TVS 2012 Cup NEO X3 İ Fuarda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bununla adamı temde e5 te çiğnerler mazallah
-
apaçiler bayram edecek...
bıkmışlardı aynı cub lara led takıp aynalarını sökmekten..
şimdi daha tiplileri geliyor bakalım bunlara ne yapacaklar...
-
Cup larda karbüratörü kaldırıp enjeksiyon koyuyorlar okadar. Gerisi aynı. Bol vibrasyon yine var.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
apaçiler bayram edecek...
bıkmışlardı aynı cub lara led takıp aynalarını sökmekten..
şimdi daha tiplileri geliyor bakalım bunlara ne yapacaklar...
bakalım seneye yamaha 135 lik cup geldiğinde film o zaman kopar hacı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
bakalım seneye yamaha 135 lik cup geldiğinde film o zaman kopar hacı...
abi cup motorda kral dan başkasını tanımam...
bizi ağustos ayında iki kişi bursaya getirdi götürdü ya...
gerisi hikayedir..
yamaha getirsede kullandığı fiyat politikasından dolayı satamaz ellerinde çakılı kalır...
-
modenas gt128 yada 135 gelirse hiz,ekonomi de bir numara bence, TVS fiyat ve sekilde, honda cortladi
-
ganga göreceli kavramlar ve örnekler...yani bana sorarsan bende Kymco activ derim...sonra innova ve crypton...tvs benim nazarımda a sınıfında bir marka...
Küraşt aga inan enjeksiyon falan umrumda değil...enjeksiyonlu diye yutturdukları modelleri fahiş fiyata kakalamaya çalışıyorlar o rahatsız ediyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Yamaha sniper gelirse sizi görürüm onu bende alırım. Ninja 250 kovalayan cup mı olur??
http://www.youtube.com/watch?v=EjoU8NduOYo
5:30
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
mete abi ne alem adamsın ha Modenasa hasta olursun, wawe 110i hasta olursun şimdi tws ye hey allahım ya
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
işte hayalimdeki cub tasarımı bu! çok ciddiyim. Farların gidonda olması ve gidonla birlikte sağa sola dönmesine uyuz olurum bu nedenle cub motosikletler genel anlamda hoşuma gitsede farlarından nefret ederdim.
Apache kadar sağlamsa ve fiyatıda honda gibi uçurmazlarsa ciddi ciddi düşünürüm. Dış görünüş olarakda ayrıntılı fotoğraf olmamasına karşın yine de ilk izlenimim güzel.
Helal olsun tvs ye şuan Türkiyeye eli yüzü düzgün tek motor getiren firma (şahsen).
-
Şunlara adam gibi 100 km gösterge koysalarda çoluk çocuk 160 yapıcam diye kendini paralamasa fenamı olur.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
inşallah o günler gelir...melmeker cup cenneti...
Tropiksera adlı üyeden alıntı
mete abi ne alem adamsın ha
Modenasa hasta olursun, wawe 110i hasta olursun şimdi tws ye hey allahım ya
cup olsun çamırdan olsun hacı...
safakk adlı üyeden alıntı
işte hayalimdeki cub tasarımı bu! çok ciddiyim. Farların gidonda olması ve gidonla birlikte sağa sola dönmesine uyuz olurum bu nedenle cub motosikletler genel anlamda hoşuma gitsede farlarından nefret ederdim.
Apache kadar sağlamsa ve fiyatıda honda gibi uçurmazlarsa ciddi ciddi düşünürüm. Dış görünüş olarakda ayrıntılı fotoğraf olmamasına karşın yine de ilk izlenimim güzel.
Helal olsun tvs ye şuan Türkiyeye eli yüzü düzgün tek motor getiren firma (şahsen).
ganga sen motordan anlıyosun düşüncelerimiz aynı...
acayüp adlı üyeden alıntı
Şunlara adam gibi 100 km gösterge koysalarda çoluk çocuk 160 yapıcam diye kendini paralamasa fenamı olur.
yav bırak yav sen ne anlarsın cupdan...
-
Hocam Gene bu iyi ya Hangi Marka Olduğunu Şuanda Pek Hatırlamıyorum 100 luk cup a 200 mSayaç Koymuşlar Demek 150 Lik Olsa Alsana Hayabusa
-
Cub kullanmadım ihtiyacım olmadığı için kullanmam da ama bende farın ön gögüste bulunanlarını seviyorum scooter havası verdiği için.
Son iki fotoğrafta iyice agility City havası hakim ön farında benzerliğiyle
-
hani fiyat nerde fiyat, motor parasına göre kişnermiş görelim bakalım bunun fiyatını da.
-
harbidende türkiyeye adam akıllı motor getiren tek firma buarada bu motor önden bana kymco agility 125 city anımsattı
-
Metehandro sen ne diyon jet fadıldan ilk modenası alan bendim belkide(sene 99) . Ne günlerdi be. Uzaktan çalışırdı kerata büyük sükse yapmıştık zamanında . Başkada bişeyi yoktu gerisi bildigin 110cc cup
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Cub kullanmadım ihtiyacım olmadığı için kullanmam da ama bende farın ön gögüste bulunanlarını seviyorum scooter havası verdiği için.
Son iki fotoğrafta iyice agility City havası hakim ön farında benzerliğiyle
dkan adlı üyeden alıntı
harbidende türkiyeye adam akıllı motor getiren tek firma buarada bu motor önden bana kymco agility 125 city anımsattı
banada Truvanın skuterini hatırlattı farları...
Metehandro sen ne diyon jet fadıldan ilk modenası alan bendim belkide(sene 99) . Ne günlerdi be. Uzaktan çalışırdı kerata büyük sükse yapmıştık zamanında . Başkada bişeyi yoktu gerisi bildigin 110cc cup
O modenası naptın aga...şimdi ne halde kimbiir...bende eskiden Milpadanmı Hürpadanmı suzukı best110 kampanyaları vardı onlara sarmıştım...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)