar goturdunuz.ben sizin yerinizde olsam fotograflarini asardım. Daha ekonomik olurdu
uzun yıllardan beri motor kullanırım ve motor forumlarını google aramalarından denk gelip okumuşluğum vardır. elle tutulur bir bilgi ve belge elde edebilmişliğimde pek yoktur. ancak bu gece bu meseleyi okuyunca yazma ihtiyacı duydum.
ben olsam bende dokundurtmam. kardeşim iki üç liralık çin malı motora binen adam gidip motorun orasını burası kurcalıyor, şakır şukur düğmeleri açıp kapıyor, gazı çeviriyor. hatta yere düşüren mallar var. satıcı neden sizin yüzünüzden zarar etsin ki? siz kendi motorunuzun üzerinde birisini görseniz ortalığı ayağa kaldırmayı bilirsiniz ama. böyle iki yüzlülük olmaz olsun. arkadaşım pahalı motorların stickerini çizsen çin malı motorunu satsan alamazsın o stickeri. insanlar o motorları hedef kitlesine sergilemek için koyuyor oraya. adam satacak ki ekmek parasını kazansın. sen hiç bir amacı olmayan, sadece facebookta şekil yapıcam diye motorun üzerinde anlamsız pozlar vererek fotoğraf çektiriyorsunuz. biraz elinizi vicdanınıza koyun ve yumurta topuklarınızla sergi motorlarından uzak durun. bu mantıkla düşünürseniz kebapçıda motorcu, o da binsin, kurcalasın, kırsın döksün çünkü sizin mantığınıza göre kebapçıda ktm'nin hedef kitlesinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
furkanmg adlı üyeden alıntı
bugun yasadıgım bısey adamlar elınde bantla beklıyolardı bınen kısının ardından bant cekıyolardı.....
Rezillik baska bişey değil bant nedir ya küfret daha iyi yani.
Çok özel bi motor olur anlarım yahu adam Goldwing,rsv4,motoguzzi,cbr 1000rr daha niceleri motoruna bindiriyo paşam suzuki gsr 750 ye bile bindirmiyo ollucak işmi????
KTM de şunu anlarım hakkaten çoık yüksek motorlara binmek zor devrilebilir ama bant çekmek veya oturmayın yazmak ilkelliktir,başka bi açıklaması olamaz....
Veya çok çok özelbi motor olur bindirmez anlarım ama seri üretim bi motora bu şekilde bantlar filan hoş deil.
Kaldıkı onunda çözümü koyarsın standın üstüne bindirmezsin bantla filan olmaz bu işler.
Son olarak bence Suzuki bu olayı duysa bu distrubutorune basar kalayı bant filan ne ayaksınız siz diye...
reina'nın kapısında da bant var, girebiliyormusun? adam haklı elbet bantta çekecek, muşambada örtecek. ucuz değil üzerine binmeye çalıştığınız motorlar arkadaşlar, bu sebeple de bant çekilmesi gayet normal. adamlar fotoğraftan görmeyin, gelin gerçeğini görün diye koyuyorlar motorları oraya, üzerinde tepişin diye değil.
-
berkealtinci adlı üyeden alıntı
uzun yıllardan beri motor kullanırım ve motor forumlarını google aramalarından denk gelip okumuşluğum vardır. elle tutulur bir bilgi ve belge elde edebilmişliğimde pek yoktur. ancak bu gece bu meseleyi okuyunca yazma ihtiyacı duydum.
ben olsam bende dokundurtmam. kardeşim iki üç liralık çin malı motora binen adam gidip motorun orasını burası kurcalıyor, şakır şukur düğmeleri açıp kapıyor, gazı çeviriyor. hatta yere düşüren mallar var. satıcı neden sizin yüzünüzden zarar etsin ki? siz kendi motorunuzun üzerinde birisini görseniz ortalığı ayağa kaldırmayı bilirsiniz ama. böyle iki yüzlülük olmaz olsun. arkadaşım pahalı motorların stickerini çizsen çin malı motorunu satsan alamazsın o stickeri. insanlar o motorları hedef kitlesine sergilemek için koyuyor oraya. adam satacak ki ekmek parasını kazansın. sen hiç bir amacı olmayan, sadece facebookta şekil yapıcam diye motorun üzerinde anlamsız pozlar vererek fotoğraf çektiriyorsunuz. biraz elinizi vicdanınıza koyun ve yumurta topuklarınızla sergi motorlarından uzak durun. bu mantıkla düşünürseniz kebapçıda motorcu, o da binsin, kurcalasın, kırsın döksün çünkü sizin mantığınıza göre kebapçıda ktm'nin hedef kitlesinde.
yaptığın konuşma tavrınla kendini çok çabuk ele veriyosun
ne demek o çinli motorunu satsan vs.???
