Evet bazıları şimdi bu ne la ? diyecektir ama her zaman elinde ne varsa en iyisi odur hesabı Ayağımı yerden kesiyo Gece derslerine giderken yollarda biyerlere çakılmamak için bunu yaptım Yakıştı kerataya
Evet bazıları şimdi bu ne la ? diyecektir ama her zaman elinde ne varsa en iyisi odur hesabı Ayağımı yerden kesiyo Gece derslerine giderken yollarda biyerlere çakılmamak için bunu yaptım Yakıştı kerataya
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
kardeşim helal olsun İnşallah yaza motoruna takmak da nasip olur
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aynalar nirde ?
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Ben de led döşedim bisikletin ortasına.Çok güzel oldu.Şerit ledi en kısa kesilebilecek şekilde kestim.Öne beyaz arkaya kırmızı yaptım.Ortası da mavi oldu.Ortayı kırmızı yapmadığıma üzüldüm.Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.Bu arada 2 senedir 12 volt 5 amper akü kullanıyorum.Bitiremedim.
ybr'nin orjinal armutundan iyi aydınlatıyor
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
vayyy bee abi bu kaç watt lık? Mercek var mı? Karşıdan gelenin gözünü almasın sonra
Aslında arkayada kırmızı stop lambası koyabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)