Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Runner a Şahin Takas Edeyimmi

REKLAM ALANI
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    Alıntı ennes07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Artık Bir Runnerım Yok 15 dk önce Tam olarak Elimden Gitti.
    Artık Altımda Şahin ve Mobilet var
    Birazda motorsiklet olarak mobiletle takılayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

Ba arada Toplam 640 tl ye patladı Dün Muayenede Yapıldı Araba Debriyaj Az kaçırıyordu ama Geçti Hafif kusurlu Ön camda Güneşlik şerit var. Farlar bozukmuş
    Sonuçta Hafif Kusurlu Geçti Araba. 15 gün sonrada Trafik sigortası o kadar

hayırlı ugurlu olsun,
    bence araba için çok detaylara girme yürüyorsa boşver incik boncuk işlerini,
    satma niyetin varsa bin 3 ay satarsın sonra,istediğin motosiklete peşin para ulaşmiş olursun...
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yeni Gilera Runner 180 sp Arıyor :)
    oylemi tamam bir arkadasin tavsiyesi uzerine adama depo full verdim. adamda sag olsun arabaya 50 tl gaz aldi. . telefondan giriyorum. bu arada antalya cok soguk , ama hala arabaya alisamadim. birbirimize cok yabanciyiz simdilik

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Alıntı ısparta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafik sigortasını hemen yaptırmazsan, trafikten ruhsat çıkmaz, haberin olsun.
    Teşekkür Ederim. Trafik Sigortasını Yaptırayım teşekkür Ederim
    Bu arada arabama alışmam biraz zaman alacak 50 km yol yaptım sabahtan beri hala Tam alışamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:09 ----------

Teşekkür Ederim. Trafik Sigortasını Yaptırayım teşekkür Ederim
    Bu arada arabama alışmam biraz zaman alacak 50 km yol yaptım sabahtan beri hala Tam alışamadım.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    alışırsın merak etme şahin lerın kullanımı çok kolaydır çok sade

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Arkadaşlar 40 kuruş Runner Yakıyordu.
    Araba Full Gaz Doldurdum. Gittim Trafik sigortası İlk Arabanın verdigi heyecanla 72 km Yol Yaptım.
    Tekrar Fulledim. 18.72 Lira aldı. Hesapladım Tam Km de 26 Kuruş Yerine Görede 6000 Devire Kadar çıktım.
    Ama genelde Sakindi.
    Km de 40 kuruş Yakan motor yerine Arabaya üşümeden Motora göre biraz daha güvende Biniyorum hemde daha ucuza
    Hayırlı olsun diyen Tüm arkadaşlara Allah Razı Olsun diyorum.
    Tüm Cevap Yazan arkadaşlara Teşekkür Ederim.

syn022 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok sattım Cbf'yi Maxi arıyorum.
    Aynen öyle. Biran önce sigortanı yaptır ruhsatını al. Benim gözümde araba 7.500-8.000 arası yapar. Tabi eğer 1.6'ysa ve taksiye girmediyse. Ama içten bakınca sanki araba bir aralar taksi çalışmış gibi görünüyor. Direksiyonun ortası debriyaj kötü görünüyor. Bana sorucak olursan o arabaya direksiyon al orjinal. 20-25 tl bişey. Güzel gaz ayarını yaptır. Yıkar parlat temizle ver ilanı 8.200 yaz. 7.500-7.750 gibi verilebilir. Yani yine dediğim gibi arabanın yürünü nasıldır üzerinde lastikler nasıldır, akü nasıldır bişey diyemem ama 98 model bir şahin enjeksiyonludur ve o paraları yapması lazım. Az birşey kaldı sezon açılıyor. Tam araba piyasasının hızlanacağı zamana denk gelmiş seninki. Hayırlı olsun.
    ~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Doğrudur Ya 5.500 -6.000 satabilirsem iyi benim için çünkü benim motorun Takasla Degeri 4500 lira Falan
    Nerden Baksam Kârdayım
    Evet Taksi Çalışmış olabilir Tam olarak nasıl Anlarım Taksi çalışıp çalışmadıgını ?

Motosikleti
    Doğrudur Ya 5.500 -6.000 satabilirsem iyi benim için çünkü benim motorun Takasla Degeri 4500 lira Falan
    Nerden Baksam Kârdayım
    Evet Taksi Çalışmış olabilir Tam olarak nasıl Anlarım Taksi çalışıp çalışmadıgını ?
    Kapı içlerine bak bagaj içlerine bakın camların arasına bakın. Motorun içi yine aynı şekil. Motorun durumu nasılmış usta ne dedi? Çekişi falan nasıl? Debriyaj kaçırıyor demişsiniz. 140-150 bin yapar 1 debriyaj seti ilk mi acaba? 98 model araba sonuçta.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Usta Dedi işte Km Kendini 0 lamış Zaten 17.000 km Olması imkansız. 100.000 den sonra sıfırlamış ama motoru güzel dedi.
    Ya aslında Arabada bişey yok 1 kuruş bile Harcamadım Direk Muayeneye gittim. Direk geçti Hafif kusurlu olarak. Far ayarı az bozuk fren Çok az 1.5 falan sapma var
    Ama Usta Araba Kaza yapmış dedi Sol arka çamurluk degişmiş. Bagaj düzeltilmiş boyanmış falan. Ama motor olarak süper bir araba dedi. Gitti Test falan etti.
    Debriyajda çok az kaçırıyor. ama orjinal debriyajmış Balata daha değişmemiş :D 10.000 Falan götürür Daha dedi. Şuan Arabayı Satasım yok. Sevdim Güzel Araba yaa

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

Bu arada Sattık Artık Runnerın Resmini profilden Kldırdım diger emektar motorum 70 cc Airsal Mobiletim var o da mobilet sayılır

Motosikleti
    Anladım. Neyse artık sevabıyla günahıyla kabul ettiniz aldınız arabanızı. Hayırlısı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah. Benden tavsiye hazır piyasa hareketlenicekken satın. Araba güzel olabilir ama. 2000 tl kar yapmak daha güzel benim gözümde tabi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    oylemi diyorsun. peki motor olarak ne onerirsin. ilgilendigin icin tesekkurler.

Motosikleti
    oylemi diyorsun. peki motor olarak ne onerirsin. ilgilendigin icin tesekkurler.
    Ya o senin bileceğin iş. Ben olsam piaggio alırdım. X8 250 ie Premium. Benim hayalim yani. Şuan 2011 model Honda CBF 150 kullanıyorum. Memnunum çok az yakıyor. Ybr'de tercih edilebilir. Şehir içinde çok atik çok ekonomik motorlar. Ama önümüzdeki sene falan muhtemelen değiştiririm motorumu. Piaggio istiyorum ne olursa olsun. İtalyan çok başka bir zevk runner kullandın bilirsin yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    runner baskaydi italyan dedigin gibi baska oluyor.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)