Bu tamamen bizim Türk mantığından kaynaklanıyo EKMEK parasıymış hangi ekmekten bahsediyoruz?
Hem çinli motor vs diyosunda nerde kaldı motorcu kardeşliği???
Önce motosiklet hakkında motosiklet camiası hakkında ele avuca gelir genel-geçer bi izlenimin olsun ondan sonra buraya yorum yaz.
Bu sitede çinlide hintlide macarıda hayabusasıda zx10 rıda 1100 xx ide aynı otobanda aynı yolda aynı gonulde ilerleyebiliyo ayrımcı düşüncelerini kendine sakla!!!!!!!
DİPNOT: Ben ne mübarek bi adamımki daha yorumunu görür görmez yazmaya başladım enter a bastığımda benim hakkımdaki yorumunu gördüm güzelce okuyup düşünüp cevaplıcam....
-
alphertunga adlı üyeden alıntı
Kardeşim ikea da çalışıyor , yatakları koltukları 3000-5000 tl arası 1 günde binlerce misafir geliyor ayakkabılarınızla üzerilerine çıkıp zıplasanız bile müdahale edemiyorlar müşteri istediği herşeyi yapabilir ürünler fırsat köşesinde indirimli olarak satılıyor sonradan düzenli periyotlarla değiştiriyorlar (15 günle 30 günlük periyotlar arası değişiyor )
Siz hesaplayın artık yıllık zararı.ilk mağazalarından beri bu böyle imiş.
Ben motora düşüp motorunu zedeleme ihtimaline karşı -olur mu öyleşey senden kıymetli mi- anlayışı ile başladım yoksa aklımdan bile geçmezdi.
Depo çizilir yenisi ile değişir.
Bir kişi motora binmeyi bilmediği için o depoyu çizdiğinde ve sonrasında motora başladığında ömür boyu 3-5 model değiştirir.
Babası motorcu ise oğlu da kesin motorcu olur 3-5 modelde ona.
Komşusu görür özenir, onun çocuğu vs. vs. bu işler böyledir.
Değerli olan insandır.Para yapan insandır.İnsan olmazsa hiç bir şey olmaz.Tabi Türkiye'de 75 Milyon insan, motor 2,5 milyon olunca değersiz oluyor herhalde buradaki bazı arkadaşlara bakılırsa...
ikea dünya çapında bu ürünlerden milyonlarca satıyor. elma ile armutu karıştırmayın. sen depo çizilirse yenisi ile değişir demişsin. getir o zaman motorunu çizeyim deposunu sen değiştirirsin nasılsa. nasıl, güzel değil mi? ya da ktm'nin çizilen deposunu sen değiştir bakalım kaç para isteyecekler senden çok merak ediyorum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
yaptığın konuşma tavrınla kendini çok çabuk ele veriyosun
ne demek o çinli motorunu satsan vs.???
Bu tamamen bizim Türk mantığından kaynaklanıyo EKMEK parasıymış hangi ekmekten bahsediyoruz?
Hem çinli motor vs diyosunda nerde kaldı motorcu kardeşliği???
Önce motosiklet hakkında motosiklet camiası hakkında ele avuca gelir genel-geçer bi izlenimin olsun ondan sonra buraya yorum yaz.
Bu sitede çinlide hintlide macarıda hayabusasıda zx10 rıda 1100 xx ide aynı otobanda aynı yolda aynı gonulde ilerleyebiliyo ayrımcı düşüncelerini kendine sakla!!!!!!!
DİPNOT: Ben ne mübarek bi adamımki daha yorumunu görür görmez yazmaya başladım enter a bastığımda benim hakkımdaki yorumunu gördüm güzelce okuyup düşünüp cevaplıcam....
madem hepiniz kardeşiz, kardeşimizin fuarda hasar gören motorunun zararını neden karşılamıyoruz? nerde motor kardeşliği?
-
Sen benim motorlara nasıl bindiğimi nerden biliyosun? bu 1...
Motorlar hakkında ne kadar sevgi dolu olduğumu onları evladım gibi sevgilim gibi gördüğümü herkes bilir bu 2...
Reinayada girerim sortie yede girip girmeme benim tasarrufumdadır bu 3...
Kullandıgın bmw standında bütün motorlara biniliyodu bu 4...
sadece ktm yi hoş gördüm ayaklık probleminden dolayı onuda açıkladım okumalısın bu 5...
o POZLAR dediğin senin için anlamsız olabilir ama BENİM İÇİN MOTOSİKLET ÜZERİNDEKİ HER DK PAHA BİÇİLEMEZDİR bu 6...
Motorumu almak için bu sevda için 115 gün günde 15 saat hiç izinsiz çalışarak aldığım motoru hor göremezsin bu 7...
