Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aklıma bir konuda bir arkadaşın yazdığı mesaj geldi.CBF alacaklara şimdiden söyleyeyim haftaya fiyatı 4350 olacak demişti.Sağlam tiyo almış demekki iddaa sonuçları için o arkadaşa tekrar bağlanabilirmiyiz
Yeni model için fazla mesai yaptın metehan abi.Hondanın en azından bir köfte ısmarlaması lazım artık Sence bu cb125 cbf150 satışını keser mi peki? Kalıp olarak falan cbfe göre nasıl ? aradaki 800TL fark cbf150 almaya deyecek kadar etkili mi?
cbf 150 4150 idi neden 4350 yazıyor acaba ? plaka dahil olduğu için mi..
bu arada paylaşımın için tşkler metehan..
işte buna dokunma !!!
NC700DC'nin DC'si Dual Clutch mı yoksa
zamcik yemis gene
cb125e 3550 TL fiyat çok iyiymiş.
cbf150 3 haftada 350 tl zam yaptı helal olsun.
çok zam yapmışlar yav..
Gerçi devlette iyi bindirmiş ama devlet bindirmese honda daha çok bindirecek!
Arkadaş ucuzdur diye ordan alalım diyorduk daha pahalı çıktı yav.. Dünya tersine mi dönüyor ben mi olduğum yerde sayıyorum anlamadım
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
Bu 600RR'la ilk tanıştığımda 26 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
30'lu rakamlara r6 alıyordun.
OTV bindirmesi mi, Honda bindirmesi mi bilmiyorum ya; yaklaşık 5000 lira zam.
Suyunu çıkarmışlar işin!
cbr250 nin kırmızı rengini getirmişler mi?
...
bu arada Wave 110 İ satış fiyatı plaka hariç 4.000 liradır...
Yav zam geliyorum diyordu zaten...Honda her yeni model getirişinde nası bi hezeyana kapılıyorsa alemde tekim eşşek gibi alırlar alternatifimiz yok edasıyla her seferinde zammı kitliyor...yahu zam yapacağına fuara özel bir kaç fiyat ayarlaması yap dimi nerde o zihniyet...
cb 125 i çok beğenedim...ve kuryeler bu makinaya atlar...balıklamasına dalar hemde...tam onların isteklerine göre şekillendirilmiş...cbf 150 yi fena kesecek gibi...kurye grenaj istemez...hem cbf yi hem ybryi sallar siler süpürür gibi geliyor bana...kuryelerde gören biz ahalide ince ince yanaşırız makinaya...
eyvallah dostum...plaka her zaman hariçtir liste fiyatlarına...
inan bakmadım dikkatimi çekmedi...bişey diyemiycem...
dual kloç falan bilmem hacı ben...anlamam öyle şeylerden..Khutuck bilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaa ben daha bu gün anes motorla konustum 4150 tl dedi cbf"ye nedir bu anlamadım tamda motor alma arefesinde kafam çorba oldu yaa
metehan ......bizim gibi fuara gelemeyen dostlarına bir topik açıp fotoları koysan cennetlik olursun ..................
103 hp
valla yaaa ne hoş olurdu
ne imzası beaaa
birisi şu cb125 in fotosunu çekebilen varsa çeksinde görelim
cbr125 düşsün allahım lütfen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)