her sene aynı 3.dünya ülkesi fuarı ne beklıyorsunuzki ben motosiklet fuarı bile demem ufak bir organizasyon ,bu ülkede motosiklet binicisine verilen deger budur daha fazlasını beklemeyin.
her sene aynı 3.dünya ülkesi fuarı ne beklıyorsunuzki ben motosiklet fuarı bile demem ufak bir organizasyon ,bu ülkede motosiklet binicisine verilen deger budur daha fazlasını beklemeyin.
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
birkeresinde rusyadaki motorsiklet fuarının footoğraflarını görmüştüm nette.Oldukça güzel ve genişti. Aslında toplanıp rusya,azebeycan yada yunanistan gibi yakın bir ülkeye motorla gidip alışverişini çok daha ucuzayapıp motora yeni parçaları monte ettirip gümrük mümrük ödemeden çok daha ucuza geleceksin...
sindirerek gezmesi ne kadar süre tutuyor beyler..?
kanuni naked dediğiniz gt 250 mi?
250 lik motorlar neden hep arttı Kymco X citing 250 Sym gts 250,Honda CBR 250 R, vs Ötv indi bi sene sürdü aç gözlü firmalar hemen aradaki farkı kendi cebine atma derdinde.Fransıza Ermeniye ona buna boşuna kzımayın bizdeki pisliklerin yanında hafif kalırlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur
Kanuni naked cc bilmiyorum ama kuyruk alti cift ekzos, ktm lere bakmadim ama dergiye gore 200 duke 5000 eur, 2.el 9 tl 26 bg motor takip etmeyi tavsiye ederim, red line kilitleme yapmiyorsa satilacak motor degil, memlekette bmw haric balon odeme sistemi yok, bizzat uzerinde calisacagim, fuari hakkiyla gezmek bence min 3 saat. Syg.
mrb, pazar son gün tekrar gittim, yoğun ilgi var, firmalar da daha duyarlı. Geriye kaldı fiyatlar diyeceğim ama millet saldırıyor, talep sağlam. Tekstil ve aksesuarcı vs sayısı az. Atalet kalmamış sevındım. Syg.
WOLKANWOLKAN tamamen doğru teşhis giyim ve aksesuar pahalı ceşit yok bizim çorludan aldığımız ls2 100 tl fuarda 140 tl venom dizlik çorluda 40 tl fuarda 50 tl ne yazayım ucuz ve bol çeşit olurda birşeyler alırım diye gittim hiçbirşey almadım seneye böyle olursa gitmem
fuarı motor lansmanı olarak görüyorum ama ben istanbuldayım. Sizin şehirdısından gelmeniz münasebetiyle fiyat-kalıte-çeşit karşılastırması ve satınalma için iyi fırsat. Sanırım fuar maliyetleri ve web işleri bozdu. Seneye inş. Daha iyi olur. Syg.
benim aklımda kalan bumoto stadındaki iki tane arkadaş..tebrik ediyorum
Arkadaşlar bumotonun racing görünümlü beğeni toplayan motorunun fiyat ve motor hacmi nedir?
davetiye bulamadığım için gidemedim ki bu davetiyeler nerede dağıltılmadı hiç nereye gitsem az verdiler bendede yok deniyor bu organizatör bu sene davetiyesiz para kazanmayı planlıyordu sanırım ama hayatının hatasını yaptı ben bi daha tövbe gitmem ki parayla katılan ziyaretçilerinde bi daha gelmiyeceğinden eminim ve resimlere ve yorumlara baktığım zaman pekde pişman olduğum söylenemez ziyaretçi olmayınca katılımcı firmalar honda vs niye gelsinki seneye bu fuar daha da ölü olacak
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
davetıye sart değil, giriste 20 tl, yanında moto piyango biletiyle
allahtan gelememişim ben beleş davetiye de buldum ama görünen o fuar işi caçık
oraya gelip 2 depo benzin kadar para harcayıp bir dünyada günaha girmekten kurtulmuşum
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
fuardan henüz geldim tek kelimeyle F54 dediği gibi CACIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)