Hor görürsen forum kurallarına göre cevap veremem ama sanırım anlamışsındır bu 8....
Tutturmuşsunuz bi çinli çinli her çinliye bineni kebapçı olarak nitelendirmen hoş değil kaldıki kebabçıda olabilri bu 9...
ŞİMDİLİK bu kadar yeter cevabım sana dahada yazarımda önce sen bunları bi düşün şapkanı önüne koyda düşün araştır ondan sonra cevabını beklicem...
-
Sen benim motorlara nasıl bindiğimi nerden biliyosun? bu 1...
Motorlar hakkında ne kadar sevgi dolu olduğumu onları evladım gibi sevgilim gibi gördüğümü herkes bilir bu 2...
Reinayada girerim sortie yede girip girmeme benim tasarrufumdadır bu 3...
Kullandıgın bmw standında bütün motorlara biniliyodu bu 4...
sadece ktm yi hoş gördüm ayaklık probleminden dolayı onuda açıkladım okumalısın bu 5...
o POZLAR dediğin senin için anlamsız olabilir ama BENİM İÇİN MOTOSİKLET ÜZERİNDEKİ HER DK PAHA BİÇİLEMEZDİR bu 6...
Motorumu almak için bu sevda için 115 gün günde 15 saat hiç izinsiz çalışarak aldığım motoru hor göremezsin bu 7...
Hor görürsen forum kurallarına göre cevap veremem ama sanırım anlamışsındır bu 8....
Tutturmuşsunuz bi çinli çinli her çinliye bineni kebapçı olarak nitelendirmen hoş değil kaldıki kebabçıda olabilri bu 9...
ŞİMDİLİK bu kadar yeter cevabım sana dahada yazarımda önce sen bunları bi düşün şapkanı önüne koyda düşün araştır ondan sonra cevabını beklicem...
arkadaşım sizlerin en büyük sorunu burada yaşanmış ve gerçek olan bir problemin kaleme alınmasını kişisel olarak algılayıp bilimsel bir cevap veremeyip hemen klasik ajitasyon yöntemine başvurmanız. burada istersen alta alta 350 madde sırala bu gerçeği değişmediği gibi hasar gören ktm'lerin zararlarını da karşılamamaktadır. bu bir kim daha uzağa yapacak yarışı değildir, bu bir gerçektir.
son olarak sana dostane tavsiyem fuarda ktm'nin üzerine oturabilme olayından önce kendi özlük haklarının peşine düşmendir. dünyanın hiç bir medeni ülkesinde 115 gün, günde 15 saat üstelik hiç izin almadan bir insan evladı çalıştırılamaz. bu bir insanlık ayıbıdır.
saygılar.
-
ben olsam bende dokundurtmam. kardeşim iki üç liralık çin malı motora binen adam gidip motorun orasını burası kurcalıyor, şakır şukur düğmeleri açıp kapıyor, gazı çeviriyor. hatta yere düşüren mallar var. satıcı neden sizin yüzünüzden zarar etsin ki? siz kendi motorunuzun üzerinde birisini görseniz ortalığı ayağa kaldırmayı bilirsiniz ama. böyle iki yüzlülük olmaz olsun.
üç liralık çinli motora binenle bir kaç bin liralık motora binenler arasında sen nasıl bir ayrımcılık yaptın, çıkaramadım. yoksa üç kuruşluk çinli motora binen, üç kuruşluk çinli motora binmeye layıktır, daha pahalısını alamayacağına göre de kurcalamasın, herkes yerini bilsin mi demek istedin? bizim motorlarımızın üzerindekilerle, fuardaki satıcının motorunun üzerindekiler bir mi? biz satıcı mıyız, bu işin ticaretini mi yapıyoruz ki fuardaki satıcının motoruna binenlerin, bizim motorlara binmeye hakkı doğuyor? sen buna iki yüzlülük mü diyorsun yani?
ben satıcı değilim, dolayısıyla motorumu kimseyle paylaşma mecburiyetim yok. önce neyin, ne olduğunu doğru anlamalısın. ikisi arasındaki farkı kavrarsan daha mantıklı tartışırsın...
sergi motorlarından uzak durun. bu mantıkla düşünürseniz kebapçıda motorcu, o da binsin, kurcalasın, kırsın döksün çünkü sizin mantığınıza göre kebapçıda ktm'nin hedef kitlesinde.
kebapçı, kebapçılığını bilsin di mi? elinin kebap kokusuyla ne işin KTM'nin üstünde? ybr125 neyine yetmiyor? düşünce yapından dehşete kapıldığımı itiraf etmeliyim...
reina'nın kapısında da bant var, girebiliyormusun? adam haklı elbet bantta çekecek, muşambada örtecek. ucuz değil üzerine binmeye çalıştığınız motorlar arkadaşlar, bu sebeple de bant çekilmesi gayet normal. adamlar fotoğraftan görmeyin, gelin gerçeğini görün diye koyuyorlar motorları oraya, üzerinde tepişin diye değil.
reina'nın kapısındaki bant ile fuardaki motorun selesindeki bant karşılaştırması yılın karşılaştırması seçilebilir... motorları ucuz olmadığı için zarar görmesinden korkacak adamın fuara katılması gerekmez, bu nedenle de bant çekmesi abestir. gerçeğini görmemiz için motor getirip, "sonra da uzaktan görün" demekle "fotoğraftan görün" demek arasında da fark yoktur. kaldı ki, bunu söyleyen bir kişinin "KTM'nin SUZUKI'nin bant çektiği motor pahalı da, BMW'nin, HONDA'nın bant çekmediği motor ucuz mu?" sorusuna vereceği cevabı çok merak ediyorum...
ikea dünya çapında bu ürünlerden milyonlarca satıyor. elma ile armutu karıştırmayın.
tanesi 1 lira olan elmadan 10 adet satmakla, tanesi 10 lira olan armuttan 1 tane satmak arasındaki farkı da anlatır mısın bize engin ekonomi bilginle?
madem hepiniz kardeşiz, kardeşimizin fuarda hasar gören motorunun zararını neden karşılamıyoruz? nerde motor kardeşliği?
fuarda satış yapan firma ticari satışlarındaki karını benimle paylaştığı gün, ben de fuardaki zararını paylaşmazsam ne olayım?
-
Zenginsen dünya sana aşık, züğürtsen yakışır tahta kaşık.
Ride it like you stole it!
-
-
-Ben ne kebaçılar gördüm altında altında motor yok, ne motorlar gördüm üstünde adam yok.
Sir Oscar Abeoracci (1888)
Ride it like you stole it!
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
muhakkak o motorlar çizilicek ben dikkat ederim sen dikkat edersin elin adamı gelir elinde anahtarla depoya bi yaslanır boyayı alır ordan yani ben firmaları yadırgıyamam orda adam bu işin ticaretini yapıyor herkezi oturtmak zorunda değil gerçek alıcıyı oturtmak gayesinde çok şahit oldum bu motorla ciddi ilgileniyorum bakabilirmiyim diyenler için bant ı sökmeyi bırak motorun arkadaki kaldıracını cıkarıyolarki adam tam anlıyabilsin şimdi nasıl kızabilirizki firmaya firma alıcıya her türlü kolaylık yapılır ama ölesine fotoraf çekmek istiyene bant çekilir diyor kimisi yapar kimisi yapmaz he suzuki benim firmam olsa bende bant çekerdim bmw de olsam çekerdim nie çekmiyim gerçek alıcıya ilgilenene bantıda sökerim motorlada turlatırım ama 16-17yaşında cocuk fotoraf çekicek die ben aletin orasını burasını çizdirmek zorunda değilim nolursa olsun onun bi maliyeti var firmama ben nie oraya para verip ciromdan eksiltiyim ki gerçek alıcı gelsin her kolaylığı yaparım benim fikrim bu ayrıca birbirimize saygı duyalım burdan tartışarak kimse kimseye kendi kararlarını kabul ettirmez sadece fikirlerini ortaya koyar beyenen alır beyenmiyen kendi fikrini söler ama karşı tarafın görüşüne saygısızlık yapmamalı
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
Alper keşke herkes düşüncesini senin gibi ifade etse
Birbirimize kebabçı motoru,çinli motoru,diye ötekileştirmeden fikirlerimizi sunsak.
Ne güzel bi fikir paylaşımı olur.
-
bu adamlar fuara 10 tane motor gönderiyorsa kendilerini biraz olsun marka olarak görüyorlarsa o motorlar çöp olsa dahi sesini çıkarmamaları lazım.. türkiyenin en büyük fuarı değil mi bu arkadasım? o 10 motoru çöpe atsınlar çizilsin parçalansın lekelensin..fuarda kullanılmış motoru tekrar satmayı düşünmesin. o markaya üç beş tane motor koymamalı en azından müşterisini rahat bırakmalı..10 motor gider ama 50 motor olarak geri döner ona..
-
müşteri her zaman haklıdır
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
Teşhir malları elbette çizilecek,bozulacak,Hangi akla hizmet oturtmuyorlar,
Fuarın asli amacı nedir?
Oturtmuyorlarsa beklesinler mağazalarında sinek avlasınlar...
-
diyorum fuar fuar degil ,satıcılar satıcı degil bu ülkede,ülkemizin müşteri ilişkileri ve insan ilişkileri konusunda daha kat etmesi gereken yüz yıllar var ,araba sektörü ve cogu sektör dedahil olmak üzere...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)